arkadaşlar çok merak ettiğim birşey var. her gün yığınla kadının elinde louis vuitton burberry prada chanel vb. markaların taklit çantalarını görüyorum. ve bu arkadaşların bu taklitleri nasıl bir mantıkla taktıklarını gerçekten çok merak ediyorum daha doğrusu şöyle sorayım acaba o çantaları taktıklarında gerçekten kendilerini marka bir çanta kullandıklarına inandırabiliyor mu ya da kendilerine gerçekten yakıştırabiliyorlar mı???
bu dert mi oldu size ? :26:[/QUOTE
birşeyi paylaşmak için illa dert mi olmalı??? anket yapıyorum diyelim...
hayır bir derdim var konusuna yazmışsınız bu bi dert mi bana garip geldi .
hic marka kullanmam desem daha dogrusu bi cantaya o kadar parayi vermem
açıkçası sitede yeniyim ve bu konu başlığından başka bir konu bulamadım o yüzden de buraya yazdım ama madem burası dert köşesi bende bunu dert haline rahatlıkla getirebilirim...ben bu saydığım markaların orjinallerini kullanıyorum ve ben dünyanın parasını ödeyip aldığım çantanın taklidini gördüğüm zaman sinir oluyorum insanların özentilikleri beni hasta ediyor...
arkadaşlar çok merak ettiğim buirşey var. her gün yığınla kadının elinde louis vuitton burberry prada chanel vb. markaların taklit çantalarını görüyorum. ve bu arkadaşların bu taklitleri nasıl bir mantıkla taktıklarını gerçekten çok merak ediyorum daha doğrusu şöyle sorayım acaba o çantaları taktıklarında gerçekten kendilerini marka bir çanta kullandıklarına inandırabiliyor mu ya da kendilerine gerçekten yakıştırabiliyorlar mı???
açıkçası sitede yeniyim ve bu konu başlığından başka bir konu bulamadım o yüzden de buraya yazdım ama madem burası dert köşesi bende bunu dert haline rahatlıkla getirebilirim...ben bu saydığım markaların orjinallerini kullanıyorum ve ben dünyanın parasını ödeyip aldığım çantanın taklidini gördüğüm zaman sinir oluyorum insanların özentilikleri beni hasta ediyor...
arkadaşlar çok merak ettiğim birşey var. her gün yığınla kadının elinde louis vuitton burberry prada chanel vb. markaların taklit çantalarını görüyorum. ve bu arkadaşların bu taklitleri nasıl bir mantıkla taktıklarını gerçekten çok merak ediyorum daha doğrusu şöyle sorayım acaba o çantaları taktıklarında gerçekten kendilerini marka bir çanta kullandıklarına inandırabiliyor mu ya da kendilerine gerçekten yakıştırabiliyorlar mı???
Harbiden sinir oldum !!!!!!
Louis ,chanel,pradanın ve mc jacobs vb. markaların orjinalin fiyatlarından haberiniz vardır umarım .Herkes maddi durumuna göre yaşar.Kimisi 30 tl çantayı koluna takar ,kimisede 2500 tl çantayı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?