Suçlusun BASBAKAN asgari ücret 184 tl iken 760 tl yaptın......
Suçlusun hızlı tren... projesini başlattın
Suçlusun köyümüze kadar asfalt yol yaptın
Suçlusun yüzbinlerce konut(TOKİ) yaptın herkes ev sahibi oldu.
Suçlusun Türkiye geneli 200.000 derslik yaptın, üniversitesi olmayan şehir bırakmadın.
Suçlusun senden önce üniversite öğrencisine 45 tl veriliyordu sen 200+120=320 tl verdin.
Suçlusun Çiftçiye krediyi senden önce %59 faizle veriliyordu sen %5,2 faizle verdin.
Suçlusun Halk bankası sen den önce esnafa %47 faizle kredi veriyordu sen %13,%10 en son olarak %5 yaptın
Suçlusun Senden öncekiler camiyi medreseyi ahır olarak kullandılar sen restore ettin.
Suçlusun 18 yaşına kadar ücretsiz sağlık hitmetleri verdirdin.
Suçlusun artık kimse hastanelerde ücret ödeyemediği için rehin kalmıyor.
Suçlusun erdoğan Sosyal dayanışma fonu 892 milyon tl iken 2milyar 365milyon tl ye yükselttin
Suçlusun, enflasyon canavarını boğdun attın.
Suçlusun Borçlar ötelenip faiz alınmıyor
Suçlusun sen gelmeden önce gece yatardık ZAM, sabah kalkardık ZAM.şimdi yok.
Suçlusun Türkiye orta doğunun lideri oldu.
Suçlusun Türkiye dünyanın en büyük 15. Ekonomisi oldu
Suçlusun erdoğan ders kitaplarını ücretsiz verdin
Suçlusun erdoğan marmaray projesinin temellerini bitirdin
Suçlusun erdoğan bu ülkenin milli gelirini 800 milyar dolara çıkarttın
Suçlusun erdoğan karadeniz sahil yolunu bitirdin
Suçlusun erdoğan türkiyeyi dünyaya duyurdun
Suçlusun erdoğan cumhuriyet tarihinde en fazla duble yol yaptın
Suçlusun başbakanım 13.000 hastaneyi 31.500e çıkardın
Suçlusun artık aile doktorlarımız var
Suçlusun erdoğan çiftçiye mazot desteği verdin
Suçlusun bankaları batırmadın rantçıları doyurmadın kepenkleri kapattırmadın enflasyonu patlatmadın
Suçlusun erdoğan kişi başına milli geliri 1.300 dolardan 10.000 dolara çıkardın
Suçlusun erdoğan türkiyede enflasyonu tek haneli rakamlara indirdin
Suçlusun imf den alıp kodamanlara peş keş çekmedin
Suçlusun başbakanım, piyade tüfeği yapamayan ülkeye uçak fabrikası kurdun
Suçlusun erdoğan çünkü kan emici vampirlerin tekerlerine çomak soktun
Suçlusun erdoğan kardeşlik projesi başlattın
Suçlusun erdoğan türkiyede ilk defa imfsiz ekomominin olmasını sağladın
Suçlusun erdoğan çeteleri çökerttin, mafyayı bitirdin.
Suçlusun erdoğan öğretmenler eğitime hazırlık ödeneği verdin
Suçlusun erdoğan çünkü bütün arap ülkelerindeki kişiler birbirlerine türk
bayrağını nereden buluruz diye soruyarlar Suçlusun başbakanım!
Suçlusun Çünkü sen cumhuriyetten 2002 yılına kadar yapılan gerek alt yapı gerek üst yapı her türlü şeyin 8 yılda 3 katını yaptın
Suçlusun erdoğan özürlülerin maaşını arttırıp onlara bakanlarada maaş bağladığın için
Suçlusun İmkanı olmayan ailelerin kız ve erkek öğrencilerine her ay düzenli para verdin eğitim için suçlusun
Suçlusun ücretsiz kömür dağıttığın için
SUÇLUSUN GARİBAN SOFRALARINDA İFTAR AÇTIĞIN İÇİN
Olaya tayyipçi şuncu buncu diye yaklaşmayın lüfen.
Bu konunun farklı boyutlara çekilmesini istemiyorum.
Herkesin dini imanı kendine . Allah tan başka kimsede iman sorgusu yapamaz.
En imansız görünenlerde dahi bir iman kırıntısı varsa Rabbim onun yüzü suyu hürmetine tüm günahlarını siler
belki kim bilebilir ki.
Konu benim bundan sonra akrabalarımla arkadaşlarımla nasıl bir paylaşımım olacağı.
sadece kendimide geçtim şu an bir arkadaşım yanımda o da bu durumda .
Bütün bu sarfedilen sözler unutulur mu
Sosyal devlet gereği seyleri nasıl da yağlayıp ballamışlar sizi de inandırmışlar. Babasının parasıyla mı yapıyor? tabi ki yapacak, köy mü burası? 21. YYdayız. Millet 18. yy da hızlı tren kullanıyordu sen daha 3 hat acamadın?
Salak değiliz biz, bunları oy isteyip kömür dağıtırken anlatın!
Ben tartışmaya girmek istemiyorum ama şu kömür, makarna dendi mi bana bir şey oluyor. Her seçimde başbakana oy verdik eve ne kömür girdi ne makarna. Hala bana makarnaya oyunu sattın diyenler oluyor. Hayret ediyorum.
Evet biz makarnaya oy satıyoruz. Hatta ben çubuk makarna sevdiğim için bize çubuk makarna veriyor sayın Başbakan. Ama bu aralar diyetteyim bir daha ki seçimde söylicem kepekli makarna yollasın.
Ben tartışmaya girmek istemiyorum ama şu kömür, makarna dendi mi bana bir şey oluyor. Her seçimde başbakana oy verdik eve ne kömür girdi ne makarna. Hala bana makarnaya oyunu sattın diyenler oluyor. Hayret ediyorum.
Evet biz makarnaya oy satıyoruz. Hatta ben çubuk makarna sevdiğim için bize çubuk makarna veriyor sayın Başbakan. Ama bu aralar diyetteyim bir daha ki seçimde söylicem kepekli makarna yollasın.
:) ben de tartışmak istemem. Karşılıklı konuşabilmeliyiz. Yukarıda yazılanlar tamamen cahilce. Sanki matah seylermiş gibi o yüzden yazdım kömür muhabbetini.
Benim de kedim var mümkünse kuru mama versinler
Şaka yapıyorum tabi ki. Bakın ben gecekonduda büyüdüm, ordaki insanlar fakir, secim zamanı dağıttıkları bedava ekmekleri, kumanyaları keserlerdi oy alabilmek icin. Gözlerimle gördüm bunları.
Sevgili hanımefendiler aman burdada bir tartışma yaşansın istemem.
O yüzden herkesin fikrinin bir olmayacağının farkına varalım.
Sizler benim yüzünüzü görmesem dahi fikir sorduğum dertleşiğim insanlarsınız.
Umarım şu kaos oramı bir an önce durulur artık
Bu ülke sanatçısıyla şairiyle film yıldızıyla halkıyla bir değerdir.
Off söylenen sözlerde çok ağır 2 ayyaşın askeri
din simsarı
orman bekçileri
hükümetin yalakası
daha neler neler.
Olann arkadaşlığımıza oldu .
Hayır yani bu kadar tepkiye rağmende başbakan çıkıp sağduyu çağrıasında bulunsa
anlatsa bazı şeyleri.
aslinda neden milletin bu tarz fikirlerini paylaşim sitelerinde paylaştiklarini anlamiyorum, nede olsa uzaktan ahkâm kesmek kolay oluyor
benimde bir görüşüm var, dogru olduguna inaniyorum! ve paylaşim sitemde bir tek cümle kurmadim bununla ilgili,
aslinda nasil mavi gözlü siyah gözlü sarişin esmer varsa, insanlarinda politik görüşlerinin farkli olmasi çok normal
ama sagolsun bizim milletimizde hoş görü diye birşey yok!!
banane ister kuzenim komşum MHP li olsun AKP li olsun CHP li olsun banane!! benim ülkeme, benim vatanima zarar vermesin yeter!!
bence burda sizdede suç var! neden bu duruma gelecek kadar uzattinizki, herkes fikrini söyleyebilir, yok sen haklisin yok sen haksizsin diye birşey yok!
benim şu anda kizginligim sadece milletin malina devletin mülküne verilen zarar, millet kimin için ne için protesto etmiş beni rahatsiz etmez!
bence sizde rahatsiz olmamaliydiniz bu durumdan, bence en kisa zamanda kuzenlernizle görüşün ve bu konunun lafini açmayin, bir yemek yiyin bitsin gitsin!
Siz yanlış anladınız galiba akrabalarımla ben kavga etmedim
herkes birbirinde ekli olduğu için biri diğerinin gönderisine yorum yaparken biri diğerinin
paylaşımını beğenirken iş uzadı gitti.
Yoksa ben galeyana getirip milleti birbirine düşürmedim
Evet güzel bi yemek ya da düğün bu olayı paklar sanırım :44:
Çıktı canım ulusa seslendi izlemedin galiba. İşte bazılarının oyununa gelenler hem garibanın ekmek teknesini hemde akrabalarının kalbini böylece kırdı geçirdi. Çok yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?