Takip tehdit ve özel hayatı ifşa !

Eowynn_arwn

Canımm kızlarım :))
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
2.861
3.614
133
Selam Hanımlar..
Bilenleriniz vardır beni.esimden 16 yıl snra aldatma gece hayatı alkol darp sebebi ile bosandim.bosandiktan snra nefes aldirmadi.yeri geldi engelledim heryerden ama bi sekilde ulasmayi basardi.eve geldi isyerime geldi vs vs.son 1 haftadir iyice abartti.takip etmeler, onunla gorusme bununla konusma, seni mahvederim, sen bittin gibi tehdit etmeler basladi.en son dun aksam instagram hesabimin sifresini bi sekilde ele gecirip ordaki ozel konusmalarimin ekran goruntusunu almis.bunlari babama kizima arkadas cevreme yollamis.iste boyle bir insan bununla gorusmeyin gibisinden.(ne yaptiysam gerci arti o na nee ! )
Dun aksam emniyete gidip sikayetci oldum uzaklastirma istedim.arti ozel hayata mudahalenin ve ifsa etmenin de suc oldugunu soylediler bunun icinde sikayetci oldum.
Size sormak istedigim bu ozel hayata mudahaleden ne gibi bir ceza alir? aranizda basina gelen ya da duyan var mi ?
Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

çok caydırıcı cezalar olduğunu düşünmüyorum, onu tahrik edecek hareketlerden kaçın bence...

Açıklar mısınız, ne yapsın, ne yapmasın?
imalı sormuşşsunuz belli, ama söyliyeyim...başka erkeklerle arkadaşçada olsa biryerde görüşmesin, imalı paylaşımlarda bulunmasın, karşı karşıya gelirsede aşağılıyıcı sözler kullanmasın mesela...bilmem anlatabildimmi...

Kadın boşanmış yalnız. İstediği ile buluşur

Ayrıldığı kişinin hayatına müdahele etmesine izin versin yani...

Kocası yaparken iyiydi değil mi? :)
Kadın boşanmış işte istediğini yapar yaptıkları da kendini bağlar.

Kadın sanki keyfinden boşanmış gibi bir de eski eşinin saçmalıklarını çekmek zorunda.Kadın olmak kolay diyen boş yapıyor gerçekten - en azından bu ülkede -.Resmen cehennem.Yorum yazanların kadın olması da ayrı bir komik.Hayatı kendinize böyle kafes edin,aferin size.

çok caydırıcı cezalar olduğunu düşünmüyorum, onu tahrik edecek hareketlerden kaçın bence...
Kimse kimsenin hayatına karışamaz.
Kadın boşanmış yoluna bakmış, neden dikkat edicem? Böyle bir zorunluluğu var mı? Kaldı ki evlilik Birliği içerisinde bile değiller, evlilik Birliği içerisinde bile dikkat etmeyen kocası bekarken kadına hangi hakla karışıyor?

Evet kadının düşmanı kadındır diyorlar ya hani o tabiri aldatılmak için kullanıyorlar genelde ama yanlış. O saatte ne işi vardı orda, allah allah o da mini etek giymeseymiş caaanım diyen o kadar kadın var ki işte bu noktada kadın kadının düşmanıdır başka hiçbir şeyde değil. Biri haksızlık görüyorsa eril bir kişiden ona köstek değil destek olmalıyız ama nerdeee? Bu köstek olanlar baskıyla yetiştirildikleri için ben yapamadım onlar da yapamasın, bakın yaptılar başlarına ne işler geldi nihaha kafasındalar ne yazık ki. Erkeklerden daha tehlikeliler...

Ben olsam sosyal medya hesaplarımı bir müddet kapatır yada sadece aileme, arkadaşlarıma özel farklı bir isimle alırdım.
Bundan sonra şifrelerinizi çok saçma kombinasyonlarla oluşturun ve konuşmaları silin, tutmayın.
Yeni bir hat alın ama eskisini kapatmayın ki karşınıza çıkmaya çalışmasın
Özel konuşmaları vs yeni hattınızdan yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…