- 7 Aralık 2018
- 7.381
- 18.997
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Günaydın hanımlar dün gece on iki gibi bir arkadaşımın yanına gidecektim taksi çağırdım önce aradım telefonla ismim arayınca çıkmış ama numaram annemin üzerine kayıtlı onun adıyla hitap etti bende bozuntuya vermedim. Taksi geldi bindim adam önce şaşırdı yani annemin ismi biraz eski bir isim yaşça daha büyük birini bekledi sanırım. Sonra ramazandan falan sohbet açtı gündüz sıcak oluyor kafeler boş oluyor falan evet dedim geçtim. Sonra telefonda çıkan isim senin ismin miydi dedi bilmem dedim. Annemin ismini söyledi bu isimde biri çıktı senin ismin mi diye sordu telaş ettim hayır dedim. Kimin dedi ısrarla ben de saçma bi şekilde teyzemin dedim. Hmm falan dedi. Sonra yol ilerledi falan ara sokaktan gidelim daha kolay olur dedi ama pek bi fark olmazdı gereksizdi yani arka taraftan gitmesi ve o sokaklar karanlık yani. Bu muhabbetlerin üzerine de korktum ben burda ineyim dedim. Neden aklına yanlış bir şey mi geldi falan dedi yok dedim burası yakın gideceğim yere ben burda ineyim deyip indim. Ya aklıma takıldı annemin adını soyadını biliyor ordan burdan ekler mi ya da yaptığı şey normal mi ben mi yanlış anladım