Taklit eden kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rozi-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
277
535
18
Hiç anlam veremediğim bir şekilde kv beni taklit etmeye başladı. Mimiklerimi, tepkilerimi, kelimelerimi ve üslubumu. Bu durum sinirimi bozmaya başladı. En çokta sinir eden mesela onlar bir laf soktuğunda iyi kötü cevap veriyordum, her zaman duruşum bellidir bozmam heh işte aynısını yapıyor bana. Benim kendimi savunduğum tarzın aynısını o da yapmaya başladı. Beni bana ayna gibi yansıtıyor sanki. Ama onun üstünde hiç güzel durmuyor kendimden tiksineceğim neredeyse o konuşurken. Allah aşkına ne yapıyım ? Zaten aramız iyi değil bide böyle yapınca iyice sinir oluyorum

Nasıl taklit ediyor ki yani neye istinaden taklit ediyor. Öyle durup dururken mi başladı seni taklit etmeye. Ay canlandiramadim birden kafamda valla çok komik
Kuzum bunlar senle niye uğraşıyorlar bu kadar. Aklı sıra seni sinir edip zıvanadan çıkman için yapıyor öyle. Sırf kavga çıksın diye. Gıcık.

Onlar laf söylediğinde kendimi üslubunca savunurum cevap veremezlerdi şimdi aynısını yapıyor bana. Bir görümcem de daha çok agresifleşti. Heralde istiyorlar ki hiç kendim olmayayım, kendi fikirlerim olmasın, ne derlerse susayım

Ilk gelin misin

Kaynanalar ilk gelinde oyle yapıyor neden bilmiyorum ama çevremde çok var oyle kıskanan gelini süslendi diye süslenen ne bilim oğluna daha düşkün olan falan sizin gibi gelini gibi davranmaya calisan benm kv benm yaptıklarımı begenmeme gibi kendisi daha iyi yapacak gibi davranıyor. Hoş bazen böyle yapıyor bazen bi bakıyorsun bunları yapan o değilmiş gibi çok iyi oluyor

Kendi diyen kendi olur ayna ayna deyip saçını çekin. Baktınız çözüm olmadı, orta parmağınızı işaret parmağınızın üstüne bindirip küs işareti yapın. Bozmak için uğraşsın dursun pis taklitçi. Yine mi düzelmedi? Öldürücü son darbeyi vurun ve "tapusu senin mi olum" deyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…