Kaynananizin yaşi mi kucuk?
Kendi kaynanami hayal edemedim bir turlu benim gibi davranirken
Acaba zamanla siz ona benzemiş olabilir misiniz??
Sende onu taklit et
Kaynananizin yaşi mi kucuk?
Kendi kaynanami hayal edemedim bir turlu benim gibi davranirken
Nasıl taklit ediyor ki yani neye istinaden taklit ediyor. Öyle durup dururken mi başladı seni taklit etmeye. Ay canlandiramadim birden kafamda valla çok komik
Kuzum bunlar senle niye uğraşıyorlar bu kadar. Aklı sıra seni sinir edip zıvanadan çıkman için yapıyor öyle. Sırf kavga çıksın diye. Gıcık.
Ilk gelin misinHiç anlam veremediğim bir şekilde kv beni taklit etmeye başladı. Mimiklerimi, tepkilerimi, kelimelerimi ve üslubumu. Bu durum sinirimi bozmaya başladı. En çokta sinir eden mesela onlar bir laf soktuğunda iyi kötü cevap veriyordum, her zaman duruşum bellidir bozmam heh işte aynısını yapıyor bana. Benim kendimi savunduğum tarzın aynısını o da yapmaya başladı. Beni bana ayna gibi yansıtıyor sanki. Ama onun üstünde hiç güzel durmuyorkendimden tiksineceğim neredeyse o konuşurken. Allah aşkına ne yapıyım ? Zaten aramız iyi değil bide böyle yapınca iyice sinir oluyorum
Ilk gelin misin
Kaynanalar ilk gelinde oyle yapıyor neden bilmiyorum ama çevremde çok var oyle kıskanan gelini süslendi diye süslenen ne bilim oğluna daha düşkün olan falan sizin gibi gelini gibi davranmaya calisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?