Takip tehdit ve özel hayatı ifşa !

Yapan yıllar önce ayrıldığım eski sapık saplantılı eski sevgilimdi, böyle psikopat biri olduğunu farkettiğim anda ayrılmıştım.

Çok geçmiş olsun, eski sevgilim tarzı başında bir niteleme göremediğimden yanlış anlamışım. Kendinize çok dikkat edin.

Bunlarda evliyken kıymet bilmezler boşanınca g...tünden ayrılmazlar
Para cezası alır belki özel hayata müdahaleden hapis yatacağını sanmam

Ban yemek İstemiyorum yoksa Sayıp sövmek istedim. Ahlaksız edepslz namus yoksunu Adam. Hem her haltı ye hem de boşanmayı hazmedeme.ne biçim insan bu. Allah yardımcınız olsun. İnş çok güzel günler görürsünüz

Boşanma cesaretiniz için tebrik ederim sizi ..
Rezil bir hayattan kurtulmak için boşanmışsınız , özgürlük diye bişey var ,ne yazıkki bazı kadınların haberi yok.
Ne demek sosyal medya kullanma arkadaşlarınla görüşme vs.
Umarım adalet (!) bu sefer adaletli davranır da , o şeref yoksunu adama gereken ceza verilir ...

Siz yinede dikkatli olun biber gazı falan iyi fikir.. umarım alır cezasını.. karakoldan yardımcı olmadıkları durumda direkt savcılığa başvurun sonuç alırsınız mutlaka..
Cok tesekkur ederim 30 gunluk uzaklastirma karari cikti savciliktan.bu sure icinde en ufak biseyde 155 i arayip sikayetci olabilirsiniz dediler.devam ederse hapse girermis..
COk tesekkur ediyorum.arkadasiniz icinde uzuldum.bosandiktan snra ne oyunlar ne dalavereler ceviriyo pislikler.
Aynen canim bu devirde kadin kadinin en buyuk dusmani maalesef.karakter yoksunu adamlarda bunlardan guc alip istedikleri gibi eziyet yaoabileceklerini saniyorlar !
Şu adam kılıklı magandaya hoşt diyecek biri olmalı..
Aynen canım..
Bunlarda evliyken kıymet bilmezler boşanınca g...tünden ayrılmazlar
Para cezası alır belki özel hayata müdahaleden hapis yatacağını sanmam
Bi sekilde ceza alsin da vazgecsin insallah ..ben sustukca dibimden ayrilmiyo..
Insallah amin cok sagolun..
Cok tesekkur ederim..insallah defolup gitsin artik hayatimdan adi adam..

Sevindim adınıza inşallah tamamen kurtulursunuz..

Kizlar dun emniyetten aradilar 30 gun uzaklastirma karari cikmis.simdi deli gibi ariyo sikayetini cek geri diye.bende arayip mesaj atip durma buna hakkin yok hapse mi girmek istiyosun dedim.zaten bi kac yerden daha aranmasi varmis oyle dedi.iceri alicaklar simdi beni dedi.bende beni ilgilendirmez dedim.simdi yalvariyo beni cocuklarimdan vurarak vicdan yaptirmaya calisiyo.ama vazgecmicem !

NUmaranızı değiştirin

Tehdit, özel hayatin gizliliğinin ihlali ( ses veya goruntu ifsasi ilenitelikli halden) , kişisel verileri ele geçirme ve/ veya yayma daha çok kafasını vuracak duvarlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…