Takkeli başörtülü anaokulu!

Akp bizi özgürleştirdi batının piyonu olmaktan kurtulduk diyenler nedense rte'nin papaz cüppeli resmini görünce kaçmaya başladılar.. iyi oldu iyi bir daha bilip bilmeden konuşmamayı öğrenirler. :)
papaz cübbesidemi giymiş..Yok artık:KK57:

Wvet bu konuda size katiliyorum ve genellerden hic hoslanmiyorum

He ayrica tam hatirlayamadim fakat acik olup kizini satanlar ornegude verulmis ayrica oda cok ama cok cirkin
öyle bir örneği vern olmuş mu bilmiyorum ama ben bir msjmda, kapalı kızını 70lik adama veriri bilmem kapalı olup kim bilmem ne yapmış gibi bir demece karşı ben de açık biri kızını pazarlarsa tüm açıklar mı öyle diyrblrmyz(hayır)gibi yazdm.yani iki genelleme de çokkk çok çirkin....bu iki genellemeyi yapanın insanlığından şüphe ederim!ve malesef ki bu genellemeyi yapanlar var.yazık!!!

]biz uğraşalım diye konu oluyor zaten

şunu anlamıyorum kadın gelmiş akp çok yaşa diyor ama sormuyor o oy verdiği partide niye herkes çocuğunu amerikada okutuyor diye bir ara türan yasağı vardı okuyamadı dendi ama oğlu da herhalde türbanlıydı? madem bu sübyan mektebi yeterli onlar niye okutmadı?
sonra takkeyle cübbeyle çarşafla bu iş olsaydı arapların eğitimde dünya markası olması gerekirdi ama bakıyorsun en eğitimsiz kesimlerin içindeler az biraz kafayı çalıştıranları batıya kaçıyor.

Wvet bu konuda size katiliyorum ve genellerden hic hoslanmiyorum

He ayrica tam hatirlayamadim fakat acik olup kizini satanlar ornegude verulmis ayrica oda cok ama cok cirkin
ben gönderiyorum arkadaşım..MEB bağlı kızlı erkekli..kızların saçları salık toplamıyorlar bile..ayrım yaşa göre var..4 yaş kızlı erkekli mesela..o açıdan normal anaokulundan iyi..
hiç bir zaman MEB bağlı bir anaokuluna örtülü küçük çocuk olmaz çünki psikolojik açıdan örtünmek o yaşta uygun olmadığı için..küçük çocukları tamamen örtmeye yada çıplak dolaştırmaya karşıyım ayrıca..

şunu anlamıyorum kadın gelmiş akp çok yaşa diyor ama sormuyor o oy verdiği partide niye herkes çocuğunu amerikada okutuyor diye bir ara türan yasağı vardı okuyamadı dendi ama oğlu da herhalde türbanlıydı? madem bu sübyan mektebi yeterli onlar niye okutmadı?
sonra takkeyle cübbeyle çarşafla bu iş olsaydı arapların eğitimde dünya markası olması gerekirdi ama bakıyorsun en eğitimsiz kesimlerin içindeler az biraz kafayı çalıştıranları batıya kaçıyor.
Din akp nin tekelinde değil ben akp ye oy vermiyorum elhamdüllillah Müslümanım..insanları kutuplaştırdılar zaten..sonuca bakmak gerek..küçücük bir yerde yaşıyorum..devletin doğru düzgün anaokulu yok..kümes gibi tüm yaş guruplarını 4..6 bir araya sokuyorlar..saray için 4 katirilyon 350 trilyon para var ama...benim çocuğum neden Avrupa standartlarında devlet eğtimi alamıyor...bizi asla ab ye almazlar..bu okullarla bu hastanelerle..o nedenle bir kuruş vergimi helal etmiyorum..haram olsun...

oy vermek için buradaki ilk öğretim okuluna gitmiştik..dökük okul 40 yıllık çiniler yerlerde orada çocuklarımız yıllar geçirecek...ama sararylarının yerleri kaymak gibi birinci sınıf italyan mermer..revamı bu halka bu..haram zıkkım olsun..

rte nin kızı ABD de kızlı erkekli karma bir ünüversitede türbanlı okudu..kızların ayrı okuduğu bir okulda değil.....

ÖĞRETMENİM VE OKULUMA BAŞÖRTÜLÜ OLARAK GİRİP ÇIKIYORUM.TESETTÜRLÜYÜM VE İLERDE KIZIMI DA AYNI ŞEKİLDE YETİŞTİRECEĞİM İNŞ. RAHATSIZ OLANLAR KENDİ YAĞINDA ÇİFTE KAVRULSUN.TIN...TIN...TIN...

ACİZLERE VERİLECEK TEK CVP:ACİZİN AZIĞI HAKARET,BOŞ BOŞ KONUŞMAK VE KENDİNİ KOMİK DURUMA DÜŞÜRÜP ACİZLİĞİNİ SERGİLEMEKTİR:KK59:

Büyük harf kullanmak yasaktır..
Ayrıca sözleriniz de hoş değil...

Eskiden bu tarz konular katiyen açılmaz açılamazdı...hatta açılmadıgı için üyelerle yònetim ters düşerdi...ve bu nedenden dolayı kk dan ayrılan üyeler olduydu...şimdi bakıyorum açılabiliyor herkes kendince yorum yazıyor...

konuya gelince din egitimi bu kadar ufak cocuklara verilmesi yanlış...hatta okullardan bile çıkartılmalı bana göre tabi....

Eskiden bu tarz konular katiyen açılmaz açılamazdı...hatta açılmadıgı için üyelerle yònetim ters düşerdi...ve bu nedenden dolayı kk dan ayrılan üyeler olduydu...şimdi bakıyorum açılabiliyor herkes kendince yorum yazıyor...

konuya gelince din egitimi bu kadar ufak cocuklara verilmesi yanlış...hatta okullardan bile çıkartılmalı bana göre tabi....

Önceden yasaktı,şimdi herkes kendi fikirlerini söylüyor,gerçi çoğu zamanda ortam geriliyor tabi..

mini etek giyenler sizi rahtsız etmiyor da veya minik kızlara makyaj, açık kıyafetler gydrldğne bu sizi rahtsız etmiyor da başörtüsü,takke mi rahatsız edyr....birazcık olsun saygı duymayı bilin....

Küçük yaşta makyaj yapılan çocukların beni rahatsız etmediğini nereden biliyorsunuz medyumusunuz siz...
Baş örtüsü ve takke rahatsız ediyor evet,onlar daha çocuk ta ondan..
Koca bir kadın,koca bir adam değil onlar...

o kapalı anneler çocuklarını küçük yaşta dedesi yaşında adamlarla da evlendiriyorlar onlara da izin verelimmi?
gercekten cahilce yaklaşımlar bunlar..ben solcu olup her fikre her düşünceye saygılı olan insanlara hayranım ama şu tavrın ham softa yobaz insanlardan bi farkı yok ki...fikrini savun elbette ama insanların fikirlerine saldırarak üstüne basmaya çalışarak degil.. Bir insan dinsiz olabilir bir hayvana ota böcege yada dogaya tapabilir ama bu tavır evrensel düşündüğünü söyleyen dinleri degil insanlığı ahlakı öne çıkardıgını iddia eden bir insana yakışan seyler degil.. Yaftaysa yafta fişlemeyse fişleme ne farkı var ki..

modernlik dediğimiz gelişmiş ülkelerin bugün dünyadaki yeridir insani yaşam standartlarıdır o yüzden ab ye girmek istiyor islami hükümet değilmi? o yüzden avrupa mahkemelerine koşuyor bir derdi olunca batı kötüyse bizim çok islami hükümetlerin ne işi var oralarda?
şimdi bide şöyle bi durum var.. İnsanların hatalı davranışları yüzünden genelleme yapılamaz.. Avusturyada kendi öz kızını mahzene zincirleyip yıllarca yıllarca tecavüz eden dogan çocukları topraga gömen canavar müslüman mıydı..? Avrupalıydı yeterince medeni miydi..? 13 yaşında aynı yaşında ki sevgilisinden çocuk yapan kızda gayet medeni bir toplumda yaşıyordu..diyelim mi şimdi bütün avrupa ahlaksız..? Hayır tabi ki çok ciddi insan hakları savunucuları bi çok müslümandan insancıl bireyleri var.. Avrupa yada islam ülkeleri farketmez cahil her yerde cahil..

Bide insan kesen orta dogulu canileri bütün müslümanlıga atfetmek isteyenler "engizisyon mahkemeleri" ni hiç duymuşlar mı acaba..farklı hristiyan tarikatlarına mensup insanlar önce yakılıyordu tam ölmeden üstlerine aç köpekler salınıyordu..ve Onlar müslüman degildi biliyo musunuz..!?!

gercekten cahilce yaklaşımlar bunlar..ben solcu olup her fikre her düşünceye saygılı olan insanlara hayranım ama şu tavrın ham softa yobaz insanlardan bi farkı yok ki...fikrini savun elbette ama insanların fikirlerine saldırarak üstüne basmaya çalışarak degil.. Bir insan dinsiz olabilir bir hayvana ota böcege yada dogaya tapabilir ama bu tavır evrensel düşündüğünü söyleyen dinleri degil insanlığı ahlakı öne çıkardıgını iddia eden bir insana yakışan seyler degil.. Yaftaysa yafta fişlemeyse fişleme ne farkı var ki..

şimdi bide şöyle bi durum var.. İnsanların hatalı davranışları yüzünden genelleme yapılamaz.. Avusturyada kendi öz kızını mahzene zincirleyip yıllarca yıllarca tecavüz eden dogan çocukları topraga gömen canavar müslüman mıydı..? Avrupalıydı yeterince medeni miydi..? 13 yaşında aynı yaşında ki sevgilisinden çocuk yapan kızda gayet medeni bir toplumda yaşıyordu..diyelim mi şimdi bütün avrupa ahlaksız..? Hayır tabi ki çok ciddi insan hakları savunucuları bi çok müslümandan insancıl bireyleri var.. Avrupa yada islam ülkeleri farketmez cahil her yerde cahil..

Bide insan kesen orta dogulu canileri bütün müslümanlıga atfetmek isteyenler "engizisyon mahkemeleri" ni hiç duymuşlar mı acaba..farklı hristiyan tarikatlarına mensup insanlar önce yakılıyordu tam ölmeden üstlerine aç köpekler salınıyordu..ve Onlar müslüman degildi biliyo musunuz..!?!
canım benim kırk alimi bir delille yendim bir cahili kırk delille yenemedim sözünü hatırlatayım sana.boşuna tüketme nefesini.acizliklerini örtpas etmek için tek yaptıkları şey iftira yalan dolan hakaret...
sevgiler:KK19:

Insanlarin hatali davranislari yuzunden genelleme yapilamaz demissin, iyi guzel de saydigin siddet ve tecavuz olaylarini gerceklestirenler Avrupa'da yakalandiklarinda omur boyu agir hapis veya idam gibi cezalarla cezalandiriliyorlar. Musluman ulkelerde ise eger kadin bu tur suclarin kurbani ise verilen cezalar ya cok daha az, ya da tam tersine tecavuze ugrayan kadin hem toplum karsisinda suclu duruma dusuruluyor, kimi yerde ise olduruluyor. Ulkemizde bile tecavuze ugrayan veya olen kurbana karsi olduren, irza gecende tahrik indirimi uygulaniyor, tecavuzcusu ile evlendiriliyor ve butun hayatini onunla paylasmasi bekleniyor, ya da adam hepten saliveriliyor. Bunlar Avrupadan muslumanlari ayiran ozellikler maalesef. Yadirganan da bu, yoksa suc heryerde isleniyor.
Engizisyon mahkemelerinden ornek veriyorsunuz, elalem onlari coktan asmis, dinle devlet islerini birbirinden ayirali yillar olmus. Islam dunyasinda ise bugun, bu zamanda olanlari konusuyoruz, bunu normalize etmenin yolu fi tarihinde olanlari bilimin ve teknolojinin uzay cagini yakaladigi 21. yuzyilda olan olaylarla karsilastirmak degil. Bu asirlar arasi karsilastirma bana Tayyip'in Soma faciasinda ornek gosterdigi fi tarihinde Ingilterede olan maden kazasinla karsilastirmasini hatirlatti. Bugunu bugunle karsilastirin, tarihte butun ulkeler geri idi, bugun sadece malum ulkeler... Savunulacak bir yani yok bunun..

Tartışmayı siyasi bi mecraya çekmenin anlamı yok.. Din=siyaset görüşünde degilim zira..anlatmak istediğim seyin sizin yaptıgınız kıyasla alakası yok..o iyi bu kötü ayırımı yapmıyorum başka bi görüşüde karalamıyorum ama müslümanlık o gördüğünüz kafa kesicilerden ibaret degil bu tür söylemler kanıma dokunuyo inancıma yapılan aşagılamalar incitiyo..dediğim gibi ben bir inegede tapabilirdim ama bunu aşagılamak hor görmek kimsenin haddi degil.. Müslüman ülkeleri batıran sey sefahat zenginlik ihtişam evet dogrudur güdümlü çalışan bi mekanizma içinde yuvarlanıp gidiyorlar ama bu benim inancıma laf etme hakkını vermez kimseye..yanlış davranışları tartışalım tamam ama kapalı kadınlar kızlarını 70 yaşında adamlara satar gibi çirkin ahlaksız sözler söylemeyelim.. Medeniyet medeniyet dediğiniz sey bu degildir heralde..?

Çocuklar belli bir yaşa gelsin,o yaşa kadar ufak ufak anlatılabilir ama çocuğa başörtü falan nedir ya ,asıl bu bana yanlış gibi geliyor,çünkü aileler de kendi isteklerine göre kızlarına başörtüsü taktırıyorlar ve o kız büyüyüp kadın oluyor ,ne kendi hayatını yaşıyor,ne de mutlu olabiliyor.Kendi istediği için takanlara bir şey demem ,ama büyüyünce kendi kararlarına göre takmalı veya çıkarmalı.
Ayrıca eğitimde,bilimde kesinlikle başörtüye karşıyım,sadece başörtüye değil,her türlü dine karşıyım .Ben de müslümanım.Ama bilimle ,eğitimle falan uğraşılıyorsa eğer ,bir müslüman da dinini düşünmemeli,hristiyan da,budistte ..
Böyle düşünüyorum,hoş düşünsem ne olacak,zaten en büyük yanlışımız eğitimde...
niye açık bir anne çocuğunu küçüklüğünden itibaren mini etek vs giydirebiliyor da kapalı bir anne kendi çocuğunu tesettüre göre giydirmesin!!!!hayret ediyorum bu boş düşüncelere!!!
Ben mini etek giydirilsin dedim mi?

Tartışmayı siyasi bi mecraya çekmenin anlamı yok.. Din=siyaset görüşünde degilim zira..anlatmak istediğim seyin sizin yaptıgınız kıyasla alakası yok..o iyi bu kötü ayırımı yapmıyorum başka bi görüşüde karalamıyorum ama müslümanlık o gördüğünüz kafa kesicilerden ibaret degil bu tür söylemler kanıma dokunuyo inancıma yapılan aşagılamalar incitiyo..dediğim gibi ben bir inegede tapabilirdim ama bunu aşagılamak hor görmek kimsenin haddi degil.. Müslüman ülkeleri batıran sey sefahat zenginlik ihtişam evet dogrudur güdümlü çalışan bi mekanizma içinde yuvarlanıp gidiyorlar ama bu benim inancıma laf etme hakkını vermez kimseye..yanlış davranışları tartışalım tamam ama kapalı kadınlar kızlarını 70 yaşında adamlara satar gibi çirkin ahlaksız sözler söylemeyelim.. Medeniyet medeniyet dediğiniz sey bu degildir heralde..?
kimsenin kimseyi hor gördüğü yok..popito arkadaşında evladını yetiştirme konusundaki son kararı evladınına bırakmasını isterdim tüm insanlarında aynı şekilde tabiki dindar evlat yetiştirilerbilir..kim istemezki.. u demek değilki anaokulunda takke türban takılmaya başlansın..yada küçük çocuklar makyajlı boyalı dolaştırılmasın..bunlar küçük çocuklar ve psikolojileri bu tarz davranışlardan zarar görür..son sözü söyleyecekte bir erişkin olduğunda kendisidir..
Müslüman Hristiyan Musevi..farkketmez hepsinin iiyi örnekleride var kötü örnekleride..dini karalamaya çalışan yok burada...
hz Muhammet efendimiz son derece mütevazi yaşamış hayatını yardım yolunda dinimizi tanıtma yolunda harcamıştır..
şu anki Müslümanlık anlayışı ile uzaktan yakından alakası yoktur..şu an dini sohbet karşılığında para alıyorlar çatır çatır..din partisiyiz diyenler frevunun piramitinden büyük saraylar yaptırıyor...o nedenle herkez dinini kendi kendine yaşayabiliyorsa ne mutlu..isteyen merdiven altı subyan mektebine göndersin..burada meb ye bağlı olmayan yere çocuk göndermek sakıncalı olabilir diyor..neden demekki bir kuralsızlık söz konusu..kuralsızlık olan yerde Müslümanlık dini olamaz..benim gönsübyan okulu MEB ye bağlı bir yer..

Back
X