Taksim olayları ve akrabalarımızla birbirimize girmemiz

konular tamamen amaç dışı oldu,nerden nereye geldi
küçük bi kıvılcım yangına dönüştü millet birbirini yiyor,
benım merak ettıgım hükümet istifa diyenlerin alternatıfı kım
hadı basbakan gitti kim gelecek yerine??
tek bır adam,ten bır alternatıf varmı şuanda??
hükümet iyi demıyorum,ama gelecek daha ıyısı varmı dıyorum??

bukadar nefretle hukumetı eleştırenlerın gerçekten derdi ne anlamıyorum??
hiçmi nemalanmadık yapılan bunca hizmetten biraz ınsaf yaa

ayrıca ben eyleme karşı degılım ama yatak odası camımın altında gecenın 12sinde sacma sapan tencere kaşık ikilisiyle bana gecemı zehır edenlerın kafasına geçirmemek için zor tuttum kendımı
herşeyın yerı zamanı var
sen özgürlük istiyosun
pekı benım özgürlüğüm ne olacak???
ayıp degılmı sabahın 6sında işine gelmek için yatan ınsanların uykusunu kaçırmaya
git direniş meydanlarına çal kafana göre,ama böyle olmaz
eylemı bıle beceremeyen bi milletız bızzz

Sosyal devlet gereği seyleri nasıl da yağlayıp ballamışlar sizi de inandırmışlar. Babasının parasıyla mı yapıyor? tabi ki yapacak, köy mü burası? 21. YYdayız. Millet 18. yy da hızlı tren kullanıyordu sen daha 3 hat acamadın?

Salak değiliz biz, bunları oy isteyip kömür dağıtırken anlatın!

evet bana yapılan yorum bu sadece bunu söylemek istedim..

Kesinlikle haklısınız paranın ve imanın kimde olduğu bilinmez..

Zor aslında kötü olmak istemem ama ben unutamaz isem o da unutmaz diye düşünüyorum çünkü insanın şahsına giden cümleler kuruldu.. en azından bana kurdular..

Kopyala yapıştır.
Bunlar yapılması gereken şeyler birde yapılmaması gerekipte zatı muhteremin(!)yaptıklarını buraya yazsana.
Ama yazamazsın

Ben tartışmaya girmek istemiyorum ama şu kömür, makarna dendi mi bana bir şey oluyor. Her seçimde başbakana oy verdik eve ne kömür girdi ne makarna. Hala bana makarnaya oyunu sattın diyenler oluyor. Hayret ediyorum.

Evet biz makarnaya oy satıyoruz. Hatta ben çubuk makarna sevdiğim için bize çubuk makarna veriyor sayın Başbakan. Ama bu aralar diyetteyim bir daha ki seçimde söylicem kepekli makarna yollasın.

Son düzenleme:

:) ben de tartışmak istemem. Karşılıklı konuşabilmeliyiz. Yukarıda yazılanlar tamamen cahilce. Sanki matah seylermiş gibi o yüzden yazdım kömür muhabbetini.

Benim de kedim var mümkünse kuru mama versinler

Şaka yapıyorum tabi ki. Bakın ben gecekonduda büyüdüm, ordaki insanlar fakir, secim zamanı dağıttıkları bedava ekmekleri, kumanyaları keserlerdi oy alabilmek icin. Gözlerimle gördüm bunları.

evet bu lafa ben de gıcık oluyorum.

ben şahsen başbakana hiç oy vermedim. ama bütün sulalem onun partisine oy veriyor, hiçbirine kömür ya da makarna verildiğine şahit olmadım. komiğime gidiyor doğrusu. bizimkilere haksızlık ediliyor galiba

Mutlaka dağıtan yerler olmuştur. Bizim burada da bir parti belediye seçimi zamanı 50bin kişi aldılar belediyeye. Sırf seçimi kazanabilmek için doldurdular boş yere ama ne oldu seçimi yine kaybettiler. Olan belediyeye oldu bir sürü zarara uğradı. Yani kömürle makarnayla olmaz bu iş. Oy vermek isteyen verir. Ben istediğim partiye oy veririm kimse karışamaz. Bende kimseye karışmam.

80 zamanında ailemden şehit verildi. Öyle fanatik, öyle tutkuludurlar. Ama icimizden iktidar partisinin zamanında bazı gelişmeleri beğendikleri icin oy verenler oldu.

Benim sinirim cahilliğe, gözü kapalılığa, duble yol, hızlı tren vs vs ye... Git de bi bak elin almanı neler yapmış, atom bombası yiyen japonlar kac yılda dünya devi olmuş, nefes alamayan cin bugün kimlere kafa tutuyor.

Biz, koca bir hic.

Beni de faceden silen birkaç hazımsız olmuş.Halbuki ağzımı bile açmamıştım:))
Sonra dedim ki vay be neymişim ben:)))Adım bile yetmiş demekki...

Bakın burada bile kimse kimseyi dinlemiyor.Konuyu açan bayan bu haklıdır şu haklıdır diye yorum yazmayın rica ederim yazmış ama hala aynı yazılar dönüyor.

berrak 87;neler neler oluyor da unutuluyor.Bu da unutulur elbet.Arkadaşlarımızın,akrabalarımızın sevmediğimiz yönleri,katılmadığımız düşünceleri de olacaktır elbet.Şuan galeyana gelip ne kadar hakaret edilse de bir noktada durulur ,barışılır.

Ben ki tabiatım itibariyla çok sinirli bir insanımdır.Tahammül eşiğim oldukça düşüktür.Hele böyle konularda.Ama son üç gündür facebookta orda burda benim görüşümü,verdiğim oyu,onu bunu eleştiren,belki de hakaret eden arkadaşlarıma dönüp tek bir laf söylemiyorum.Hatta isim vermeden meydan okuyanlar oluyor ne yapayım laf mı yetiştireyim.Görmezden geliyorum....Hepimiz insanız.Zayıf yönlerimiz var,çabuk hiddetleniyor yakıp yıkıyoruz.Şu saatten sonra azıcık sesszilik ortamı yatıştıracaktır.

Son düzenleme:
Ayrıca birşey daha var.
Bu hükümet madem makarnayla oy aldı bir daha ki seçimde muhalefet LAZANYA dağıtsın olsun bitsin,Malum lazanya daha pahalı:)) madem bu iş bu kadar kolay bir lazanyalık işleri var o zaman boşuna yorulmasınlar şimdiden istiflesinler lazanyaları ,az kaldı seçime

Sevgili hanımefendiler aman burdada bir tartışma yaşansın istemem.
O yüzden herkesin fikrinin bir olmayacağının farkına varalım.
Sizler benim yüzünüzü görmesem dahi fikir sorduğum dertleşiğim insanlarsınız.
Umarım şu kaos oramı bir an önce durulur artık

aslinda neden milletin bu tarz fikirlerini paylaşim sitelerinde paylaştiklarini anlamiyorum, nede olsa uzaktan ahkâm kesmek kolay oluyor

benimde bir görüşüm var, dogru olduguna inaniyorum! ve paylaşim sitemde bir tek cümle kurmadim bununla ilgili,

aslinda nasil mavi gözlü siyah gözlü sarişin esmer varsa, insanlarinda politik görüşlerinin farkli olmasi çok normal

ama sagolsun bizim milletimizde hoş görü diye birşey yok!!

banane ister kuzenim komşum MHP li olsun AKP li olsun CHP li olsun banane!! benim ülkeme, benim vatanima zarar vermesin yeter!!

bence burda sizdede suç var! neden bu duruma gelecek kadar uzattinizki, herkes fikrini söyleyebilir, yok sen haklisin yok sen haksizsin diye birşey yok!

benim şu anda kizginligim sadece milletin malina devletin mülküne verilen zarar, millet kimin için ne için protesto etmiş beni rahatsiz etmez!

bence sizde rahatsiz olmamaliydiniz bu durumdan, bence en kisa zamanda kuzenlernizle görüşün ve bu konunun lafini açmayin, bir yemek yiyin bitsin gitsin!

İnşallah hepimizin istediği bu yönde zaten

Çıktı canım ulusa seslendi izlemedin galiba. İşte bazılarının oyununa gelenler hem garibanın ekmek teknesini hemde akrabalarının kalbini böylece kırdı geçirdi. Çok yazık.

Siz yanlış anladınız galiba akrabalarımla ben kavga etmedim
herkes birbirinde ekli olduğu için biri diğerinin gönderisine yorum yaparken biri diğerinin
paylaşımını beğenirken iş uzadı gitti.
Yoksa ben galeyana getirip milleti birbirine düşürmedim
Evet güzel bi yemek ya da düğün bu olayı paklar sanırım :44:

Nursena adlı arkadas gıbı konuyu alakasız yerlere cekmeye calısanlar oldukca(her ıkı gorus ıcın soyluyorum) her yerde cok tartısma cıkar

ayrıca konu partı olayı degıl zaten oraya partılılerı sokmuyorlar bıle herkes halk olarak bırlesıyor kutuplasmaya yer vermeyın lutfen

hmm yanliş anladim demekki, ama inanki o yorumlara falan herkes saygi duyacakti, uzamiş gitmiş konu yazik olmuş yani

inşallah düzelir bu durum, zaten eger hepsi akli başinda olgun insanlarsa eger, bu durum uzun sürmez, herkesin konuşmaya hakki var çünkü, dedigim gibi ne zaman görüşürseniz bu konuyu sakin ama sakin açmayin, açan olursa sözünü kesin, biz akrabayiz, biz Türküz kardeşiz, kardeşler arasinda sorunlar çikar ama konuyu uzatmaya gerek yok dersiniz olur biter :))

Çıktı canım ulusa seslendi izlemedin galiba. İşte bazılarının oyununa gelenler hem garibanın ekmek teknesini hemde akrabalarının kalbini böylece kırdı geçirdi. Çok yazık.

Farkıdaysanız arkadaş çıkıp sağduyu çağrısında bulunsa diyor, farklı şeyleri seyrettik sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…