Takma!!!

Darknesslady2109

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
142
73
13
38
Bu laf kadar nefret ettiğim başka bir laf yok takıyorum evet şu an normalden fazla hassasim ve nerdeyse herşeyi takıyorum gereksiz olanları kendi içimde hallediyorum ama gerekli olanlar gerçek kaygilarim bu kelimeyle savusturuldugu zaman deli oluyorum anksiyete ve takıntı bir bozukluktur kişi elinde olsa zaten bu girdap ta debelenmez böyle olmayı biz secmiyoruz

Anksiyete için ilaç kullanıyorum. Takma deyince keşke takılmasa. Şu an bir şeye kaygılıyım içimde sıkıntı var ama ne olduğunu bile bilmiyorum öyle içim ruhum daralıyor.

E ne desin insanlar ? Tak o zaman.

Sonuçta bende destek olmaya çalışıyorum bu tarz durumlarda ama bir süre sonra insan bir şey bulamıyor ‘takma’ lafından başka .

Ben de her şeyi çok takıyorum.. Yakında kanser olup çıkacağım.. Sorunları, sıkıntıları çok takıyorum.. Belki de başrolde olanlardan çok takıyorum..

Bu laf kadar nefret ettiğim başka bir laf yok takıyorum evet şu an normalden fazla hassasim ve nerdeyse herşeyi takıyorum gereksiz olanları kendi içimde hallediyorum ama gerekli olanlar gerçek kaygilarim bu kelimeyle savusturuldugu zaman deli oluyorum anksiyete ve takıntı bir bozukluktur kişi elinde olsa zaten bu girdap ta debelenmez böyle olmayı biz secmiyoruz

Napalım? Ben de teselli edip karşımdaki üsteleyerek yükselmeye çalışınca gazlamak yerine sakinleştirecek tek kelime bunu buluyorum...

Takma diyenleri takma diycem ama olmayacak. Bunu söyleyen yakın cevrenizse bu sözden hoslanmıyorum diyp tekrarlamamalarını sağlayabilirsiniz belki..

Anksiyetesi ve obsesyonları olan biri olarak şunu söyleyebilirim.Sizi anlamak istemeyen,halden anlamayan insanlara halinizi anlatmak için yormayın kendinizi çünkü kendimden biliyorum enerjimi tüketip kendimi yıprattığımla kaldım anlayan insanlar da elbet çıkıyor tabii ama bu rahatsızlığa negatif düşünce hiç iyi gelmiyor size kendinizi iyi hissettirecek şeylerle uğraşın insanlara da fazla kafa yormayın

Back
X