- 16 Eylül 2009
- 666
- 301
- 333
Ayrıca bu Devleti istemiyorsanızda bi zahmet kamu kurulşlarında görev yapmayın..
peki basörtülüler imamhatipliler halk değil miydi zamanında da üniversiteye alınmadı...üniversiteler devletin değil sizinmiydi????
üzgünüm ama siz böyle böyle ayrımcılık bölücülük gerçekleştirdiniz bazı seyleri sindiremiyorsunz size karısan yok biz sadece olması gerekn gibi özgürlüğe kavustur herkes rahatta ..ama bizim rahatta olmamız size batıyorrrrr.....
Anlamıyorum, o günlerin intikamını aldığınızdan bahsediyorsunuz siz?
Şimdi farklı mı? Herkes kredi kartı borclusu, herkesin kredi borcu var. Olmayan parayı yiyoruz.
aarkadasım bu yorumun doğru olmaşı ....bizde onlara benzemiş oluruz böyle...bu vatan devlet her kuruluş hepimizin ve herkese aynı hizmeti vermelidr...istersen bu yorumunu kaldır ..biz ayrımcılığa ötekileştirmeye karsıyken bu yaklaşım hoş olmamış...
Hanımefendi benim annemde ailemdeki neredeyse bütün bayanlarda kapalı. . Ben kapalıların kamu kuruluşlarında görev almasını onlarında özgür bir şekilde istediği her ortama girmesini savundum. . mini etekli nasıl giriyorsa başörtülünün de girmeye hakkı elbetteki vardır. Benim derdim bu değil ki ! Benim derdim halkını hiçe sayan küçümseyen başbakana . . Sadece Şunu söylüyorum Tayyip erdoğana da Küçümseyerek surat asıp insanlardan yüz çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme! Çünkü Allah, hiçbir kibirleneni, övüngeni sevmez. Lokman suresi 18.ayet
Emin ol onların hükümetinde biri çıkıp ters düşseydi bırak kamuda çalışmayı hapishanelerde sürümsürüm sürünürdü.
İfade özgürlüğünü aştılar artık.Devrim yapacaklarmış..Bu cmleyi nasıl kullanabirler ya aklım almıyor..Gerçekten korkmuyorlar hiçbişeyden belli
arkadasım ne intikamındn bahsediyorsun bi önceki yazımı oku istersen önyrgıyla bakma ve farklı yerle cekme lütfen ....
Yaşım küçük ablacığım yada teyzeciğim mi desem !!! Halkına çapulcu diyen sadece ona oy verenleri adam sayan birine üzgünüm bende saygı göstermiyorum desteklemiyorum . . Daha hafta sonu kapıma ellerinde anketleriyle kahve dağıtmak isteyen akp'yi DESTELEMİYORUM Destelemicem. . Ayrıca Senin Yuh kelimenide senin terbiyene veriyorum. .
Anlamadığımdan soruyoruım demiştim, sürekli olarak o zamanda başörtülülere şöyle yapıldı, buna böyle yapıldı ama gibi söylemleriniz var, o zaman bize şimdi size gibi anlaşılıyor.
Öncelikle şunu söyleyeyim, takılmışsınız başörtüsüne. Ben şahsen hiç başörtüsüne karşı falan olmadım. Şu anda rahat olmanızdan da rahatsız falan değilim. Ama şahsi hak ve özgürlüklerime karışılmasından son derece rahatsızım. Madem bu kadar özgürlükçüsünüz, siz de benim özgürlüklerim için savaş verin şimdi.
Bu eylem neden bu hale geldi, biraz düşünün. İnsanlar hiç kimseye zarar vermeden eylem yaparken, sabahın köründe hunharca bier gazı saldırısına uğradılar, olay buradan patladı. Evet bazı tespitlerin doğru, insanların yeter dediği nokta da oldu aynı zamanda.
Sonra hani hepimizin başbakanı olan kişi, çıkıp halkını yatıştıracağiı yerde, çapulcu dedi, alkolik dedi, illegal dedi, marjinal dedi, birkaçını sallandıracaksın dedi, en sonunda da tencere tava aynı hava dedi.
Bu arada (görevini doğru dürüst yapanları ayrı tutuyorum) bu devletin polisi, yakın mesafeden sıkılması yasak olan biber gazını nişan alarak silahsız, taşsız, sopasız insanların suratlarına attı, kendi halkını boğdu, arkadan kolunu bükerek etkisiz hale getirdiği insanları copla, tekmeyle, tokatla dövdü. Şimdi nasıl çıkıp da bunkların doğru olduğunu söyleyebilirsiniz? Madem çok objektifsiniz, yapılan yanlışlarını nasıl görmezsiniz?
asparagas haber bültenine hoş geldiniz yapılan haberler tamemen hayal ürünüdür mevcut iktidarı karalamak amaçlıdır....
hey yavrum hey sosyal medyanın yeni trendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?