takmayim diyorum yapamiyorum adam hic tiinnn

Istemeden bagimlilik yaptigi icin oynuyorlar birde bayanin esiyle ilgili iletisimini bilmiyorum ama genelde esiyle iletisimi olmayanlar ve ice donuk olanlarda yapiyor bunu. Her erkek herseyi kadin gibi dile getiremiyor kisa yolu tercih ediyor. O yuzden bi danissin doktora bencede faydasi olabilir..oyun bi hastalik. Nice gencler disardaki gun isigini birakip kendini saatlerce odaya kapayip oynamyi tercih ediyor zamanimizda.. arkadasinda dedigi gibi bagimlilik yaptiriyor bu oyunlar.. biraz ugrastirir tamamen birakmak icin degil en aza indirgemek icin careler bulabilirsniz umarim

Konu sahibesi, hayattan çok sey bekliyorsunuz. Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk ... Siz de evde oyalanacak bişiler bulun kendinize . Üstelik eşinize sürekli bizle ilgilen demek, bu beklentinizi hissettirmek karşı tarafı baymaktan öteye gitmez. Evli olmak demek tek bedende yaşamak demek değil. Sizler ayrı bireylersiniz. Ayrı zevkleri , hayalleri , beklentileri olan iki ayrı birey... Ha ben bunu istemiyorum, benim evliliğe bakış açım bu değil, ben sürekli el ele diz dize bir evlilik hayal etmiştim diyorsanız , bence ikiniz de acı çekmeyin ve ayrılın . Zira sizin eşiniz sizin umut ettiğiniz yönde düzelmez.
Naçizane...

Ben konu sahibine hak verdim. Elbette herkesin kendi kişisel zevkleri, ayrı bir yaşam alanı olmalı. Ama bunu yaparken eşler birbirini ihmal etmemeli. Konu sahibi diyor ki hafta sonu beraber kahvaltı düzenimiz bile yok, gece geç saatlere kadar oyun oynadığı için geç kalkıyor. Cuma cumartesi gecesi çiftler birbirleriyle daha çok vakit geçirir genelde. Ama konu sahibinin eşi o vakti oyun oynayarak geçirmeyi tercih ediyormuş. Kim olsa bu durumdan şikayet eder, hiç hoş bir şey değil.

Aynı şekilde konu sahibi bir oyuna dalsa çocuklarıyla ilgilenmese, eşinin yüzüne bakmasa, ev işlerini ihmal etse ona da "bu senin kişisel zevkin, özgürlüğün kısıtlanmamalı, eşin haksız yere şikayet ediyor, sen oyun oynamaya devam et" diyecek miydiniz?

Bence cok sey beklemiyor olmasi gereken. Bayan oyunu oyunda kalmasi grrektigini soyluyor. Oyun hayatinizin cocugunuzdan ve esinizden daha onemli parcasi olmus ise bi sorun var demektir bu.ya oyun hastaligi ya da baska bi sorun. Saatlerce deli gibi oyun oynamak isteyenleri normal gormuyorum ben.

Ben hak verdim size. Herkesin rahatlamaya, kendi alanlarını kullanmaya hakkı var ancak karşısındakinin hakkını çiğnemeden.
Bu oyun denilen illet hastalık gibi. Herşeyi unutturuyor.
Abartı olduğu zaman can sıkıyor. Konuşarak halledemediyseniz başka ne yapılabilir acaba ?

Oyun konsolunu bir hafta kaldırıp bir hafta çıkarmayı teklif etseniz ?

Beraber gittiğiniz arkadaşlarınız yok mu , evli ?

Konunun ana özü mic mic olmak degil. Bunu da anlamadınız sanirim. Once evlenin, iki cocuk yapin, bu cocuklarin sorumlulugunu sadece siz alin, sonra buraya gelin ayni yorumu yapin. Tabi yaparsaniz. Bekar evlinin halinden anlamaz. Konu sahibinin yazisini okusaydiniz iyi anlardiniz.

Ne yalan soyliyim haklisin canim. Ustelik cocuklarini bikac saat birakip kafa dinleme imkaninda yokmus. O yuzden esine her zamankinden daha cok ihtiyacin var fakat bazi adamlar bunu anlayamayabiliyor. Bi ara bende oyunun en guzel yerinde giciklik olsun diye sartelleri indirdigimi bilirim esine anltiyosun da anlamiyo baska da ne tavsiye verebilirim bilmiyorum. Ins her sey gonlunce olur

NE KADAR YANLIS ANLASILMIS konu esimin surekli oyun oynamasi degil sad3ce cuma ve cumartesi aksamlari oynuyor bu sorun deil oyun oynamadigi zamanda arabayla ugrasiyo surekli uyuma istegi ve yatiyo veya disarda baliga vs..gidiyo yani bizi ihmal etmesi asil konu..
Ben kousunca sizide gezdiriyorum ya diyo cikiyo kenara anlamak istemiyo dun cumartesiydi kayinvaldemlere gitti piknige gittik yani birlikteydik bugun sabah kahvaltiyi yapar yapmaz arabayla ugrascam yok avm ye araba biseysi almaya gitcem..yani dun guya gezdirdiya bugun kacmasi gerek ev cocuklaf boguyo sıkılıyo cocuklarin mizildanmasindan..ve anlatinca ben zaten ilgileniyorum deyip cikiyo kenara

Oyun nedir ya iki çocuk babasına. Sorumsuz! Yok efendim göz yumun oynasın bu yorumu yapanda bayan.ben şok oldum.sana birsey diyeyim mi bu adamdan ayrılsan senin hayatın guzellesir çünkü zaten her iş senin üstünde birde bu adamın yükü var o kalkar ama sen ayrılsan bu adam 3 güne kalmaz ölür.ee tek kalınca is başa düşünce oyuna vakit kalmaz tabi.ay sinir oldum kocana. Yok efendim aldatmiyormus allah allah bu kadında insan. Sorumluluk almayacak adamlarla evlenmemek en iyisi.

Bence sizde bunalmissiniz iyice.biraz oluruna birakin cocuklarinizla kendinizle tatli vakit gecirmeye bakin biraz sakinlesin. Esiniz evcimen olmayabilir bunu burda asamazsiniz. Sizde cocuklari bi tanidignz akrabniz varsa birakip biraz basbasa da olsa biraz kendinizi dinleyin olmazmi.sanirim ona da degisiklik sizede degisiklik gerekiyo braz

Tekrar tekrar soyluyorum oyun bagimlisi DEGIL dorun oyun da degil eger oyun oynamiyosa arabayla ugrasir yada uyur ha hakkini yemeyim 2 haftada bir avm ye piknihe filan gideriz ama bizle gezdiyse 2-3 gunde yalniz gezme hakki elde ettigini sanir nasilsa gezdirdim dahada karismasin der kizdigimi kirildigimi bilir ama gece yatmak bilmez gunduz kalkmak bilmez iki cocukla bunaldigimla kalirim bunlari sakin sakin konusur anlatirim oylesine sakin bi adam ki
Cevabi : aman askim ayip ediyon sizlede ilgileniyorum ya napiyim bunaliyorjm evde..disardada cocuklar huzur vermiyo arada gezdiriyom iste uzme beni
Cevap bu

Erkek Olmak varmış bu hayatta.aladagda mor menekseler.para kazanıyorlarya e daha ne yapsinlar evde bir köle var zaten herseyi düşünen e adam olmayan beynini neden yorsun.e köle ile çok fazla ilgilenilmez muhabbet edilmez kıymetli vakitlerini heba edemez çünkü köle zaten elinin altındadır yanlissam yanlissin deyin. Evet özgürlük güzel şey ama onunda sınırı var.birde erkek dediğin karısı çocuklarıyla geçirmeli mutlu vakitleri. Dur şunları gezdireyim bugün deyip gorev gibi ertesi günü tek.gezmesi saçma. Ne bilim bazı kadınlar erkeklere güzel söz geçiriyor sırları neyse artık.

Seni cok iyi anlıyorum ablacim ben daha 20 yaşındayım ve sevgilim aynı anlattığınız esinize çok benziyor yaptıkları açısından yani. Senin yaptığın fedakarligi görmüyor görmediği gibi de sıkan baskı yapan sen oluyorsun iğrenç bi durum onun yaptıklarına ses cikartamiyosun çıkartsan dir dir yapan bi kadın daraltan bi kadın konumuna düşüyosun çok özür dileyerek söylüyorum yarın bir gün bir hatasını görsen onu da sana bağlar sıktın beni diye. En kötüsü de senin anlatmak istediğin şey niye iyi oynadığı değil neden ilgisiz olduğu veya uzulecegimi bile bile niye böyle yapıyor diyorsun inan başından sonuna kadar haklısın yaş olarak cok küçüğüm senden. Sana verebilecek tavsiyem mümkün olduğunca evde durma dışarıya çık gerekirse eşine soyle eve bi yardimci alı imkanınız varsa sen de rahatla 2 çocuktan sonra hakkın. Bu rahatlığı eşinden istemissin ama.madem o göstermiyor sen kendi kendine ortam yarat lütfen üzülme haketmiyosun

Sevdiğim için çekiyorum ama ona anlattım durumu böyle devam ederse ayrılmayı düşünüyorum ona da söyledim evlenelim diye 4 dönüyo suan da değil diyorum

Cinsel hayatiniz nasil varmi yokmu azmi adam hep oyun oynuyorsa
Oooo cinsellik konusunda sorun yok beyimizin agzi guzel laf yapar gonlumu alir isimizi hallederiz sonra ben biraz balkondayim sigara iccem der bi cikar 2 saat emekli yaslilar gibi otururda oturur yanina giderim iceri cok sicak der :) saka gibi ama boyle mesela dun gece cok gec yatti sabah ezanina kadar oyun oynadi saat 10 da zar zor kaldirdim kahvalti yaptik ben bi arabaya bakcam dedi asagi indi bende kizida al yaninda oynasin dedim indiler asagiya tamam artik aksam yemegine belki cikar adami ev boguyo degismez bu bende boyle kac sene cekerim bilinmez

Konunuzu ve yorumları okudum
Bazı arkadaşlar oynasın nolucak demiş.
Ama bence yanlış.
Eşiniz bütün gün iştedir siz sürekli evle ilgileniyorsunuz haliyle e bir hafta sonu ondada sizle uyuyup sizle uyanmıyor.
Bende takardım malesef.
Sizde insansınız kadınları asli görevi sanki ev temizlik cocuk..
Sizde birşeyler yapmak istersiniz en azından ailecek bir pazar kahvaltısı..
Konusmaktan baska careniz yok
Sıkarak darlayarak değil tabi..

O sana ne yapıyorsa sende ona aynısını yap bak göreceksin bir zaman sonra hatasını anlıycak.
Telefonuna oyun indir çocuklarını ihmal etmeden oyna yada oynarmıs gibi yap.. Çocuklarınla sanki bir aileymişsiniz gibi davran onu dısla ama yanınıza gelirse karsılık ver o dısarı gittiğinde sende al cocuklrı parka bir yere git biliyorum sıkılacaksın ama sıkıldığıno belli etme o eve geldikten sonra eve gel çocuklarla aranızda ne kadar eğlendiğinizi konusun onu görmezden gelin. Yani o olmdıgındada bi hayatınız olduğunu yaşadığınızı keyif aldığınızı görsün. Playstation için hiçbirşey deme dedikçe ona daha çok baglanır.. Bi dene bu dediklerimi bişey kaybetmezsin. Sen şikayet ettikçe bişey elde edemezsin.. Bu arada oyun bağımlılığnız çocukları etkilemesin onlar uyuyunca oyna sende.. Beniö fikrim bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…