- 22 Ağustos 2015
- 29.698
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.660
- 598
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Konunun ana özü mic mic olmak degil. Bunu da anlamadınız sanirim. Once evlenin, iki cocuk yapin, bu cocuklarin sorumlulugunu sadece siz alin, sonra buraya gelin ayni yorumu yapin. Tabi yaparsaniz. Bekar evlinin halinden anlamaz. Konu sahibinin yazisini okusaydiniz iyi anlardiniz.Yani şimdi bekarım ama size zaten bildiğiniz bir eşyi söyliycem .
Erkeklerin geneli öyle el ele diz dize mıç mıç zaman geçirelim , aman da romantizm demez ki zaten .
Yani istemiyor ki adamlar evliler zaten karıları cepte.
Üzgünüm ama benim çıkarımım bu .
Demek ki eşiyle vakit geçirmekten daha çok zevk alıyo oyundan
Cinsel hayatiniz nasil varmi yokmu azmi adam hep oyun oynuyorsaSorun adamin oyun oynamasi degil iki saat oynayip stresini atip birakmiyor ev otel gibi yiyo iciyo oyun odasina cekiliyor ne bi muhabbet ne varligimizin farkinda dunyadan kopuyor ben abartisjna kiziyorum
Seni cok iyi anlıyorum ablacim ben daha 20 yaşındayım ve sevgilim aynı anlattığınız esinize çok benziyor yaptıkları açısından yani. Senin yaptığın fedakarligi görmüyor görmediği gibi de sıkan baskı yapan sen oluyorsun iğrenç bi durum onun yaptıklarına ses cikartamiyosun çıkartsan dir dir yapan bi kadın daraltan bi kadın konumuna düşüyosun çok özür dileyerek söylüyorum yarın bir gün bir hatasını görsen onu da sana bağlar sıktın beni diye. En kötüsü de senin anlatmak istediğin şey niye iyi oynadığı değil neden ilgisiz olduğu veya uzulecegimi bile bile niye böyle yapıyor diyorsun inan başından sonuna kadar haklısın yaş olarak cok küçüğüm senden. Sana verebilecek tavsiyem mümkün olduğunca evde durma dışarıya çık gerekirse eşine soyle eve bi yardimci alı imkanınız varsa sen de rahatla 2 çocuktan sonra hakkın. Bu rahatlığı eşinden istemissin ama.madem o göstermiyor sen kendi kendine ortam yarat lütfen üzülme haketmiyosun[/QUOTsen
Sen.niye.cekiyorsun.böyle.sevgiliyi.madem.ayril
Oooo cinsellik konusunda sorun yok beyimizin agzi guzel laf yapar gonlumu alir isimizi hallederiz sonra ben biraz balkondayim sigara iccem der bi cikar 2 saat emekli yaslilar gibi otururda oturur yanina giderim iceri cok sicak der :) saka gibi ama boyle mesela dun gece cok gec yatti sabah ezanina kadar oyun oynadi saat 10 da zar zor kaldirdim kahvalti yaptik ben bi arabaya bakcam dedi asagi indi bende kizida al yaninda oynasin dedim indiler asagiya tamam artik aksam yemegine belki cikar adami ev boguyo degismez bu bende boyle kac sene cekerim bilinmezCinsel hayatiniz nasil varmi yokmu azmi adam hep oyun oynuyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?