- 6 Mart 2015
- 695
- 2.073
- 313
- 46
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Hayır anlatamadınız.
Bu kadın boşandı.
Ahlaksızlık yapmadı.
Biri ile görüşebilir.
Hayatında biri olabilir.
Onunla mutluluğunu paylaşmak isteyebilir.
Adam olsaydı da çok kıymetli ise karısı aldatmasaydı.
Aldat, ondan sonra boşanınca dünyayı dar et.
Sonra da kadın korka korka yaşasın.
Bari siz yapmayın l.
imalı sormuşşsunuz belli, ama söyliyeyim...başka erkeklerle arkadaşçada olsa biryerde görüşmesin, imalı paylaşımlarda bulunmasın, karşı karşıya gelirsede aşağılıyıcı sözler kullanmasın mesela...bilmem anlatabildimmi...
Amin cok tesekkur ederim ..Konu hakkında bilgim yok ama allah yardımcınız olsun demek istedim
Tüm kanuni haklarınızı kullanın ne demek tehdit etmeler, görüşmelerinizi ifşa etmeler falan
Allah tez zamanda sizi aydınlığan çıkarsın
Onu tahrik etmiyorum.evimi tasidim yeni bi is yeni bi duzen kurdum.bunlari kaldiramiyor..çok caydırıcı cezalar olduğunu düşünmüyorum, onu tahrik edecek hareketlerden kaçın bence...
Cok tesekkur ederim.cok dayandim cok sabrettim ama bi yerde de dur demek lazimdi :)Sorunuzun cevabını bilmiyorum.
Ama böyle bir adamdan bosanabildiginiz icin, sinip susmadiginiz için helal olsun, yazayım istedim :)
Ne gibi utanilacak seyler ?Utanacağınız birşey yapmamanız öneririm kızım duyacak babam duyacak bu tür şeyler yapmayın
Onun hakaretlerine tehditlerine hep sessiz kaldim cavap vermedim.simdi adalet onunde hesap versin bakalim.ayrica erkek arkadasla gorusmeme nedir yahu.bnm arkadaslarimin yarisi erkek !imalı sormuşşsunuz belli, ama söyliyeyim...başka erkeklerle arkadaşçada olsa biryerde görüşmesin, imalı paylaşımlarda bulunmasın, karşı karşıya gelirsede aşağılıyıcı sözler kullanmasın mesela...bilmem anlatabildimmi...
Ahahah erkek yapar kadin yapamaz klasigi iste :) kendi hayatimi yasayabilmek icin bosandim zaten..Kocası yaparken iyiydi değil mi? :)
Kadın boşanmış işte istediğini yapar yaptıkları da kendini bağlar.
Inanamiyorum ya.kadin haklari sozde var.hic bir yaptirim yok.insallah bi sonuc alabilirim diye dua edicem..Valla benim sevgilim ceza almadı
Sizinki de almaz gibi geliyor
Bundan 2 hafta önce bildiğiniz sokak ortasında darp edildim
Hala ne uzaklaştırma ne başka birşey
Hiçbirşey yok yani
Adam elimi kolunu sallayarak geziyor
Evet sosyal medya heaaplarimi kaoattim dun aksam.yeni bi hat fikri de guzel cok tesekkur ederim.Ben olsam sosyal medya hesaplarımı bir müddet kapatır yada sadece aileme, arkadaşlarıma özel farklı bir isimle alırdım.
Bundan sonra şifrelerinizi çok saçma kombinasyonlarla oluşturun ve konuşmaları silin, tutmayın.
Yeni bir hat alın ama eskisini kapatmayın ki karşınıza çıkmaya çalışmasın
Özel konuşmaları vs yeni hattınızdan yapın.
Hemde ne pislik.ama o su an tam tersini savunuyo.benmisim pislikne pislik adammis ya!!!valla bu adami bi temiz dovmek lazim kendisi yapinca iyi ama size karisiyor.
Uzun zamandir giremiyorum ne demek istediginizi anlamadim.Bu bdv yi son bir haftadır örümcek ağı bastı ya. Neden acaba?
Evet sikayetimi siber suclardan ayri olarakta yaptim..Siber suçlara da giriyor?
Şifrenizi legal yolla alamacağına göre?
Tesekkur ederim.ben hala seni seviyorum hala benim karimsin diye geziyo.beni katil etme diye tehditler savuruyo.insallah geri adim atar.Bekar bir kadinsiniz , kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz
Boyle birinden kurtuldugunuz icin tebrik ederim
Yasal haklarinizi sonuna kadar kullanin , boyleleri genelde tirsar ceza almaktan
Evet suc duyurusunda bulundum.Savcılığa gittiniz mi ?
Yaziklar olsun.nasil bir ulkede yasar olduk.insan hayatinin hic bir degeri kalmadi ne yaziik ki.ancak is olup bittikten snra mudahale ediyorlarhiçbir ceza almıyorlar...
görümcemin kızı defalarca öldüresiye dayak yiyip geldi koruma kararı uzaklaştırma kararı yok yani...
alkol, madde bağımlılığı, hakaret, darp yok yok adamda...
hala dışarıda adam...
Polisler bir şey yapamayız deyip ifade alıp salıyor...
Insallah cok tesekkurler.daha tam anlamiyla kurtulabilmis degilim ne yazik ki.umarim sikayetlerim ise yarar da cikar gider hayatimdan..Bazı mesajları şaşkınlıkla okudum.
Kadın dediğin aldatılıp şiddet görerek boşansa bile, eski eşini rahatsız olacağı hicbirsey yapmayıp, dizini kırıp evinde oturacak tabi.
Kadın kim oluyorda ayrıldıktan sonra normal insan gibi yasmama hakkı buluyor kendinde.
Eski eş, kim bilir kiminle neler yapıyor ama kadın olunca mesajlaşmak bile suç.
Umarım şikayetler işe yarar konu sahibi, böyle bir psikopattan kurtuldugunuz içinde tebrik ederim sizi.
Olabilir aslinda.bide sadece laf kalabaligi yapar icraate gelince tık yok.hep boyleydi.ama ne olur ne olmaz onlem almaliyim tesekkurler..Biber gazı falan mı taşısanız
Bunun ne yapacağı belli de olmaz şimdi
Aynen oyle.ilk aldatilip kv ile paylastigimda "erkekler arı gibidir her cicekten bal alir" sozunu soylemisti.bazi seylere goz yummalisin,ogluma kadinlik yapmalisin ki disari gozu kaymasin,tilkinin dnup dolasacagi yer kurkcu dukkanidir.. gibi sacmasapan tiksinc seyler soylerdi.oyle bi ailede yetismis ! Allah islah etsin...İşte o cevap verdiğiniz kadınlar gibi düşünen kesimin yetiştirdiği oğlan çocukları bunlar. Aaa oğlum yapar hani oğlum pipin. Bu zihniyetin gözünde Kız çocukları da 2. Değil 22222.. sınıf insan bile olmadıklarından gözünde böyle değersiz işte. Ben de boşandım. Benim eşim de kapıma gelip edepsizlik yapmaya kalktı. Ama kayınvalidem ve kayınpederim durdurdular o nu. Onların sayesinde rahata erdim.
Insallah canım tesekkurler..korkmaya basladim.simsi bide sikayetci oldum.daha da hirslanip zarar verir mi diye panik yapiyorum su anKoca kişisi boşandıktan sonra bile kadına huzur vermiyor. Kadın doğal olarak istediği ile istediği şekilde görüşür konuşur ama eski koca hiç bir şekilde huzur vermiyor. Allah korusun sana zarar vermesin.
Amin..evliyken eve gelmeyen.yeni dogmus bebegini lahusa karisini daha 3.gununde birakip barlara cluplere giden yaratik simdi benim pesimden ayrilmiyo...çok geçmiş olsun
boşanmak da kurtulmak değil demek ki
sizi aldatan, darp eden o, şimdi neyin peşine düşmüş ya
Allah ıslah eylesin, lütfen kendinizi koruyun
kimler isterseniz, konuşursunuz da, ne isterseniz de onu yaşarsınız boşanmışsınız artık özgürsünüz
ailenize de bişey demek düşmez, hayat sizin yaşadıklarınızın hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz
Sadece laf kalabaligi yaoan birisidir aslinda ama belli de olmaz.onlem almak lazim.ilce degisemem isyerimi yeni kurdum evimi vs.buyuk kizimin egitim hayati burada.o defolup gider insallah buralardan..Yani bi de çok dillendirip konu sahibini germek istemem ama kadın cinayetleri böyle pisliklerinden elinden oluyor belli ki. İnşallah sadece lafta böyledir, ödleğin tekidir de sana bişey yapamaz.
Aslında özgürsün istediğini yaparsın ama bizim ülkemizde özgürlük sadece hukuk kitaplarında geçiyor. Sen gene de kendini koru, sosyal medya hesaplarını kapat ya da değiştir istersen, ben olsam ilçe bile değiştiririm. Adımı da değiştiririm herhalde
Cok tesekkur ederim..Ben sadece, Kendine çok ama çok dikkat etmeni istiyorum, demek için geldim.
Evet dun aksam beni ifsa ederek kendisiyle gurur duydu.ama ben yarim saate solugu karakolda aldim.bundan haberdar oldu ve bizi genis bir aile olmakla sucladi.cocuklarimi elimden alacagini soyledi vs.bende acarsin davayi varsa sucum hakim karar verir dedim.snra geri cekildi ne davasi bilmem ne demeye basladi.ifsa olan sosyal medya hesabimi kapattim.bi kac gun snra baska bi tane alicam.bu ulkede hersey tanidik torpile bakiyo maalesefKonu sahibi hanımefendi, öncelikle geçmiş olsun diyerek söze başlayayım. Bu ülkede, maalesef ki, arkanız sağlam olmadıkça göreceğiniz hukuk desteği de kısıtlı dolayısıyla ciddi bir ceza alacağını düşünmüyorum ben de. Ama tabi ki yasal haklarınızı sonuna kadar kullanmanızı öneriyorum, hiç yoktan sizi sindiremediğini görecektir. Kaçmanızı da önermiyorum, neden önermiyorum diye soracak olursanız kaçtıkça sizi daha çok kovalayacak, daha çok üstünüze düşecek. Başka bir şehre taşınsanız dahi hırs yapar peşinizden gelir, bu daha iyi olmaz bana kalırsa. Sosyal medya hesaplarınızın şifresini değiştirin, şifrenizin büyük-küçük harfler ve sayılar içeren bir kombinasyondan oluşmasına özen gösterin. Herkese açık hesaplarsa gizlemeniz iyi olabilir. Kullanıcı adı da değiştirebilirsiniz. Ama bence hesabınızı kapamayın dediğim gibi bu ona sizi sindirdiğini düşündürür ve daha da üstünüze gelmesine neden olabilir.
Evet korkmuyo degilimSana bişey yapar diye korkuyormusun peki
Eeee ama hakli simdi onu kiskandirmak için Yada bak Hani beni aldattin ama bende simdi baskasiyla mutluyum gibi davaranan kadinlar var gercekten konu sahini tenzih ederim bilmiyorum çünkü gercek hayatini eski esi tabiki karisamaz ama iste malesef bazi erkekler karisinin degerini kaybedince anliyor Yada saçma sapan namus ayaklari eski Karim takintisi var yaniimalı sormuşşsunuz belli, ama söyliyeyim...başka erkeklerle arkadaşçada olsa biryerde görüşmesin, imalı paylaşımlarda bulunmasın, karşı karşıya gelirsede aşağılıyıcı sözler kullanmasın mesela...bilmem anlatabildimmi...
Valla benim sevgilim ceza almadı
Sizinki de almaz gibi geliyor
Bundan 2 hafta önce bildiğiniz sokak ortasında darp edildim
Hala ne uzaklaştırma ne başka birşey
Hiçbirşey yok yani
Adam elimi kolunu sallayarak geziyor
Yapan yıllar önce ayrıldığım eski sapık saplantılı eski sevgilimdi, böyle psikopat biri olduğunu farkettiğim anda ayrılmıştım.Hala sevgiliniz olduğunu söylemeyin, yoksa ciddi ciddi üzüleceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?