- 18 Aralık 2018
- 2.528
- 8.837
- 158
Zaten bırı sıze laf soledıgınde karşılık vermeyı siz ıcat ettınız .Hiç anlam veremediğim bir şekilde kv beni taklit etmeye başladı. Mimiklerimi, tepkilerimi, kelimelerimi ve üslubumu. Bu durum sinirimi bozmaya başladı. En çokta sinir eden mesela onlar bir laf soktuğunda iyi kötü cevap veriyordum, her zaman duruşum bellidir bozmam heh işte aynısını yapıyor bana. Benim kendimi savunduğum tarzın aynısını o da yapmaya başladı. Beni bana ayna gibi yansıtıyor sanki. Ama onun üstünde hiç güzel durmuyorkendimden tiksineceğim neredeyse o konuşurken. Allah aşkına ne yapıyım ? Zaten aramız iyi değil bide böyle yapınca iyice sinir oluyorum
Sizi iğnelemek için mi yapıyor yoksa resmen role mi girmiş?
Psikolojik sorunları olabilir mi?
Daha çok iğnelemek için
Zaten bırı sıze laf soledıgınde karşılık vermeyı siz ıcat ettınız .
Karşınızdaki cevap veremediğinizde onu susturduğunuz için mutluydunuz; şimdi susmayıp cevap verdikleri için mutsuzsunuzOnlar laf söylediğinde kendimi üslubunca savunurum cevap veremezlerdi şimdi aynısını yapıyor bana. Bir görümcem de daha çok agresifleşti. Heralde istiyorlar ki hiç kendim olmayayım, kendi fikirlerim olmasın, ne derlerse susayım
Ben neyinizi taklit ettiğini anlayamadım. Aldığım kıyafetin aynısından alıyor deseniz anlayacağım. Ama siz ona nasıl cevap veriyorsanız o da aynı üslupta cevap vermeye başlamış. Bu taklit değil karşılığını vermektir
Kendisi başlatıyor bende bazen cevap veriyorum. Kendi üslubuyla cevap verebilir, beni cope paste yapmasına gerek yok
Acaba sizin kendisine olan davranışlarınızın yanlış olduğunu, tıpkı siz gibi davranarak, size göstermek istiyor olabilir mi?
Nasıl mesela biraz daha somut örnekler verseniz.
Ne yapıyor da siz buna taklit dediniz?
Siz laf sokunca cevap vermesi taklit mi oldu?
Sizin nasıl bir uslubunuz var ki sadece size özel?Kendisi başlatıyor bende bazen cevap veriyorum. Kendi üslubuyla cevap verebilir, beni cope paste yapmasına gerek yok
Karşınızdaki cevap veremediğinizde onu susturduğunuz için mutluydunuz; şimdi susmayıp cevap verdikleri için mutsuzsunuzBravo kayınvalideye, çok güzel vermiş ağzınızın payını. Kendinizi ayna gibi kv’de de görünce sinir oluyorsanız demek ki sinir olunacak tavırlarınız varmış, insanlar neden çeksin sizi, lafınızın altında kalsın?
Kadın muhtemelen size ayna olmaya çalışıyor ama siz taklit olarak anlıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?