- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 32
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Yapan yıllar önce ayrıldığım eski sapık saplantılı eski sevgilimdi, böyle psikopat biri olduğunu farkettiğim anda ayrılmıştım.
Eksik yazmışım sanırım.Çok geçmiş olsun, eski sevgilim tarzı başında bir niteleme göremediğimden yanlış anlamışım. Kendinize çok dikkat edin.
Bunlarda evliyken kıymet bilmezler boşanınca g...tünden ayrılmazlarSelam Hanımlar..
Bilenleriniz vardır beni.esimden 16 yıl snra aldatma gece hayatı alkol darp sebebi ile bosandim.bosandiktan snra nefes aldirmadi.yeri geldi engelledim heryerden ama bi sekilde ulasmayi basardi.eve geldi isyerime geldi vs vs.son 1 haftadir iyice abartti.takip etmeler, onunla gorusme bununla konusma, seni mahvederim, sen bittin gibi tehdit etmeler basladi.en son dun aksam instagram hesabimin sifresini bi sekilde ele gecirip ordaki ozel konusmalarimin ekran goruntusunu almis.bunlari babama kizima arkadas cevreme yollamis.iste boyle bir insan bununla gorusmeyin gibisinden.(ne yaptiysam gerci arti o na nee ! )
Dun aksam emniyete gidip sikayetci oldum uzaklastirma istedim.arti ozel hayata mudahalenin ve ifsa etmenin de suc oldugunu soylediler bunun icinde sikayetci oldum.
Size sormak istedigim bu ozel hayata mudahaleden ne gibi bir ceza alir? aranizda basina gelen ya da duyan var mi ?
Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Ban yemek İstemiyorum yoksa Sayıp sövmek istedim. Ahlaksız edepslz namus yoksunu Adam. Hem her haltı ye hem de boşanmayı hazmedeme.ne biçim insan bu. Allah yardımcınız olsun. İnş çok güzel günler görürsünüzSelam Hanımlar..
Bilenleriniz vardır beni.esimden 16 yıl snra aldatma gece hayatı alkol darp sebebi ile bosandim.bosandiktan snra nefes aldirmadi.yeri geldi engelledim heryerden ama bi sekilde ulasmayi basardi.eve geldi isyerime geldi vs vs.son 1 haftadir iyice abartti.takip etmeler, onunla gorusme bununla konusma, seni mahvederim, sen bittin gibi tehdit etmeler basladi.en son dun aksam instagram hesabimin sifresini bi sekilde ele gecirip ordaki ozel konusmalarimin ekran goruntusunu almis.bunlari babama kizima arkadas cevreme yollamis.iste boyle bir insan bununla gorusmeyin gibisinden.(ne yaptiysam gerci arti o na nee ! )
Dun aksam emniyete gidip sikayetci oldum uzaklastirma istedim.arti ozel hayata mudahalenin ve ifsa etmenin de suc oldugunu soylediler bunun icinde sikayetci oldum.
Size sormak istedigim bu ozel hayata mudahaleden ne gibi bir ceza alir? aranizda basina gelen ya da duyan var mi ?
Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Cok tesekkur ederim 30 gunluk uzaklastirma karari cikti savciliktan.bu sure icinde en ufak biseyde 155 i arayip sikayetci olabilirsiniz dediler.devam ederse hapse girermis..Siz yinede dikkatli olun biber gazı falan iyi fikir.. umarım alır cezasını.. karakoldan yardımcı olmadıkları durumda direkt savcılığa başvurun sonuç alırsınız mutlaka..
COk tesekkur ediyorum.arkadasiniz icinde uzuldum.bosandiktan snra ne oyunlar ne dalavereler ceviriyo pislikler.bosanmıs bıtmıs gıtmıs kadın nıye kendıne dıkkat etsın ? konu sahıbıne dırektıf verenler olmusda
helal olsun konu sahıbı boyle pıs bır adamdan bosanmıs oldugunuz ıcın , cekınmedıgınız korkmadıgınız ıcın. benım arkadasım aldatılma sebebıyle bosanmıstı yuklu bır nafaka ve tazmınat ıle bosandıgı eskı es rahatsız edıp duruyordu bu tarz
bırgun bı baktık arkadasımın profılınden ölum haberı x kısı öldu dıye
meger eskı kocası sıfreyı cal profılınden öldu yap
dırek tehtıt edılıyorum dıye sıkayetcı oldu anasından emdıgı sutu burnundan getırdıler hem uzaklastırma aldı hem ceza
sız akıllı kadınsınız hakkınızı korursunuz sızden yana suphem yokda , yok davranısınıza dıkkat edın yok susun dıyen uyelerden suphem var allah yardımcıları olsun
Aynen canim bu devirde kadin kadinin en buyuk dusmani maalesef.karakter yoksunu adamlarda bunlardan guc alip istedikleri gibi eziyet yaoabileceklerini saniyorlar !Şöyle bi arka toplayip gozunu korkutsan ?
Sana bisey yapsa bile birilerinin pesini birakmayacagini basina kotu seyler gelecegini bilse mesela. Malesef ulkemizde kadini koruyan saglam yasalar yok bugun alinsa bile yarin serbest. Kendi onlemini kendin al en önce.
Ayrica hanimlar ! Kadin bosanmis. Istedigi yere gider, istedigi insanla gorusur, istedigi saatte de evine gider kime ne ? Kimsenin ne ayiplamaya ne de laf soylemeye hakki var laf eden de agzinin cevabini alir. Evliligini sonlandiran her kadin kendini eve kapatip kalbine de zincir mi vurmak zorunda ? Yil 2019 ama hala tartisilan konuya bak. Beyinlerinizi orumcek aglarindan temizleyin. Kadina en buyuk zarari erkek degil aslinda kadin veriyor. Bu zihniyetle ulkede ne kadin cinayeti biter ne de bosanmalar. Biz bi kere kendi aramizda birlik olamiyoruz ki...
Aynen canım..Şu adam kılıklı magandaya hoşt diyecek biri olmalı..
Bi sekilde ceza alsin da vazgecsin insallah ..ben sustukca dibimden ayrilmiyo..Bunlarda evliyken kıymet bilmezler boşanınca g...tünden ayrılmazlar
Para cezası alır belki özel hayata müdahaleden hapis yatacağını sanmam
Insallah amin cok sagolun..Ban yemek İstemiyorum yoksa Sayıp sövmek istedim. Ahlaksız edepslz namus yoksunu Adam. Hem her haltı ye hem de boşanmayı hazmedeme.ne biçim insan bu. Allah yardımcınız olsun. İnş çok güzel günler görürsünüz
Cok tesekkur ederim..insallah defolup gitsin artik hayatimdan adi adam..Boşanma cesaretiniz için tebrik ederim sizi ..
Rezil bir hayattan kurtulmak için boşanmışsınız , özgürlük diye bişey var ,ne yazıkki bazı kadınların haberi yok.
Ne demek sosyal medya kullanma arkadaşlarınla görüşme vs.
Umarım adalet (!) bu sefer adaletli davranır da , o şeref yoksunu adama gereken ceza verilir ...
Sevindim adınıza inşallah tamamen kurtulursunuz..Cok tesekkur ederim 30 gunluk uzaklastirma karari cikti savciliktan.bu sure icinde en ufak biseyde 155 i arayip sikayetci olabilirsiniz dediler.devam ederse hapse girermis..
COk tesekkur ediyorum.arkadasiniz icinde uzuldum.bosandiktan snra ne oyunlar ne dalavereler ceviriyo pislikler.
Aynen canim bu devirde kadin kadinin en buyuk dusmani maalesef.karakter yoksunu adamlarda bunlardan guc alip istedikleri gibi eziyet yaoabileceklerini saniyorlar !
Aynen canım..
Bi sekilde ceza alsin da vazgecsin insallah ..ben sustukca dibimden ayrilmiyo..
Insallah amin cok sagolun..
Cok tesekkur ederim..insallah defolup gitsin artik hayatimdan adi adam..
NUmaranızı değiştirinKizlar dun emniyetten aradilar 30 gun uzaklastirma karari cikmis.simdi deli gibi ariyo sikayetini cek geri diye.bende arayip mesaj atip durma buna hakkin yok hapse mi girmek istiyosun dedim.zaten bi kac yerden daha aranmasi varmis oyle dedi.iceri alicaklar simdi beni dedi.bende beni ilgilendirmez dedim.simdi yalvariyo beni cocuklarimdan vurarak vicdan yaptirmaya calisiyo.ama vazgecmicem !
Evet dusunuyorum.ama bi sekildw yine bulur.esnafım ve musterilerimin bana ulasabilmesi icin telefon numaramin reklam ve sosyal medyada olmasi gerekli..NUmaranızı değiştirin
Patlatsın o kafasını insallah !Tehdit, özel hayatin gizliliğinin ihlali ( ses veya goruntu ifsasi ilenitelikli halden) , kişisel verileri ele geçirme ve/ veya yayma daha çok kafasını vuracak duvarlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?