- 25 Kasım 2015
- 273
- 120
- 103
- 34
- Konu Sahibi Blackswan17
-
Selam kızlarşimdi sizlere bir sorum olacak.. Instagram da bir story paylaşıyorsunuz bir aşk sevgi sözü ve buna sevgilinizi etiketliyorsunuz.
takipleştiğiniz ama birebir samimiyetinizin olmadığı bir kadın bu storyi gördükten sonra sizi takipten çıkıp sevgilinize istek atıyor? Tepkiniz ne olur. Yorumlarınızı merak ediyorum şimdiden teşekkürler
O zaman şöyle sorayım düşünceniz ne olurduTepkisiz kalmak olurdu sanırım napayim evini basıp smack down mı yapayım
Uuu ne saygısızca hareket ya saçını başını yolarim valla gel ben seni takip edicem diye mesaj atıp evini basarımSelam kızlarşimdi sizlere bir sorum olacak.. Instagram da bir story paylaşıyorsunuz bir aşk sevgi sözü ve buna sevgilinizi etiketliyorsunuz.
takipleştiğiniz ama birebir samimiyetinizin olmadığı bir kadın bu storyi gördükten sonra sizi takipten çıkıp sevgilinize istek atıyor? Tepkiniz ne olur. Yorumlarınızı merak ediyorum şimdiden teşekkürler
Hahahahah güldüm .yok be o kadar da değil tabikiUuu ne saygısızca hareket ya saçını başını yolarim valla gel ben seni takip edicem diye mesaj atıp evini basarım
Yok caney beni kıskanacağı samimiyet yok aramızda. Hem takipten çıkmış hem çıkarmış beni. Bi baktım sevgilimi takibe başlamış. Amaç diye mesaj attım bunu görünce cevap veremedi tabi. Takipten de çıktı direkSana alttan alta ayar oluyordur, kıskanıyordur ama sevgilini de merak ediyordur. Sevgili yapman kıskançlığını körükleyio takipten çıkmış, sevgilini de merak ettiği için içeri girmek istemiş olur. Bir bakıp çıkacaktır belki
Ya da seni stalklarken yanlışlıkla takipten çıktı.
Ahahahahhaa ilginç bir vakaYok caney beni kıskanacağı samimiyet yok aramızda. Hem takipten çıkmış hem çıkarmış beni. Bi baktım sevgilimi takibe başlamış. Amaç diye mesaj attım bunu görünce cevap veremedi tabi. Takipten de çıktı direk
Piyasada erkek yok sanki . Onu orada etiketleyip paylaşıyorsak başkası sahiplensin diye mi dimi amaAhahahahhaa ilginç bir vaka
Bunun adı başka bir şey oluyor o zaman ahahahahahahaPiyasada erkek yok sanki . Onu orada etiketleyip paylaşıyorsak başkası sahiplensin diye mi dimi ama
Susup oturmalı mıyım senceBunun adı başka bir şey oluyor o zaman ahahahahahaha
Bence hiç önemseme. Gereksiz biri belli kiSusup oturmalı mıyım sence
Erkek arkadasımdan ekler.. sonra da ağzına tükürürdümSelam kızlarşimdi sizlere bir sorum olacak.. Instagram da bir story paylaşıyorsunuz bir aşk sevgi sözü ve buna sevgilinizi etiketliyorsunuz.
Story mde anlamlı bir yazıyla etiket yapıp paylaştım kızıErkek arkadasımdan ekler.. sonra da ağzına tükürürdümsonra da oradan engellerdim
Buna benzer bir durumu ben yaşamıştım. Eşimle nişanlılık zamanında kavga ettik bende sinirle yüzüğü eline verdim. Bizi komşu kızı balkondan gördü. Neyse sinirle eşimi ınstagramdan çıkardım. Eşimde profil resmimizi kaldırmıştı. Bu komşu kızı aynı günün akşamı eşime ınstagramdan takip isteği atmış. Ben ertesi gün eşimle barışınca öğrendim. Neden eklediğini soracaktım. ailem araya girdi nişanlım araya girdi vazgeçirdi beni... Bende nişanlımla bir fotomuzu hikayemde paylaşıp bir de laf sokan yazı yazıp sadece bu kıza görünür yapmıştım. daha sonrasında da bu kızı her yerden engelledim konuşmuyorum. Ama içimde kaldı keşke hesabını sorsaydım diye...Selam kızlarşimdi sizlere bir sorum olacak.. Instagram da bir story paylaşıyorsunuz bir aşk sevgi sözü ve buna sevgilinizi etiketliyorsunuz.
yuh yani, bu kadarına da pesBuna benzer bir durumu ben yaşamıştım. Eşimle nişanlılık zamanında kavga ettik bende sinirle yüzüğü eline verdim. Bizi komşu kızı balkondan gördü. Neyse sinirle eşimi ınstagramdan çıkardım. Eşimde profil resmimizi kaldırmıştı. Bu komşu kızı aynı günün akşamı eşime ınstagramdan takip isteği atmış. Ben ertesi gün eşimle barışınca öğrendim. Neden eklediğini soracaktım. ailem araya girdi nişanlım araya girdi vazgeçirdi beni... Bende nişanlımla bir fotomuzu hikayemde paylaşıp bir de laf sokan yazı yazıp sadece bu kıza görünür yapmıştım. daha sonrasında da bu kızı her yerden engelledim konuşmuyorum. Ama içimde kaldı keşke hesabını sorsaydım diye...
Umursamazdım hiç kudursun kendi kendineSelam kızlarşimdi sizlere bir sorum olacak.. Instagram da bir story paylaşıyorsunuz bir aşk sevgi sözü ve buna sevgilinizi etiketliyorsunuz.
Bundan sonra sevgilini etiketlerken instada oylama butonunu kullan. Bu tuzakla böyle meraklı yılanları yakalayıp onlar engellemeden engelleyebilirsin. Bak bu da bende taktik sana.Piyasada erkek yok sanki . Onu orada etiketleyip paylaşıyorsak başkası sahiplensin diye mi dimi ama
Ben yazdım amaç ? Diye cevap veremedi hâliyle. Aradan birkaç gün geçti baktım bir erkekle beraber profil fotoğrafı koymuş. O değilde bir muhabbetimiz yok tanımıyoruz etmiyoruz hadi meraktan desen tanımadığın insanın nesini merak edersin ki. Değişik insanlar varBuna benzer bir durumu ben yaşamıştım. Eşimle nişanlılık zamanında kavga ettik bende sinirle yüzüğü eline verdim. Bizi komşu kızı balkondan gördü. Neyse sinirle eşimi ınstagramdan çıkardım. Eşimde profil resmimizi kaldırmıştı. Bu komşu kızı aynı günün akşamı eşime ınstagramdan takip isteği atmış. Ben ertesi gün eşimle barışınca öğrendim. Neden eklediğini soracaktım. ailem araya girdi nişanlım araya girdi vazgeçirdi beni... Bende nişanlımla bir fotomuzu hikayemde paylaşıp bir de laf sokan yazı yazıp sadece bu kıza görünür yapmıştım. daha sonrasında da bu kızı her yerden engelledim konuşmuyorum. Ama içimde kaldı keşke hesabını sorsaydım diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?