- 20 Ocak 2010
- 47.016
- 173.901
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Böyle adamlar yüzünden biz hapis hayatı yaşayalım tabi onlar hayatına baksınimalı sormuşşsunuz belli, ama söyliyeyim...başka erkeklerle arkadaşçada olsa biryerde görüşmesin, imalı paylaşımlarda bulunmasın, karşı karşıya gelirsede aşağılıyıcı sözler kullanmasın mesela...bilmem anlatabildimmi...
çok caydırıcı cezalar olduğunu düşünmüyorum, onu tahrik edecek hareketlerden kaçın bence...
imalı sormuşşsunuz belli, ama söyliyeyim...başka erkeklerle arkadaşçada olsa biryerde görüşmesin, imalı paylaşımlarda bulunmasın, karşı karşıya gelirsede aşağılıyıcı sözler kullanmasın mesela...bilmem anlatabildimmi...
Ülke bu halde...yazık günah çok geçmiş olsunValla benim sevgilim ceza almadı
Sizinki de almaz gibi geliyor
Bundan 2 hafta önce bildiğiniz sokak ortasında darp edildim
Hala ne uzaklaştırma ne başka birşey
Hiçbirşey yok yani
Adam elimi kolunu sallayarak geziyor
Vallahi öyleÜlke bu halde...yazık günah çok geçmiş olsun
Ben hepsinin erkek oldugunu dusunuyorumBu bdv yi son bir haftadır örümcek ağı bastı ya. Neden acaba?
Valla benim sevgilim ceza almadı
Sizinki de almaz gibi geliyor
Bundan 2 hafta önce bildiğiniz sokak ortasında darp edildim
Hala ne uzaklaştırma ne başka birşey
Hiçbirşey yok yani
Adam elimi kolunu sallayarak geziyor
Evet çıktıHangisi , ceza evindeki çıktımı yoksa .
imalı sormuşşsunuz belli, ama söyliyeyim...başka erkeklerle arkadaşçada olsa biryerde görüşmesin, imalı paylaşımlarda bulunmasın, karşı karşıya gelirsede aşağılıyıcı sözler kullanmasın mesela...bilmem anlatabildimmi...
Öfff üzüldüm tatlım , hiç onu ziyarete gitmeyecektin demeyeceğim bu kez , çok çok geçmiş olsun .Evet çıktı
Çıkar çıkmaz terör estirdi
Bekar bir kadinsiniz , kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz
Boyle birinden kurtuldugunuz icin tebrik ederim
Yasal haklarinizi sonuna kadar kullanin , boyleleri genelde tirsar ceza almaktan
Kuzucuğum biraz benim hatamdı biliyorsun, inşallah kurtulurum bir an önce. Çok teşekkür ederim.Öfff üzüldüm tatlım , hiç onu ziyarete gitmeyecektin demeyeceğim bu kez , çok çok geçmiş olsun .
İnsallahUmarım sadece asosyal, mafya dizisi izleyip onlara özenen, ergenliğini tamamlamamış sevimsizlerdir..
Yalnız böyle düşünen kadınlar da olduğunu bildiğim için korkarım hemcinsimiz de olabilirler..
Okulların kapanmasına denk gelen zamanda bulanık zihinli yorumlar çoğaldı. İnşallah bu yorumları yapanlar trolldür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?