• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takmayim diyorum yapamiyorum adam hic tiinnn

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.754
133
36
Ooofff daral geldi esimle oyle belli bi sorun yok konu genel olarak tavri..hic taviz vermiyo hic fedakar degil beni cok sevdigini soyluyor eger bi gun sevgim biterse bu evden o gun ayrilirim sevmeden devam ettirmem cok seviyorum diyor iyi hos ama isteklerimi hice sayiyor neye kizcagimi neye uzulcegimi biliyor ama aman tadimiz kacmasin demiyor geri kalmiyor daha acik anlatiyim esim cuma ve cumartesi aksamlari playstation oynar cunku ertesi gun is yok gec saatelere kadar yada balkonda oturur simdi diyorumki 2 cocuk var onlar 9 da yatiyo bende 11 e kadar anca oturuyorum oda oturcagimdan degil sirf birlikte yatalim diye tek yatmayi sevmiyorum birlikte film filan bakiyorz sonra sirf onun icin oturdugumu bile bile sen yat diyo yatiyorum gece cocugu emzirmeye bi kalkiyotum saat sabahin 4 u hala oynuyo cuma ve cumartesi sabahin 5 ine kadar oyun basinda her uyanmamda daha yatmadigi icin garip bi huzursuzluk duyuyorum bunun derdi ne diye ya hayir bisey degil ertesi gunde oglene kadar yatmak istiyo dogal olarak 5 te yatinca..e bi hafta sonu kahvalti yapmaya birlikte olmaya onem verdigimi biliyo ne bu kadar bu kadar..soyledigim zaman baskici oluyorum herseye karisiyo oluyorum adam evdeyken bile aslinda yok bugun her zamanki gibi cocuklar 7 de kakti ekmek alincak kahvalti etcez beyimiz sabaha karsi yattiya hala uyuyo bende bekliyorum zaten hafta ici erkenden ise gidiyo bi sofra duzenimiz yok hafta sonu cok seymi istiyorum konusunca abartiyosun kucuk seyleri buyutuyosun nolmus simdi kahvalti yapariz diyo ona gore hersey normal
Dun gece yanasti sirnasti dedimki benle uyuyacaksan tamam yok isin bitip kalkcaksan istemiyorum dedim tamam dedi beni uyutmus kalkmis oyun basina suan hala yatiyo..hafta ici desen aksam o gelcegi vakit hazirlaniyorum makyajdi sofraydi adam geliyo yemegi yiyoruz cikiyo ya balkonda ya yorgun gormuyo bile o kadar gamsizki bunlari duzgunce konusuyorum adamin dedigi niye oyle diyosun bebis siz benim canimsiniz..
Lafta evine ailesine cok bagli ama icraat yok cok bunaldim ben ondan daha cok yoruluyorum kendisi bankaci ben iki cocukla dahs cok bunaliyorum hafta sonu bir gun bizi gezdirir diger gun.misilleme yapar kendi gezer offf kendimi yorulmus hissediyorum hayat ona devam ediyo geziyo yatiyo kalkiyo yasiyo yasam hevesi hic bitmiyo bense ne arkadasim var ne cocuklari birakcak bi yerim var haftada ayirdigi bi gun yetmiyo soyleyince cok bunaltiyo cok ustune gidiyo oluyorum her aile gibi siradan bile olamiyoruz adam varken bile yok asil sorun bu tum sorumluklar omzumda yoruldumm sogutuyo kendinden sonra da askim canim cicim ona dokunmazsak bizden iyisi yok ama bisey talep eder ilgi istersek ya bi avm ye goturur ya piknige cocuklarda durmaz her zaman bu klasiktir burnumuzdan gelir doneriz o ustune duseni yapmistir ici rahattir ya kendini gezdirir ya oyun ya uyku bu ucunden baska marifeti yok ben anneyim ya koleyim

Tamamini okumadim ama adamın oyun oynaması neden sizin için sorun onu anlamadım. Oyun yani . Bazı insanların stres atma yöntemidir , benim mesela .

Sanki biraz abartili bakiyosunuz.Tabii ki kole degilsiniz ama biraz baski yapiyosunuz bence.Ben hak verdim size ama cok degil.Biraz rahat birakin; hatta biraz uzak durun.Siz de telden nete girin.Odaniza cekilin.Bi hafta deneyin bakalim ne olacak.

Yalan soyleyen, evine sabah gelen, karisina aylarca el surmeyen bir kocaniz yok.Evde oyun yerine orda burda olsaydi ne olurdu? nasil sabredecektiniz?
Bankacilik zor istir, streslidir.Birakin biraz rahat etsin .....

bi gun istedigi kadar oynasin ikinci gun sizinle ilgilensin madem. benim esim de bazen ona buna bakiyorum derken izin gunlerinde 2ye kadar oturuyor.
ertesi gun 10da kahvalti hazirliyorum. atiyorum cocuklari tepesine. mecbur uyaniyor.
izingunlerinde kacari yok o kahvalti birlikte edilecek.

Sorun adamin oyun oynamasi degil iki saat oynayip stresini atip birakmiyor ev otel gibi yiyo iciyo oyun odasina cekiliyor ne bi muhabbet ne varligimizin farkinda dunyadan kopuyor ben abartisjna kiziyorum

Tamamini okumadim ama adamın oyun oynaması neden sizin için sorun onu anlamadım. Oyun yani . Bazı insanların stres atma yöntemidir , benim mesela .
konuyu yanlış anlamissinjz konu sahibi eşinin oyun oynamasına değil haftasonu sabaha kadar oyun oynayıp sonra öğlene kadar uyumasina ve birlikte zaman gecirememelerine kızıyor..
ben gayet hak verdim konusahibine

Daha önceki konularınızdanda anladığım kadarıyla adamın duruşu bu karakteri bu 2 cocukdan sonra böyle olduysa sorun var. Ama eğer cocuklardan öncede rahatsız olduğunuz bu tavrı vardı ise buna dicek bişey olmaz.
Eğer ezelden beri böyleydiyse 2. Cocugu düşünmez tek cocukla kalır bu kadar sorumluluk almayan birine bir cocuk daha yapmazdım acıkcası en azından 2 cocuk kadar bunalmaz kendinede vakit ayırabilceğin imkanın olurdu

Sabahlara kadar oyun oynamak hiç hoş değil heleki izin günlerinde eşine ayıracak zamanı oyuna ayırıyorsa. Sizde çocuklarla yoruluyorsunuz stres için oyunmu oynuyorsunuz. Haklısın arkadaşım buna bir dur demesi gerek eşinin. Oyun oynayacağına her hafta sonu film izleme gününüz olsun, birlikte hoş vakit geçireceğiniz ortamız olsun. Valla eşim arada bir oyun oynar oda izin ister bir kaç saat takılmak için. Aşırıya kaçarsa da surat asarım:KK53:

Ben sizi cok iyi anliyorum. İstediginiz cok buyuk birsey degil. Bazen bende bunaliyorum. Tek sansim esim sizin eşiniz gibi oyun oynamaz.

Esiniz oyun isini cok abartmis. İşin ozeti birazcik ilgi, birazcik sevgi ve birazcik da kendine zaman ayirmak istiyorsun.

Ama kocalar şöyle düşünür hep. Eve bakiyorum ya, ise gidiyorum ya, faturalari ödüyorum ya, arada cinselligi tattiriyorum ya daha ne ister bu karı milleti!!!

Ama istedigin onunla birlikte zaman gecirmrk sadece be bunu isteyince de cok sey istiyorsun diye dayayıp dosuyorlar. Peki caresi var mi? Yokk. Cunku adamlarin huyu degismiyor.

Bende onun gibi umursamaz olmayi ses etmeyip anlayisli olmayida denedim ama yok adam ayni tek istegi ona karismayalim e iyide o gelince 2 saat sonra cocuklarin ikiside zaten uyuyo benide cok sevdigini idda ediyo kirildigimi vakit gecirmek istedigimi soyluyorum film aciyorz birlikte izleyelim diye o esnada bile telden oyun oynuyo benim kabul edemedigim yok sayilmak..
Evet kotu huyu olan cekilmeyecek kocasi olan cok kisi olabilir ama ben karsilik sevgi sadakat anlayis olmadan yapamam e simdi bu ayrilincak bisey degilde hep boyle giderse iticek beni kendinden bunlari konusuyorum cok sakin bi sekilde sende ogren birlikte oynayalim diye bende onun gibi nasil mac ogreniyim playstation dersi mi aliyim ne istiyo anlamadimki cocuklarin mizirtisindan bunalip kendini oyun bagimlisi yapti kaccak bisey ariyo bunaliyo e bende bunaliyorumda nolcak boyle

Ama hakli konu açan bayan.. erkekler oyun isini abartiyor bu bagimliliklari onceden geldigi icin cikar yol bulmuyorlar... bayan da esiyle muhabbet etmek istiyor onla uyumak istiyor birlikte vakit gecirmek istiyor.. duygularinizi oyun oynarken degilde konusmak istediginizi soyleyip dile getirin kirildiginizi bilsin uzuldugunuzu de.. bunun ikinizin icin gerrkli oldugunu da bilsin.. insallah duzelir ne diyim

Ailesini erteleyecek kadar oyun delisi olmak ne ya.. bos bos isler icin kalp kirilmasina degermi.. kararinda yapamiyorlar hic birseyi abartiyorlar..

Sorun adamin oyun oynamasi degil iki saat oynayip stresini atip birakmiyor ev otel gibi yiyo iciyo oyun odasina cekiliyor ne bi muhabbet ne varligimizin farkinda dunyadan kopuyor ben abartisjna kiziyorum
Valla canım sonuna kadar sana katılıyorum bazıları stres atıyor adam siz abartmışsınız demiş ben buna katılmıyorum helede çocuklu babaların saatlerce oyun oynamasına karşıyım oynuyorsa bi yarım saat bi saat oynar ondan sonra çocuklarıyla oynayarak hem çocukları hem kendi stresini atar evin babasıysa çocuklarınada eşinede vakit ayırmak zorunda.benim eşimde biara teline okey oynuyordu baktım fazla kaptırıyor kendini fazla dediğimde bir iki saat bir kackere uyardım onu baktım sildi telinden sizden önemli değil diye

Bence bu durumu bir psikologa danisin o size ne sekilde davranmaniz gerektigini söyleyecektir..
Bazi oyunlar elde olmadan bagimlilik yapabiliyor belki onada bu sekilde yardimci olabilirsiniz..
Kendinizi üzmeyin lütfen siz bi annesiniz güclüdür herzaman kadinlar yikilmayin eminim bu konuyuda asacaksiniz güvenli olun biliyorumev huzuru cok önemli esin sevgisi de cok önemli en güzeli esinize duyurmadan destek almak psikologla bir konusun derim..

Tamamini okusaydiniz sorunun sadece oyun oynamak olmadigini anlardiniz.

Yani şimdi bekarım ama size zaten bildiğiniz bir eşyi söyliycem .
Erkeklerin geneli öyle el ele diz dize mıç mıç zaman geçirelim , aman da romantizm demez ki zaten .
Yani istemiyor ki adamlar evliler zaten karıları cepte.
Üzgünüm ama benim çıkarımım bu .
Demek ki eşiyle vakit geçirmekten daha çok zevk alıyo oyundan

Ayy klasik bencil erkek modeli... malesef benim dayım da yengeme böyle yapıyor. Aliyor eline bilgisayarini dunya umrunda degil kadın aksama kadar 3 çocuğuyla uğraşıyor adam demiyor ki bir saat de ben el atayım. Dayım olmasına rağmen ona çok kızıyor ve yengeme hak veriyorum.
Sözümona dayım da yengeme aşık.. seviyorum demekle sevgi olmaz az düşünceli olmak lazım. Kadın sana ömrünü adıyo sen bir hafta sonunu adasan nolur..
konuş desek de nafile umarim oyun oynamaktan soğur. Hatasını görür. Bunun için dua et

Ben insanların kişisel zevkleri olduğuna inanırım . Yani o oyun oynuyorsa sizde bulun güzel bi oyun kendinize ?
Hatta belki beraber oynarsınız ?
Oyun bağımlılık yapan ve zamanı çok alan bir şey .
Yani şuan çok oynanan herhangi bir oyun zaten yarım saat 1 saat oynanıp başından kalkılıcak oyunlar değil.
Bu playstationın pc nin başında zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor bile ...
Yani siz ne kadar vakit harcadığını fark ediyosunuz ama o saate bakmadan fark bile etmiyordur

Back
X