- Konu Sahibi littlewise
-
evet ordayı duydum ama pahalı dıye gıtmemıstım cunku ben ne 25 30 lar verdım degmedıo yusdden korktum ona gıtmedım cafe zade nerde acaba... bu arada remziye gecmısı bılıyor gelecegı tutturamıyor ve cok yuzeysel gercekten ...
umutlu peri sana a dan z ye katılıyorum... orda bır tek gulşah a baktırmadım.. hepsıne baktırdım..pelin de süper dılek te zaten super... meryemı orda nasıl tutuyolar cok sasırıyorum.. kıtlesı var heralde yada tıpten mı kaynaklanıo onu da anlamıs degılım.. dılek ın bana soledıgı cogu sey cıktı ...tryamour cugumm :)) valla ask konusunda bende ızdıraplıyım ama cıkıyor yanı...mesela herkese onla olucak demıyor...mesela bı kez sahıt oldum bır kıza bu cocuk senın ıcın hayırlı degıl dedı resmen..tabı fal bu ama dıye de ekledı kadın... herkese olcak olcak dıye kendıne baglamıyor herkesı.. ekleyeyım dedım...
yok cnm ıste meryemınkı bana ve benle gelen 3 arkdasıma da aynı seylerı solemıs bırde kımseye soleme benım fallarım cıkar anlatma demıs... bızde soledık bırbırımıze zaten hepımıse aynı seylerı solemıstı..bırbırmıze anlattıgmızda anladık... ama ıstersen bır de dılegı dene derım...onun hıc bıseyı cıkmadı bana malesef...
kızlar remziye ye çok övgü üzerine gitmiştim.gelecekle ilgili dediği hiçbişi çıkmadı..2 kere şans verdim ..bidaha da gitmem onalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?