Taklit eden kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün sosyal medyada gelinine evimdeki hangi çiçek olmak istersin o çiçeğe isminle hitap etcem diye soran bir kv rastladım. Neden ya bunu yapmak zor olmasa gerek elti görümce neyse ama bu kvdelerin sıkıntısı ne acaba. Oğlunun mutluluğuyla oynamak resmen ben böyle yapıyorum ama hadi araları açılırsa diye hiç mi vicdan yapmiyorlar. Konu sahibi hic aldıris etmeyin önemseneyin bu davranışları sizi kayıpsız görürse bırakacaktır tepki verirseniz amacına ulaşmış olur

Sizi iğnelemek için mi yapıyor yoksa resmen role mi girmiş?
Psikolojik sorunları olabilir mi?

Zaten bırı sıze laf soledıgınde karşılık vermeyı siz ıcat ettınız .

Sizi taklit ettiği an yüzünüzde bir dehşet ifadesiyle "annecimmm sana ne oluyor, hay Allah yaa sen aynı ben oldun " deyip daha sonra üzgün ifade ile "Beni onure ediyorsun ama bu senin açından iyi bir durum değil, senin halini iyi görmüyorum bir sıkıntın mı var senin?? Psikoloğa götüreyim seni ister misin annecim??" deyin bakalım ne yapacak

Sen iyi davran bakalım ayna olacak mı
Sen kvye 500 tl ver belki hırs yapıp bin tl verir
Sırf kaostan besleniyorsa o zaman tehlikeli

Sen iyi davran bakalım ayna olacak mı
Sen kvye 500 tl ver belki hırs yapıp bin tl verir
Sırf kaostan besleniyorsa o zaman tehlikeli

Daha çok iğnelemek için

O zaman siz sinirlendikçe daha çok keyiflenecek.

Hiç sinirlendiğinizi göstermeden annecim iyi misin doktora gitsek deseniz? Ciddi ciddi paniklemiş gibi yapsanız?

O birşeyim yok falan diyecektir, sizi atlatacaktır.

Baktınız ki yine devam ediyor yanındaki kişiye keyifle gülerek vallahi görüyorsun kvdem beni çok beğeniyor diyin. Kafalar karışınca taklit en güzel övgüdür diyin ve kocaman gülümseyin.

Karşınızdaki cevap veremediğinizde onu susturduğunuz için mutluydunuz; şimdi susmayıp cevap verdikleri için mutsuzsunuz Bravo kayınvalideye, çok güzel vermiş ağzınızın payını. Kendinizi ayna gibi kv’de de görünce sinir oluyorsanız demek ki sinir olunacak tavırlarınız varmış, insanlar neden çeksin sizi, lafınızın altında kalsın?

Kendisi başlatıyor bende bazen cevap veriyorum. Kendi üslubuyla cevap verebilir, beni cope paste yapmasına gerek yok

Acaba sizin kendisine olan davranışlarınızın yanlış olduğunu, tıpkı siz gibi davranarak, size göstermek istiyor olabilir mi?

Evine temizliğe gittiğimde bana şimdiki gelinler iş yapmıyormuş yapmazlarsa yaptırırlar diyen birine karşı cevap vermem yanlış değildir heralde

Nasıl mesela biraz daha somut örnekler verseniz.
Ne yapıyor da siz buna taklit dediniz?
Siz laf sokunca cevap vermesi taklit mi oldu?

Konumu nasıl okudunuz ? Kendisi bana laf sokuyor ben cevap verince o da aynı benim gibi cevap vermeye başladı. Mimikler, üslup aynı. Bunun dışında normal konuşurken de yapıyor bunu. Eskiden böyle değildi kendisi gibiydi en azından birden bire böyle yapmaya başladı

Kendisi başlatıyor bende bazen cevap veriyorum. Kendi üslubuyla cevap verebilir, beni cope paste yapmasına gerek yok
Sizin nasıl bir uslubunuz var ki sadece size özel?

Mesela bir olay olduğunda eskiden ne diyordu şimdi ne diyor, değişen nedir bunu açıkça yazınki bizde anlayalım.

Benim anladığım taklit sizinkiyle farklı, o yüzden örnek verin ona göre yazalım

Pardon ama cevap veren benim onun lafına karşılık. O da biraz özgün olsun kendisi gibi cevap versin

Demek ki sinir bozucu konuşuyorsunuz oda size ayna olmuş bakın sizin bile siniriniz bozuluyor demek ki karşılığını sizin gibi veriyor. Siz yapınca sorun yok kayınvalide yapınca mı siniriniz bozuluyor? Sizin üslubunuz özgünlüğünüz nasıl ki kendi gibi cevap versin orasını anlamadım?

Kadın muhtemelen size ayna olmaya çalışıyor ama siz taklit olarak anlıyorsunuz.

Ayna taktiğini bende düşündüm. Bunu bilerek veya bilmeyerek yapıyor olabilir belki dedim. İyi taktikmiş evet insanın siniriniz bozuyor bundan sonra bende ona ayna olucam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…