- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Ooofff daral geldi esimle oyle belli bi sorun yok konu genel olarak tavri..hic taviz vermiyo hic fedakar degil beni cok sevdigini soyluyor eger bi gun sevgim biterse bu evden o gun ayrilirim sevmeden devam ettirmem cok seviyorum diyor iyi hos ama isteklerimi hice sayiyor neye kizcagimi neye uzulcegimi biliyor ama aman tadimiz kacmasin demiyor geri kalmiyor daha acik anlatiyim esim cuma ve cumartesi aksamlari playstation oynar cunku ertesi gun is yok gec saatelere kadar yada balkonda oturur simdi diyorumki 2 cocuk var onlar 9 da yatiyo bende 11 e kadar anca oturuyorum oda oturcagimdan degil sirf birlikte yatalim diye tek yatmayi sevmiyorum birlikte film filan bakiyorz sonra sirf onun icin oturdugumu bile bile sen yat diyo yatiyorum gece cocugu emzirmeye bi kalkiyotum saat sabahin 4 u hala oynuyo cuma ve cumartesi sabahin 5 ine kadar oyun basinda her uyanmamda daha yatmadigi icin garip bi huzursuzluk duyuyorum bunun derdi ne diye ya hayir bisey degil ertesi gunde oglene kadar yatmak istiyo dogal olarak 5 te yatinca..e bi hafta sonu kahvalti yapmaya birlikte olmaya onem verdigimi biliyo ne bu kadar bu kadar..soyledigim zaman baskici oluyorum herseye karisiyo oluyorum adam evdeyken bile aslinda yok bugun her zamanki gibi cocuklar 7 de kakti ekmek alincak kahvalti etcez beyimiz sabaha karsi yattiya hala uyuyo bende bekliyorum zaten hafta ici erkenden ise gidiyo bi sofra duzenimiz yok hafta sonu cok seymi istiyorum konusunca abartiyosun kucuk seyleri buyutuyosun nolmus simdi kahvalti yapariz diyo ona gore hersey normal
Dun gece yanasti sirnasti dedimki benle uyuyacaksan tamam yok isin bitip kalkcaksan istemiyorum dedim tamam dedi beni uyutmus kalkmis oyun basina suan hala yatiyo..hafta ici desen aksam o gelcegi vakit hazirlaniyorum makyajdi sofraydi adam geliyo yemegi yiyoruz cikiyo ya balkonda ya yorgun gormuyo bile o kadar gamsizki bunlari duzgunce konusuyorum adamin dedigi niye oyle diyosun bebis siz benim canimsiniz..
Lafta evine ailesine cok bagli ama icraat yok cok bunaldim ben ondan daha cok yoruluyorum kendisi bankaci ben iki cocukla dahs cok bunaliyorum hafta sonu bir gun bizi gezdirir diger gun.misilleme yapar kendi gezer offf kendimi yorulmus hissediyorum hayat ona devam ediyo geziyo yatiyo kalkiyo yasiyo yasam hevesi hic bitmiyo bense ne arkadasim var ne cocuklari birakcak bi yerim var haftada ayirdigi bi gun yetmiyo soyleyince cok bunaltiyo cok ustune gidiyo oluyorum her aile gibi siradan bile olamiyoruz adam varken bile yok asil sorun bu tum sorumluklar omzumda yoruldumm sogutuyo kendinden sonra da askim canim cicim ona dokunmazsak bizden iyisi yok ama bisey talep eder ilgi istersek ya bi avm ye goturur ya piknige cocuklarda durmaz her zaman bu klasiktir burnumuzdan gelir doneriz o ustune duseni yapmistir ici rahattir ya kendini gezdirir ya oyun ya uyku bu ucunden baska marifeti yok ben anneyim ya koleyim
Dun gece yanasti sirnasti dedimki benle uyuyacaksan tamam yok isin bitip kalkcaksan istemiyorum dedim tamam dedi beni uyutmus kalkmis oyun basina suan hala yatiyo..hafta ici desen aksam o gelcegi vakit hazirlaniyorum makyajdi sofraydi adam geliyo yemegi yiyoruz cikiyo ya balkonda ya yorgun gormuyo bile o kadar gamsizki bunlari duzgunce konusuyorum adamin dedigi niye oyle diyosun bebis siz benim canimsiniz..
Lafta evine ailesine cok bagli ama icraat yok cok bunaldim ben ondan daha cok yoruluyorum kendisi bankaci ben iki cocukla dahs cok bunaliyorum hafta sonu bir gun bizi gezdirir diger gun.misilleme yapar kendi gezer offf kendimi yorulmus hissediyorum hayat ona devam ediyo geziyo yatiyo kalkiyo yasiyo yasam hevesi hic bitmiyo bense ne arkadasim var ne cocuklari birakcak bi yerim var haftada ayirdigi bi gun yetmiyo soyleyince cok bunaltiyo cok ustune gidiyo oluyorum her aile gibi siradan bile olamiyoruz adam varken bile yok asil sorun bu tum sorumluklar omzumda yoruldumm sogutuyo kendinden sonra da askim canim cicim ona dokunmazsak bizden iyisi yok ama bisey talep eder ilgi istersek ya bi avm ye goturur ya piknige cocuklarda durmaz her zaman bu klasiktir burnumuzdan gelir doneriz o ustune duseni yapmistir ici rahattir ya kendini gezdirir ya oyun ya uyku bu ucunden baska marifeti yok ben anneyim ya koleyim