Takmakta haksız mıyım?

ıs aramak yerıne yatıyor mu yanı

işte bu cıddı bır problem aslında sız buna kızgınsınız baska konuda esınıze patlamıssınız
Yokyeni başlayacağı iş belli 20 güne kadar başlayacak inşallah ki zaten çalışmadan duramayan bi karakter kendisi yani benim bahsettiğim bu işe başlayana kadarki totalde bi 50 günlük süreç

Yokyeni başlayacağı iş belli 20 güne kadar başlayacak inşallah ki zaten çalışmadan duramayan bi karakter kendisi yani benim bahsettiğim bu işe başlayana kadarki totalde bi 50 günlük süreç
sımdı anladım
e ıse baslayacakmıs o surecte dınlensın ıstedıgını yapsın barı... zaten evde bırlıktesınız bıraz ıstedıgı gıbı de takılsın

Siz kocanızı fazla sıkıyormuşsunuz gibi geldi bana. En ufak espriyi kaldıramamak, bağırmak çağırmak, kendine hakim olamamak... Adam boşuna hergün evden gitmiyor, sizde bulamadığı huzuru dışarda arıyor, kardeşinde, ailesinin evinde yani. Bir arkadaşın da dediği gibi, siz tedavilik olmuşsunuz bence de. Gidin uzman yardımı alın bu agresiflik ve öfke kontrolsüzlüğü yüzünden. Kimse sizi ömür boyu çekmez çünkü. Adam şimdi nefes almaya ailesine, kardeşine gidiyor, yarın birgün o da yetmeyip, boşanmak isteyecektir. Kendinizi düzeltin biraz.

Siz kocanızı fazla sıkıyormuşsunuz gibi geldi bana. En ufak espriyi kaldıramamak, bağırmak çağırmak, kendine hakim olamamak... Adam boşuna hergün evden gitmiyor, sizde bulamadığı huzuru dışarda arıyor, kardeşinde, ailesinin evinde yani. Bir arkadaşın da dediği gibi, siz tedavilik olmuşsunuz bence de. Gidin uzman yardımı alın bu agresiflik ve öfke kontrolsüzlüğü yüzünden. Kimse sizi ömür boyu çekmez çünkü. Adam şimdi nefes almaya ailesine? kardeşine gidiyor, yarın birgün o da yetmeyip, boşanmak isteyecektir. Kendinizi düzeltin biraz.
Cevabınız için teşekkür ederim yalnız biraz ağır olmuş gibi.ama belki de haklısınız teşekkürler

Samimi gormus sizi ki yapmis bence. Ben boyle bir espri yapamam mesela abimin eşine. Esimin ailesi bana yaparlar ama. Kötü niyetli olmadigini biliyorsanız samimiyetten takılmış iste.

Eşim hep yapar bu tur sakalari. Stresli bir yapisi vardir. Saclari son zamanlarda cok beyazladi. Gecen abisinin yaninda soyledi bak hep maybelady yuzunden oldu diye. Beni yaslandirdi kendi genclesti dedi. Kaynimda ayni espriyi karisina yapti gulduk bitti gitti.. Takacak bir sey yok bence. Erkeklerin cogu yapiyor bu sakayi..

Eşim hep yapar bu tur sakalari. Stresli bir yapisi vardir. Saclari son zamanlarda cok beyazladi. Gecen abisinin yaninda soyledi bak hep maybelady yuzunden oldu diye. Beni yaslandirdi kendi genclesti dedi. Kaynimda ayni espriyi karisina yapti gulduk bitti gitti.. Takacak bir sey yok bence. Erkeklerin cogu yapiyor bu sakayi..
En azından sadece bana yapılmamış bu şaka bunu anlamış oldum Teşekkürler

Back
X