- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Feel Good Inc
Ya gram altın alın ya da isminizi yazarak zarfa 50 100 bırakın bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin birşeyler takman için çağırmıştır düğüne muhtemelen. Yoksa insan samimiyeti olmadığı yıllardır görüşmediği birini neden çağırsın ki. Bir tek bana mı garip geliyor![]()
20 tl. den söz edenler olmuş.
Durumum yoksa gitmem , 20 tl de koymam zarfa. Çok ayıp bence. En azından 50 olmalı.
Bu zarf isi bizim oralarda ben bildim bileli var bencede gayet mantikli durumu olmayip ama bosda gecmek istemeynler bzm orda zarfa koyup dugun sahiplerini tebrik ederken ellerine verirler kimsede gonul hatir koymazArkadaşlar zarf adeti zaten yeni yeni çıktı ve bence çok güzel yine takı kuyruğu oluyor sadece gelinle damada değil orta büyüklükte bir sandığa koyuluyor zarfa hediyenizi koyup isminizi yazıyorsunuz sandığa koyup gelinle damadı tebrik ediyosunuz düğünden sonra acaba çeyrekmi taktı gram mı taktı derdiniz olmuyor çünkü altınlar o kadar çok birbirine benziyorki kamerada kesinlikle belli olmuyor ev sahibi için büyük kolaylık bence