- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
başvur alırlar belki gönüllü olarak..Keşke olaydım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başvur alırlar belki gönüllü olarak..Keşke olaydım..
5 vakit abdest alıyoruz elini yıkamana gerek yok :) :)
Gülay arkadaş onu di ni kötüye kullanan..çıkarları için kullannan insanlar için söylediki..meltemsmh sen anlamamışsın bir yerini yıkadığı zaman elini yıkamadığı için müslüman görünce aklına geliyor![]()
meltemsmh sen anlamamışsın bir yerini yıkadığı zaman elini yıkamadığı için müslüman görünce aklına geliyor![]()
Çocuklar belli bir yaşa gelsin,o yaşa kadar ufak ufak anlatılabilir ama çocuğa başörtü falan nedir ya ,asıl bu bana yanlış gibi geliyor,çünkü aileler de kendi isteklerine göre kızlarına başörtüsü taktırıyorlar ve o kız büyüyüp kadın oluyor ,ne kendi hayatını yaşıyor,ne de mutlu olabiliyor.Kendi istediği için takanlara bir şey demem ,ama büyüyünce kendi kararlarına göre takmalı veya çıkarmalı.
Ayrıca eğitimde,bilimde kesinlikle başörtüye karşıyım,sadece başörtüye değil,her türlü dine karşıyım .Ben de müslümanım.Ama bilimle ,eğitimle falan uğraşılıyorsa eğer ,bir müslüman da dinini düşünmemeli,hristiyan da,budistte ..
Böyle düşünüyorum,hoş düşünsem ne olacak,zaten en büyük yanlışımız eğitimde...
Ben mini etek giydirilsin dedim mi?
Hayata çok dar bir pencereden bakıyorsunuz,yazdıklarımı da hiç anlamamışsınız.Çocuğa din eğitimi verilmeli,ama başörtü takıp takmayacağı bir zahmet çocuğa bırakılmalı.Ayrıca ben bilimde ve eğitimde başörtüsüne karşıyım dedim,başörtülüler çalışmasın diye bir şey demedim.Ben de Allah'a inanıyorum,ve çocuklara küçük yaşta mini etek giydirilmesine de karşıyım,pedofil olan kişiler var çünkü.Cidden bir iyice okuyun yazdıklarımı,sonra türkiye çok rererö.yetişkin bi insan başörtüsüyle niye işini yapamasın?
nasıl bi saçma yorumdur bu,işte asıl cahillik budur
hani eşittik,hani özgürdük
kapalılara karışanmı var dersiniz,ama başörtülü şekilde çalışmalarını istemiyorum dersiniz
oldu başörtülüler sadece evde otursun,yahu nasıl bi düşünce gerçekten aklım almıyor.
Gulay bi baska konuda, isid le ilgiliydi, cok güzel bi sekilde islami, müslümanlari savunuyodun. Burda da böyle seyler yaziyosun. Ne demek ellerimi yikama ihtiyaci duyuyorum? Sen tam olarak neyi savunuyorsun ben gercekten anlamadim. Bi öylesin bi böyle. Gercekten amacini merak ediyorumNe zaman din savunucusu biriyle tokalaşsam ellerimi yıkama ihtiyacı duyuyorum
Offf valla ge
Hayata çok dar bir pencereden bakıyorsunuz,yazdıklarımı da hiç anlamamışsınız.Çocuğa din eğitimi verilmeli,ama başörtü takıp takmayacağı bir zahmet çocuğa bırakılmalı.Ayrıca ben bilimde ve eğitimde başörtüsüne karşıyım dedim,başörtülüler çalışmasın diye bir şey demedim.Ben de Allah'a inanıyorum,ve çocuklara küçük yaşta mini etek giydirilmesine de karşıyım,pedofil olan kişiler var çünkü.Cidden bir iyice okuyun yazdıklarımı,sonra türkiye çok rererö.
Çarpık düşünceleriniz size kalsın,ben böyle mutluyum,umarım çocuğunuz kendi hayatını yaşayabilir ilerde...
Keşke olaydım..
meltemsmh sen anlamamışsın bir yerini yıkadığı zaman elini yıkamadığı için müslüman görünce aklına geliyor![]()