TAKİP

Biraz baktım, baya profesyonel bir şey ve kameralı yani taktığımda illaki fark eder :KK43:
hayır ileri seviyeye bakmıssın sanırım. aracın hiç belli olmayan yerine aparat takılıyor. süphen bitince cıkartırsın.
ben şirket için kullanıyorum uygulaması var telefonda her an gözüküyor.

Yok yok anladım ne demek istediğinizi de bugün çok mutlu ve modumdayım da :KK48:
Küçük bir yerde yaşadığımız için pek park sıkıntısı olmuyor, gittiği yere park ediyor yani.
Aman mutlu olun zaten. Karisini aldatacak karakterde olan bir kocayi da beslemeyin evde,sadece suphelenmek bile yeterli atmaniz icin. Karisini aldatan adamlarin cok cesitli yontemleri var arkadasim,birden fazla telefonlari var mesela,gittikleri yere taksiyle gitme aliskanliklari var,ya da belli olmasin diye uzaga park eden yuruyenleri var. Sadece arabayi izleyerek kanit toplayamazsiniz ondan bahsetmek istedim.

kendinizi uzmeyin hic, aldatiliyorsaniz nasilsa onunuze duser. Yerinizde olsam bosanirim,bosanmayacaksam da hic ugrasip da kanit aramam. Yazik caniniza gencliginize

Aman mutlu olun zaten. Karisini aldatacak karakterde olan bir kocayi da beslemeyin evde,sadece suphelenmek bile yeterli atmaniz icin. Karisini aldatan adamlarin cok cesitli yontemleri var arkadasim,birden fazla telefonlari var mesela,gittikleri yere taksiyle gitme aliskanliklari var,ya da belli olmasin diye uzaga park eden yuruyenleri var. Sadece arabayi izleyerek kanit toplayamazsiniz ondan bahsetmek istedim.

kendinizi uzmeyin hic, aldatiliyorsaniz nasilsa onunuze duser. Yerinizde olsam bosanirim,bosanmayacaksam da hic ugrasip da kanit aramam. Yazik caniniza gencliginize
Şeyy aslında evli değilim ve babam için bakıyodum:KK48:

Şeyy aslında evli değilim ve babam için bakıyodum:KK48:
😂😂😂ahahaha supermis insanin aklina hemen koca geliyor dimi haklisiniz valla.
Babanizsa hic hic bulasmayin. Anneniz bosanir mi mesela? Cogu bosanmiyor siz suclu oluyorsunuz dogrulari soylediniz diye.

ama ben olsam babama suphelendigimi gizli gizli soylerim. Ayagini denk al gozum uzerinde derim. Sonra ne mok yerse yesin diye dusunurdum

Back
X