- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
konuyu yanlış anlamissinjz konu sahibi eşinin oyun oynamasına değil haftasonu sabaha kadar oyun oynayıp sonra öğlene kadar uyumasina ve birlikte zaman gecirememelerine kızıyor..Tamamini okumadim ama adamın oyun oynaması neden sizin için sorun onu anlamadım. Oyun yani . Bazı insanların stres atma yöntemidir , benim mesela .
Tamamini okusaydiniz sorunun sadece oyun oynamak olmadigini anlardiniz.Tamamini okumadim ama adamın oyun oynaması neden sizin için sorun onu anlamadım. Oyun yani . Bazı insanların stres atma yöntemidir , benim mesela .
Valla canım sonuna kadar sana katılıyorum bazıları stres atıyor adam siz abartmışsınız demiş ben buna katılmıyorum helede çocuklu babaların saatlerce oyun oynamasına karşıyım oynuyorsa bi yarım saat bi saat oynar ondan sonra çocuklarıyla oynayarak hem çocukları hem kendi stresini atar evin babasıysa çocuklarınada eşinede vakit ayırmak zorunda.benim eşimde biara teline okey oynuyordu baktım fazla kaptırıyor kendini fazla dediğimde bir iki saat bir kackere uyardım onu baktım sildi telinden sizden önemli değil diyeSorun adamin oyun oynamasi degil iki saat oynayip stresini atip birakmiyor ev otel gibi yiyo iciyo oyun odasina cekiliyor ne bi muhabbet ne varligimizin farkinda dunyadan kopuyor ben abartisjna kiziyorum
Tamamini okusaydiniz sorunun sadece oyun oynamak olmadigini anlardiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?