Peki sizce geri çeksemmi bence bilerek etmedi eminimBen bazen isteklere çok dikkat etmiyorum. Çünkü çoğu tanımadığım kişiler oluyor. Arada detaylı baktığımda tanıdıkları kabul ediyorum. Dikkat etmemiş olabilir.
Ben çekmezdim. Takip ettiğimi düşünür diye. İsteği atıp unutmuş numarası yaparım yani.Peki sizce geri çeksemmi bence bilerek etmedi eminim
Cek sonra tekrar istek gonder. Acaba evli mi ki? Belki de sevdigi biri varPeki sizce geri çeksemmi bence bilerek etmedi eminim
Yok kesinlikle değilCek sonra tekrar istek gonder. Acaba evli mi ki? Belki de sevdigi biri var
Ozaman durum paylas ilginc bisey paylas. Belki gorur yazar biseyYok kesinlikle değil
İyi akşamlar kızlar birisinden hoşlanıyorum çok muhabbetimiz olmadi sadece iş dolayisiyla numarami almiş işyerinden bir arkadaştan bir işlemi vardı yardımcı oldum o kadar numaramı kaydetmiş bende kaydettim olurda yine ararsa kim diye her neyse wp durumlarima hep bakar ama ben bir adim atmak istedim ve instagramdan ekledimne reddetti ne kabul etti 10 gün oldu sizce geri çeksemmi peşine düşmüş gibi rezil olurmuyum karar veremedim
Nazli miİyi akşamlar kızlar birisinden hoşlanıyorum çok muhabbetimiz olmadi sadece iş dolayisiyla numarami almiş işyerinden bir arkadaştan bir işlemi vardı yardımcı oldum o kadar numaramı kaydetmiş bende kaydettim olurda yine ararsa kim diye her neyse wp durumlarima hep bakar ama ben bir adim atmak istedim ve instagramdan ekledimne reddetti ne kabul etti 10 gün oldu sizce geri çeksemmi peşine düşmüş gibi rezil olurmuyum karar veremedim
Bence sizi hic begenmedi yani bu acidan da bakabilirizİyi akşamlar kızlar birisinden hoşlanıyorum çok muhabbetimiz olmadi sadece iş dolayisiyla numarami almiş işyerinden bir arkadaştan bir işlemi vardı yardımcı oldum o kadar numaramı kaydetmiş bende kaydettim olurda yine ararsa kim diye her neyse wp durumlarima hep bakar ama ben bir adim atmak istedim ve instagramdan ekledimne reddetti ne kabul etti 10 gün oldu sizce geri çeksemmi peşine düşmüş gibi rezil olurmuyum karar veremedim
Erkeklere o kadar istek gelmiyor ki.Ben bazen isteklere çok dikkat etmiyorum. Çünkü çoğu tanımadığım kişiler oluyor. Arada detaylı baktığımda tanıdıkları kabul ediyorum. Dikkat etmemiş olabilir.
10 gün çok uzunİyi akşamlar kızlar birisinden hoşlanıyorum çok muhabbetimiz olmadi sadece iş dolayisiyla numarami almiş işyerinden bir arkadaştan bir işlemi vardı yardımcı oldum o kadar numaramı kaydetmiş bende kaydettim olurda yine ararsa kim diye her neyse wp durumlarima hep bakar ama ben bir adim atmak istedim ve instagramdan ekledimne reddetti ne kabul etti 10 gün oldu sizce geri çeksemmi peşine düşmüş gibi rezil olurmuyum karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?