- 11 Mart 2010
- 349
- 4
- 316
- Konu Sahibi littlewise
-
Ne tesadüf! Ben de Sema'ya bugün gittim. Yorumuna katılıyorum.
Gerçekten tesadüf olmuş.Arkdaşımla Taksimde buluştuk. Bende hazır gitmişken uğrayayım dedim. belki birbirimizi görmüşüzdür bile :) saat 17:00 civarı baktırdım. O kadar tavsiye edici mesajlar vardı sitede. ama vasat bile değil vasatın altı.
Arkadaşın kimden bahsettiğini biliyorum gibi. Yanılmıyorsam Dejavu Cafe Duygu'dan bahsediyor. ********'ta İstanbul'un en iyi falcıları köşesinde 17 mart itibariyle yazılan yazıya bakınız.
bende duyguya gittim geçen gün ama orda değilmiş.melek diye biri baktı.
hiç beğenmedim aynen yazık oldu o 20tl ye.ayrıca herkes yiğite baktırıyodu dejavuda.
ona baktıran kızlar şok içindeydiler herşeyi bildi falan die açık açık isimde söylüyomuş
bidaha gidersem ona gidicem ama bu ay çok para yedirdim falcılara birazcık ara vericem.D
valla dejavuda bı nagehan super dıolar kadın kıbrısa fılan da gıdıomus ozel olarak cagırıyolarmıs o dereceyms yanı ben gıtmedım ona cunku ne zaman bakırkoy e gıtsem bana bakırkoydekıler bakamıo abıneden ole oluo anlamadım hep verdıgım paraya oluo o yusden gıtmıorum
canım dejavudakı nagehan da aynı sekılde genel seyler soyluyor harf falan bulmaya calısıyor. ben baktırmıstım ama o dahıl duygu falan hıc bırı ıse yaramıyor orda.. yınede sen bılırsın ama parana yazık olur gıbı gelıyo bana , bana duzgun bakamamıstı en azından..
Bu arada arkadaslar bısey sorucam sembol cafede mehmet var .aranızda ona baktıran var mı acaba ? ben gecenlerde baktırdımda (tamamen tesadufı olarak ,tarıga baktırıcaktım doluydu mehmet baktı) benı bya bır şoka soktu kendisi... siz baktırdınız mı hıc nasıldı ??
yok gıtmem zaten bakırkoye fılan da. mehmet'ı ben duymadım ki oraay gıtsem dırek kadınlara gıdıorum orda da dılege ... kızlar tavsıyemdır gercekten gıdersenız bı kez deneyın derım...
Ben Mehmet'in iyi olduğunu duyuyorum. Bugün gitmeye niyetliydim. Aradım, 10 kişi varmış sıra bekleyen. Artık başka güne kaldı. Geçen hafta gittiğimde oyumu Gökhan'dan yana kullanmıştım. O sırada Mehmet'e baktıranlar (içinde erkek müşteri de vardı.) memnun kalmışlar bakılan faldan. Ben de merak etmeye başladım. Bu Mehmet'i 2. tepişimdi. 3.sünde artık baktırmak nasipmiş herhalde. Gökhan'ı merak edenler için Gökhan'da iyiydi.
yok gıtmem zaten bakırkoye fılan da. mehmet'ı ben duymadım ki oraay gıtsem dırek kadınlara gıdıorum orda da dılege ... kızlar tavsıyemdır gercekten gıdersenız bı kez deneyın derım...
Ben Mehmet'in iyi olduğunu duyuyorum. Bugün gitmeye niyetliydim. Aradım, 10 kişi varmış sıra bekleyen. Artık başka güne kaldı. Geçen hafta gittiğimde oyumu Gökhan'dan yana kullanmıştım. O sırada Mehmet'e baktıranlar (içinde erkek müşteri de vardı.) memnun kalmışlar bakılan faldan. Ben de merak etmeye başladım. Bu Mehmet'i 2. tepişimdi. 3.sünde artık baktırmak nasipmiş herhalde. Gökhan'ı merak edenler için Gökhan'da iyiydi.
canım sen bagcılara gidicektin gittin mi ?
mehmete ben baktırmadım orda bı tek alper bıde levent vardı onalra baktırmıstım.. memete bende gıderım bakalım.. dılegı de bı dene ıstersen cnm bnm pısman olmassın.. :))
Arkadaşımı hiç arayıp sormayan büyük aşkı şimdi irtibat kuruyor kızla.:1shok:
Meryem dediğinde yok ya olmaz öyle şey demiştik ama oldu.Şoktyız hala.:bbo:
Beni de bir arasa keşke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?