TAKİP

Merhaba, ben 2 sene önce Tkstar TK905 almıştım aliexpress den o zamanlar 100 tl ydi şimdi 320 tl olmuş. Onun şarjida konumuza süperdi. Corona dönemi hala sipariş var mı yurtdışından bilmiyorum. Keşke daha önce haberim olsaydı 6 ay önce müdürüme hediye ettim. Ama eğer onu temin ederseniz kurulum da yardımcı olurum. Aynı bizim aile de de böyle herkes birbirinden bir şey saklıyor. Bende telefondan mesaj bakma uygulaması arıyorum bakalım. Çünkü 8 saatlik konum açtınız diyelim sürekli babasından telefon isteyemez en sonunda babası şüphelenir.

bence takip etseniz de işe yaramaz. Hesaplarına baksın anneniz bakabiliyorsa. Bir de sizin yaşınız küçük sanırım, ancak ablanız veya anneniz araç kullanmayı biliyorsa araba kiralayıp takip edin. Kimlerle görüştüğünü de görürsünüz böylelikle

Benim babam da kolay dolandırıldı. Hala daha ona buna borç verir isteyince hayır demez. Sizi anlıyorum yani. Düğün takıları bile öyle gitmiş zamanında. Ama takip etmek aklıma bile gelmedi hiç. Takip etseniz de bir şey çıkacağını sanmam.

Merhaba, ben 2 sene önce Tkstar TK905 almıştım aliexpress den o zamanlar 100 tl ydi şimdi 320 tl olmuş. Onun şarjida konumuza süperdi. Corona dönemi hala sipariş var mı yurtdışından bilmiyorum. Keşke daha önce haberim olsaydı 6 ay önce müdürüme hediye ettim. Ama eğer onu temin ederseniz kurulum da yardımcı olurum. Aynı bizim aile de de böyle herkes birbirinden bir şey saklıyor. Bende telefondan mesaj bakma uygulaması arıyorum bakalım. Çünkü 8 saatlik konum açtınız diyelim sürekli babasından telefon isteyemez en sonunda babası şüphelenir.
Evet kesinlikle böyle bir şeye ihtiyacım var. Ki ben özet geçtim anlatmadığım birsürü şey var yani çocuk gibi her an babam için endiseleniyorum. Sınavım bir geçsin o sıralar corona durumu daha da sakinleşir diye tahmin ediyorum o zaman siparis etmek mantıklı. Telefondan mesaj bakma uygulaması arıyorsanız benim bi ara whatsapp mesajlarına bakmak için kullandığım whatsweb diye bi uygulama vardı. Ama onun için karşınızdaki kişinin telefonunu almanız gerekiyor whatsapp'tan kod taratılması gerekiyor. Onu hallettiniz mi karşı telefonun interneti açık olduğu her an whatsapp mesajlarına bakabiliyosunuz, cevap yazabiliyosunuz, durum ve fotoğrafta değiştirebiliyosunuz. Çok işe yarıyor fakat ben yaptığımda bildirim göndermişti telefon onu kapatmayı unutmuşum babam da fark etmişti. Siz de dikkat ederseniz bi sorun çıkmaz. Yorumunuz için de çok teşekkür ederiim

Benim babam da kolay dolandırıldı. Hala daha ona buna borç verir isteyince hayır demez. Sizi anlıyorum yani. Düğün takıları bile öyle gitmiş zamanında. Ama takip etmek aklıma bile gelmedi hiç. Takip etseniz de bir şey çıkacağını sanmam.
Evet aslında takip etmek değil de arkadaş ortamını öğrenmek amaçlı. Başımıza ne geldiyse değişik değişik arkadaşları yüzünden geldi. O yüzden kimlerle takıldığını öğrenirsem o kişileri de arastirabilirim. Sanki ilgilenmezsek kötü yola düşücekmiş gibi hissediyorum :(

Böyle konuları görünce gerçekten üzülüyorum.
Olgun olmayan anne/baba, çocukların bu rollere bürünmek zorunda kalmasına sebep oluyor. Erken yaşta olgunlaşmak durumunda kalıyor ve kendinizi onlar adına karar almak zorunda hissediyorsunuz.
Çünkü biliyorsunuz ki kendi hallerine bıraktığınızda savrulacaklar. Sizin müdahaleniz olmaksızın normal bir hayat süremeyeceklerini hissetmişsiniz bir kere çünkü. Zannediyorum; bir ebeveynin çocuğuna yapabileceği en korkunç şeylerden biridir bu. Allah yardımcınız olsun, sabır ve güç diliyorum size 🙏🏻

Biliyor musunuz o kadar tiksindim ki ailemden yani para saklamalar en sonunda annem de babamda itiraf etti, meğer baya zenginlermiş beni denemiş annem seni okutacağım ama bittin beni takip etmek neymiş görürsün, mezun olunca bulayamacaksin artik beni sen ablani kiskaniyorsun senle bir sey paylasmiyoruz boyle huylarin oldugu icin vs. Yani ben oyle tiksindim ki bolum baskanim anne gibiydi artık o kadar duygusal boşluğa girdim ki sanki ne annem var ne babam var. Herkes boyle pislikmis, hocama yazdim geri utandim mailde rezil oldum. Meger kimsemiz yokmus arkadaslar. Ne bileyim ya lanet olsun boyle hayata. Evden ayrildim okulda yurda geldim simdi hava soguk kimse yok finallere odaklanamiyorum. O kadar yalnizim ki ve yorgunum anlatamam.

Biliyor musunuz o kadar tiksindim ki ailemden yani para saklamalar en sonunda annem de babamda itiraf etti, meğer baya zenginlermiş beni denemiş annem seni okutacağım ama bittin beni takip etmek neymiş görürsün, mezun olunca bulayamacaksin artik beni sen ablani kiskaniyorsun senle bir sey paylasmiyoruz boyle huylarin oldugu icin vs. Yani ben oyle tiksindim ki bolum baskanim anne gibiydi artık o kadar duygusal boşluğa girdim ki sanki ne annem var ne babam var. Herkes boyle pislikmis, hocama yazdim geri utandim mailde rezil oldum. Meger kimsemiz yokmus arkadaslar. Ne bileyim ya lanet olsun boyle hayata. Evden ayrildim okulda yurda geldim simdi hava soguk kimse yok finallere odaklanamiyorum. O kadar yalnizim ki ve yorgunum anlatamam.
Ay Allahım! Kınamıyorum , ne değişik ebeveynler var. İnsan bunu evladına neden yapar ki?! Ben ki üzüldüm, size üzülmeyin diyemiyorum. Allah yardımcınız olsun.

:KK200:
Böyle konuları görünce gerçekten üzülüyorum.
Olgun olmayan anne/baba, çocukların bu rollere bürünmek zorunda kalmasına sebep oluyor. Erken yaşta olgunlaşmak durumunda kalıyor ve kendinizi onlar adına karar almak zorunda hissediyorsunuz.
Çünkü biliyorsunuz ki kendi hallerine bıraktığınızda savrulacaklar. Sizin müdahaleniz olmaksızın normal bir hayat süremeyeceklerini hissetmişsiniz bir kere çünkü. Zannediyorum; bir ebeveynin çocuğuna yapabileceği en korkunç şeylerden biridir bu. Allah yardımcınız olsun, sabır ve güç diliyorum size 🙏🏻
Ne eksik ne fazla çok güzel anlatmışsınız. Çok teşekkür ederim

Çok üzücü maalesef :( bana anne ve babanızın sorunları var gibi geldi, neden insan çocuğunu dener ki?
Sizi çok iyi anlıyorum insan ne yapacağını bilemeyince boşluğa giriyor, birilerine anlatma danışma ihtiyacı hissediyor.

Satin arabayi o zaman 😂
Yani arkadasim,arabadan inilemez,araba bir yere birakilip baska yere yuruyerek gidilemez gibi davraniyorsunuz gercekten bu kadar saf ve iyi niyetli misiniz sasirdim :KK66:
Yok yok anladım ne demek istediğinizi de bugün çok mutlu ve modumdayım da :KK48:
Küçük bir yerde yaşadığımız için pek park sıkıntısı olmuyor, gittiği yere park ediyor yani.

Back
X