Takipten Çıkmak

Arada bir canim ceker bir seyler paylasirim
Ozellikle bir arkadas vardi paylastigim her seyde bir sey arardi
Ay acaba evliligi mi kotu gidiyor
Duygusal seyler yaziyor acaba dertli mi vs diye

Burda bir kere daha yazmistim yine yazayim
Birkac sene once bulundugumuz yer kentsel donusume gidebilir diye bir haber yayilmisti o arkadas da bunu duymustu

Aradan gecen bir zamandan sonra Turgut Uyardan "bu evleri gecelim, bu evleri de durma goge bakalim" siirini paylasmistim cektigim fotografa uygun olarak, edebiyata da ilgim var
Ve bir yorum: kız yoksa evler kentsel donusume mi gidiyor yikiliyor mu

Ben bile sonradan anladim kurdugu baglantiyi

Ahahahahahah :)))

Aciklasam bana yazik, aciklamasam baska bir dert
Sildim gitti
İlla kavgali olmaya da gerek yok cok sıkıcı kisiler de silinebilir bence :)

Instagram kullanmiyorum ama kullansaydim, çıkartırdım. Ne o benim paylaşımlarımi görsün ne de ben onun. Ben küstüğüm, sildigim insanları tam siliyorum. Hayat kısa, sinir olduğum insanlarin filitreli mutluluk pozlarina bakmaktan daha önemli işlerim var.

Eğer barışmayı konuşmayı düşünmüyorsanız silin gitsin. Küs olduğunuz biri neden sizden bir şekilde haber alsın ki hem de kendi aracılığınızla 😊

Merak ettiğim bir durum var, sizce küs veya kavgalı olduğunuz bir akrabayı instagram gibi sosyal medya hesaplarından silmek gerekir mi? Ama öyle bir mevzu üzerine hemen değil, arada 4-5 ay geçti hiç konuşulmadı görüşülmedi ve muhtemelen sonsuza dek böyle kalacak.
Silsem çocuk gibi görünürüm diye silmedim ama bu sefer de paylaşacağım fotoğrafları görmesini istemediğim için fotoğraf bile paylaşmayacak duruma geldim. kendisinin paylaştığı fotoğrafları sessize alıp görmüyorum ama benimkileri de görsün istemiyorum.
Silsem çocukça mı olur?
Silin gitsin istemediğiniz insanları
Uzak akrabamı kuzen mi
Yeri geliyor kardeş kardeşi takip etmiyor hiç bişi olmaz

Ben o an silmediysem şimdi silmezdim. Negatif enerjiye, nazara filan da pek inanmam açıkçası. O yüzden fotoğraflarımı görmesi beni çok alakadar etmezdi

Silin gitsin istemediğiniz insanları
Uzak akrabamı kuzen mi
Yeri geliyor kardeş kardeşi takip etmiyor hiç bişi olmaz
Aslında benim akrabam bile değil eşimin kuzeni ama bayramlarda falan aile buyuklerinin evinde denk gelme durumumuz olan birisi. Bana merhaba demese ben de demem şu saatten sonra neden instagramda ekli olsun ki bana saçma geliyor artık. Yeri geliyor çocuğumun fotoğrafını paylaşıyorum yeri geliyor kendi mutlu anlarımı 😕

Ben o an silmediysem şimdi silmezdim. Negatif enerjiye, nazara filan da pek inanmam açıkçası. O yüzden fotoğraflarımı görmesi beni çok alakadar etmezdi
ben de önemseyen biri değildim zaten, aradan 4-5 ay geçti dediğim gibi ama geçenlerde fark ettim ki bu kişi ortak tanıdıklar olsun ünlülerin paylaşımları olsun karşısına çıkan her gönderiyi beğeniyor. Fotograflarda begenenler arasinda bunun ismi illaki çıkıyor. Ama benim paylaştığım fotoğrafları doğal olarak küs olduğumuz için beğenmiyor. E madem böyle pasif agresif bir tavrın var , e beni sil o zaman hiç görme? Bekledim silmesini ama silmedi yani şimdi ben silmek istiyorum

Aslında benim akrabam bile değil eşimin kuzeni ama bayramlarda falan aile buyuklerinin evinde denk gelme durumumuz olan birisi. Bana merhaba demese ben de demem şu saatten sonra neden instagramda ekli olsun ki bana saçma geliyor artık. Yeri geliyor çocuğumun fotoğrafını paylaşıyorum yeri geliyor kendi mutlu anlarımı 😕
Denk gelinirse de mesafeyi koyarsın
Belki o seni sildi bile sen böyle düşüncelisin ama

Silmelisin bence insanlar da bizi bizim düşündüğümüz kadar önemseyip de düşünmüyor. yani sildiğinin farkına bile varmaz bence. zira hem senin değil eşinin akrabası hem de ortada bir samimiyetiniz bişeyiniz yok yani senin onu takip etme durumunun peşine düşme potansiyeli olmaz diye düşünüyorum. o tarz şeylerin peşine eski sevgililer düşmez mi çünkü ahahaha. ne yaptığı belli olmayan, beni oyalayan sonra 2 ay boyunca irtibatı karşılıklı kestiğim eski flörtüm ben bu 2 ay sonunda onu sessiz sedasız sildiğimi 3-4 saat sonra farkedip sitem dolu bir mesaj atmıştı bana. bu tarz ilişkilerde takibinde olmak daha normal ama akraba?? yani işim gücüm yok akrabamı mı düşünücem hem senin açından hem de onun açısından konuşuyorum.

Silmelisin bence insanlar da bizi bizim düşündüğümüz kadar önemseyip de düşünmüyor. yani sildiğinin farkına bile varmaz bence. zira hem senin değil eşinin akrabası hem de ortada bir samimiyetiniz bişeyiniz yok yani senin onu takip etme durumunun peşine düşme potansiyeli olmaz diye düşünüyorum. o tarz şeylerin peşine eski sevgililer düşmez mi çünkü ahahaha. ne yaptığı belli olmayan, beni oyalayan sonra 2 ay boyunca irtibatı karşılıklı kestiğim eski flörtüm onu sessiz sedasız sildiğimi 3-4 saat sonra farkedip sitem dolu bir mesaj atmıştı bana. bu tarz ilişkilerde takibinde olmak daha normal ama akraba?? yani işim gücüm yok akrabamı mı düşünücem hem senin açından hem de onun açısından konuşuyorum.
Evet haklısınız silmiş silmemiş tartışma olan ilk günlerde bakmıştım ama sonra bakmadım hiç, ben storylerimi hiç sektirmeden izlediğini fark ettiğimde durup bir düşündüm yoksa benim de aklıma gelmezdi. Muhtemelen sildiğimi fark etmez , zaten etmiş etmemiş önemli değil ama ben rahatlarım en azından 😌 çünkü gizli hesap, az kişi ekli, biraz mahremiyet alanım gibi geliyor saçma olsa da..

Senin hesabın ve sana ait olan bir alanda istemediğin kimseyi tutmak zorunda değilsin isterse annen baban olsun. Onu takipten çıkınca hoşuna gitmez bu durum evet ama bunu düşünerek kendi özgürlüğünü kendin kısıtlamış oluyorsun özellikle özel anlarını sadece sevdiklerinle paylaşmayı tercih eden biriysen

Merak ettiğim bir durum var, sizce küs veya kavgalı olduğunuz bir akrabayı instagram gibi sosyal medya hesaplarından silmek gerekir mi? Ama öyle bir mevzu üzerine hemen değil, arada 4-5 ay geçti hiç konuşulmadı görüşülmedi ve muhtemelen sonsuza dek böyle kalacak.
Silsem çocuk gibi görünürüm diye silmedim ama bu sefer de paylaşacağım fotoğrafları görmesini istemediğim için fotoğraf bile paylaşmayacak duruma geldim. kendisinin paylaştığı fotoğrafları sessize alıp görmüyorum ama benimkileri de görsün istemiyorum.
Silsem çocukça mı olur?
Çocukça olacağını sanmıyorum sonuçta sizin hesabınız ve siz karar verirsiniz. Eskiden olsa bende kili kirk yarip düşünürdüm bi şey yaparken ama boşver canını sıkıyorsa istemiyorsan sil gitsin ya kime ne🥳

Bir yıl önce bardağı taşıran son damlalık hareketine istinaden numarasını sildiğim arkadaş geçen gün beni listesinden çıkartmış hatta bununla da kalmamış engellemiş ben de takibi bırakmışım çünkü 😂 listemde bir elin parmağı kadar kişi olduğu için fark ettim. Geçen gün de aklıma geldi hesabı kapatacağım diye çok üstünde durmadım.
Bu yüzden diyebilirim ki silecekseniz silin gitsin ne düşünürse düşünsün.

Back
X