Taksim - Kadınlar Kahvesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne tesadüf! Ben de Sema'ya bugün gittim. Yorumuna katılıyorum.

Gerçekten tesadüf olmuş.Arkdaşımla Taksimde buluştuk. Bende hazır gitmişken uğrayayım dedim. belki birbirimizi görmüşüzdür bile :) saat 17:00 civarı baktırdım. O kadar tavsiye edici mesajlar vardı sitede. ama vasat bile değil vasatın altı.

Ben senden sonra gitim. 19.30 da sinema seansı vardı. 40 dakika boş zamanım vardı. Uğradım ben de. Yani 19.00 gibi oradaydım.

Arkadaşın kimden bahsettiğini biliyorum gibi. Yanılmıyorsam Dejavu Cafe Duygu'dan bahsediyor. ********'ta İstanbul'un en iyi falcıları köşesinde 17 mart itibariyle yazılan yazıya bakınız.

Duyguyu taniyorum gecen yaz gördüm.
Kuzenlerimden biri Türkiyeye gittigim zaman gel seni biri ile tanistiricam dedi.
Gittik oturduk zayif tuhaf bir fizik yapisina sahip,kisa sacli sarisin biri.
Sürekli sigara yakar,cayini cok acik icer ve sekerli icer..Isimimin harfinide kulagimda ismimin bas harfinden özel yapilmis bir küpe,boynumdada ismimin ters yazilmis hali vardi-...

Oturuken eli sürekli öteki elinin üzerine durur,yüzüne bakar isminden bir kac harf söyler..senin adin bu der,banada bakti,beni kocamdan bosadi,bana bir sevgili buldu,ondan kizim olacakmis,esim ile tez bir vakitte bosanacakmisim,kaynanam söyleymis vs derken valla aradan 1 sene gecti ne esimden bosandim nede kendime dost tuttum.opuyorumnanaktan

Bosuna gitmeyin paraniza yazik,sonra benim anne tarafim ermenidir,annemin bir arkadasi söyledi,kizim dedi duyguyu taniyorum o zihin okur yani 3 harflileri var,ondan yola cikarak bakiyor dedi....benden demesi...

Son düzenleyen: Moderatör:
evet bende gecen sene gıttım tam 3 kez.. benım ona 3 kez gıtmemın sebebı ismimi bilmesinden etkılenmıstım..ki artık en berbat falcı bıle tahmın edebılıyo.. ama dedıgı hıcbırsey cıkmadı yazık ona verdıgım 20 mılyonlara..

bende duyguya gittim geçen gün ama orda değilmiş.melek diye biri baktı.
hiç beğenmedim aynen yazık oldu o 20tl ye.ayrıca herkes yiğite baktırıyodu dejavuda.
ona baktıran kızlar şok içindeydiler herşeyi bildi falan die açık açık isimde söylüyomuş
bidaha gidersem ona gidicem ama bu ay çok para yedirdim falcılara birazcık ara vericem.D

Yigit denilen kiside Duygunun sevgili,oda üc harflilerle biliyor.
Ikisinede o üc harfliler bulasmis diyorlar,bunu diyenlerde en yakinlari.
O an senin beynini okuyorlar ve bana birdaha geleceksin diyorlar.
Dedim ya duygu beni bosadi,bana bir sevgli buldu,ondan kiz cocuk dogurttu,biseyler dedi durdu..Evliligim cok iyi niye bosanayim,esimden sonra sevgilim olacakmis,hayali sevgilimden cocugumda olmadi töbe töbe yaaaalmaz:

valla dejavuda bı nagehan super dıolar kadın kıbrısa fılan da gıdıomus ozel olarak cagırıyolarmıs o dereceyms yanı ben gıtmedım ona cunku ne zaman bakırkoy e gıtsem bana bakırkoydekıler bakamıo abı neden ole oluo anlamadım hep verdıgım paraya oluo o yusden gıtmıorum

canım dejavudakı nagehan da aynı sekılde genel seyler soyluyor harf falan bulmaya calısıyor. ben baktırmıstım ama o dahıl duygu falan hıc bırı ıse yaramıyor orda.. yınede sen bılırsın ama parana yazık olur gıbı gelıyo bana , bana duzgun bakamamıstı en azından..
Bu arada arkadaslar bısey sorucam sembol cafede mehmet var .aranızda ona baktıran var mı acaba ? ben gecenlerde baktırdımda (tamamen tesadufı olarak ,tarıga baktırıcaktım doluydu mehmet baktı) benı bya bır şoka soktu kendisi... siz baktırdınız mı hıc nasıldı ??

Ben Mehmet'in iyi olduğunu duyuyorum. Bugün gitmeye niyetliydim. Aradım, 10 kişi varmış sıra bekleyen. Artık başka güne kaldı. Geçen hafta gittiğimde oyumu Gökhan'dan yana kullanmıştım. O sırada Mehmet'e baktıranlar (içinde erkek müşteri de vardı.) memnun kalmışlar bakılan faldan. Ben de merak etmeye başladım. Bu Mehmet'i 2. tepişimdi. 3.sünde artık baktırmak nasipmiş herhalde. Gökhan'ı merak edenler için Gökhan'da iyiydi.

Son düzenleme:
yok gıtmem zaten bakırkoye fılan da. mehmet'ı ben duymadım ki oraay gıtsem dırek kadınlara gıdıorum orda da dılege ... kızlar tavsıyemdır gercekten gıdersenız bı kez deneyın derım...

yok gıtmem zaten bakırkoye fılan da. mehmet'ı ben duymadım ki oraay gıtsem dırek kadınlara gıdıorum orda da dılege ... kızlar tavsıyemdır gercekten gıdersenız bı kez deneyın derım...

Ben Dilek'e baktırdım, çıkmadı.

canım walla Mehmet bana baya iyi baktı.memnun kaldım acıkcası bende. o zaten randevulu bakıyormus. ben tarıga dıye gıttım. doluydu. ordakı doruktu sanırım cocugun adı mehmet beyın gecıken randevuları var araya alırım ıstersenız dedı , oyle baktırabıldım yanı. normalde baya yogun oluyormus..soyledıklerınden hıc bırı sekmedı herseyı tak dıye soyledı ( su an kı durumu bıldı), gelecege daır soyledıklerıde bakalım cıkıcakmı walla ınsallah cıkar super seyler soyledı cunku :))zemuszemus

mehmet sembol cafede canım randevulu bakıyor ama haberın olsun. kadınlar kahvesınde ben pelıne baktırmıstım ondanda memnun kalmıstım guzel bakmıstı oda .. ama dılege hıc baktırmadım.

mehmete ben baktırmadım orda bı tek alper bıde levent vardı onalra baktırmıstım.. memete bende gıderım bakalım.. dılegı de bı dene ıstersen cnm bnm pısman olmassın.. :))

canım sen bagcılara gidicektin gittin mi ?

canım sen bagcılara gidicektin gittin mi ?

Evet, gittim. Ama pek tatmin olmadım. Tarih yok. Hep geçmiş ve şu an var. Gelecek zaman 1-2 cümle. Söylediği hiçbirşeyde pes, bunu da bildi demedim. Orta halli bir memnuniyet diyelim.

mehmete ben baktırmadım orda bı tek alper bıde levent vardı onalra baktırmıstım.. memete bende gıderım bakalım.. dılegı de bı dene ıstersen cnm bnm pısman olmassın.. :))

onun adını cok duydum baya ıyı dıyorlar zaten.. bakalım onuda denerim :))

Arkadaşımı hiç arayıp sormayan büyük aşkı şimdi irtibat kuruyor kızla.:1shok:
Meryem dediğinde yok ya olmaz öyle şey demiştik ama oldu.Şoktyız hala.:bbo:
Beni de bir arasa keşke..

Arkadaşımı hiç arayıp sormayan büyük aşkı şimdi irtibat kuruyor kızla.:1shok:
Meryem dediğinde yok ya olmaz öyle şey demiştik ama oldu.Şoktyız hala.:bbo:
Beni de bir arasa keşke..

merhaba kadınlar kahvesindeki meryem hanımdan bahsediyorsunuz sanırım.size söyledikleri çıktı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…