Taksim olayları ve akrabalarımızla birbirimize girmemiz

Ayrıca bu Devleti istemiyorsanızda bi zahmet kamu kurulşlarında görev yapmayın..

aarkadasım bu yorumun doğru olmaşı ....bizde onlara benzemiş oluruz böyle...bu vatan devlet her kuruluş hepimizin ve herkese aynı hizmeti vermelidr...istersen bu yorumunu kaldır ..biz ayrımcılığa ötekileştirmeye karsıyken bu yaklaşım hoş olmamış...

Hanımefendi benim annemde ailemdeki neredeyse bütün bayanlarda kapalı. . Ben kapalıların kamu kuruluşlarında görev almasını onlarında özgür bir şekilde istediği her ortama girmesini savundum. . mini etekli nasıl giriyorsa başörtülünün de girmeye hakkı elbetteki vardır. Benim derdim bu değil ki ! Benim derdim halkını hiçe sayan küçümseyen başbakana . . Sadece Şunu söylüyorum Tayyip erdoğana da “Küçümseyerek surat asıp insanlardan yüz çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme! Çünkü Allah, hiçbir kibirleneni, övüngeni sevmez.” Lokman suresi 18.ayet

Şimdi farklı mı? Herkes kredi kartı borclusu, herkesin kredi borcu var. Olmayan parayı yiyoruz.

Bizimde var ama bunuda devlete mal edemeyiz. Yeni bir telefon görsek yapışıyoruz, bir üst pc çıksa yapışıyoruz, markete gidiyoruz ihtiyaç olmayan ihtiyaç olandan fazla tutuyor(abur cubur) çocuklar ne isterse alıyoruz, kıyafete hesapsız para harcıyoruz eskiden annelerimizin tek ayakkabı çantası varken biz sayı ve rengini unutacak hale geldik. Kişi kendinden sorumludur. herşeyi devlete mal edemeyiz. Ben aynaya baktığımda kendimi eleştirebiliyorum eğer ki hesabımı bilseydim şuan altımda son model araba ve evim olacaktı hiç üşenmedim bunu hesabını yaptım. Bir adağım vardı çocuk giydirme inan ki bulamadım artık herkes orta seviyede yaşıyor fakirlik eskiye oranla çok düşük hele birde alışık olduğumuz enflasyon canavarı bile kaç senedir yok görüyorsunuz. Hiç ödemeyecekmişiz gibi kredi kartlarına saldırıyoruz sonra piyasaya taze para girmiyor. Yani işin kısacası kendimiz ediyoruz kendimiz buluyoruz

Emin ol onların hükümetinde biri çıkıp ters düşseydi bırak kamuda çalışmayı hapishanelerde sürümsürüm sürünürdü.

İfade özgürlüğünü aştılar artık.Devrim yapacaklarmış..Bu cmleyi nasıl kullanabirler ya aklım almıyor..Gerçekten korkmuyorlar hiçbişeyden belli

bizim derdimiz bu zaten nasıl mini etekle giriliyorsa ki bu en doğal hakkıdır basörtülüde girer ....halkinın küçümseyen yok allah aşkına eğer öyleyse bu hizmetler yapılır mı ?? herkesi kucaklayan barış huzr içinde olması için süreçler başlatan kaç hükümetle karsılaştınız??? bu kışkırtmaları yapanlar kesinlikle barış istemeyenler bakın amacına ulaşıyorlar demek istiyorlar ki bak senin düşmanın kürt değil vs ... türk ü türk e düşürürüz üç dört gündür bunu yaşamıyor muyuz... ki eğer dediyniz gibiyse de ayet mutlaka uygulanır ilahi adeler şaşmaz...

evet haklısın ama biz yine iyiliğii doğruyu gösterelim

Yapmayın arkadaşlar,yapmayın kardeşlerim zaman birlik olma zamanı,el ele verme zamanı.Amaç bu zaten milleti birbirine kırdırmak.Allah korusun Arap baharı yaşayan ülkeleri gördük liderleri devrildi.Şimdi huzur ve selamet iiçindeler mi hayır...
12 Eylül 1980 de yaşananlar gibi olmasın ne olur.Herkesi sağduyuya davet ediyorum.Birbirimize saldırmayalım biz Türküz bize yakışmıyor bunlar........

arkadasım ne intikamındn bahsediyorsun bi önceki yazımı oku istersen önyrgıyla bakma ve farklı yerle cekme lütfen ....

Anlamadığımdan soruyoruım demiştim, sürekli olarak o zamanda başörtülülere şöyle yapıldı, buna böyle yapıldı ama gibi söylemleriniz var, o zaman bize şimdi size gibi anlaşılıyor.
Öncelikle şunu söyleyeyim, takılmışsınız başörtüsüne. Ben şahsen hiç başörtüsüne karşı falan olmadım. Şu anda rahat olmanızdan da rahatsız falan değilim. Ama şahsi hak ve özgürlüklerime karışılmasından son derece rahatsızım. Madem bu kadar özgürlükçüsünüz, siz de benim özgürlüklerim için savaş verin şimdi.
Bu eylem neden bu hale geldi, biraz düşünün. İnsanlar hiç kimseye zarar vermeden eylem yaparken, sabahın köründe hunharca bier gazı saldırısına uğradılar, olay buradan patladı. Evet bazı tespitlerin doğru, insanların yeter dediği nokta da oldu aynı zamanda.
Sonra hani hepimizin başbakanı olan kişi, çıkıp halkını yatıştıracağiı yerde, çapulcu dedi, alkolik dedi, illegal dedi, marjinal dedi, birkaçını sallandıracaksın dedi, en sonunda da tencere tava aynı hava dedi.
Bu arada (görevini doğru dürüst yapanları ayrı tutuyorum) bu devletin polisi, yakın mesafeden sıkılması yasak olan biber gazını nişan alarak silahsız, taşsız, sopasız insanların suratlarına attı, kendi halkını boğdu, arkadan kolunu bükerek etkisiz hale getirdiği insanları copla, tekmeyle, tokatla dövdü. Şimdi nasıl çıkıp da bunkların doğru olduğunu söyleyebilirsiniz? Madem çok objektifsiniz, yapılan yanlışlarını nasıl görmezsiniz?

Aileniz sizin görüşünüze saygı duymuyor size hakaret ediyorsa bir zahmet görüşmeyiverin efenim onlarla.....
Napayım öyle akrabayı....

Ben istediğim gibi meydanlara gidiyorum, istediğim şeyi de paylaşabilirim hesabımda -kişisel hesabım olmasada- yapabilirim bunu.....
Bana gelip hakaret eden insan benim görüşümü savunmasa da bana hakaret edemez...
Hem niye halk bu kadar ayaklandı sanıyorsunuz???
Bunun tek sorumlusu var...
İnsanlar durduk yere düzen bozmaya çalışmıyorlar herhalde?
Bir patlama noktası var herkesin..
Bu ülkenin değer verdiği şeyleri bir anda yakıp yıkma politikası uygulayan adama kusura bakmayın; istediğim tepkiyi gösteririm.

Tabii bu benim kendi görüşüm...
Dediğim gibi herkes kendi görüşünü istediği gibi göstermekte serbest...
Siz ona kızıyorsunuz, o da belki size kızıyor, ona saygı göstermediğiniz için...
Empati yapalım biraz...

11 yıldır zaten bir şekilde korkutuluyoruz susup oturuyoruz neden? adalet bizden yana olmadıgı içinbu ülkede kimi kime şikayet edeceksin ki? ama bugun öyle değil bugun 11 yılın birikmişi açığa çıktı olay gezi parkı agaç böcek değil

kelle denen şehitlerimiz,2 ayyaş dedikleri atatürk ve inönü cezaevinde olan kuvvet komutanları dağdan inenlerle pazarlık içinde olmak daha bunun gibi bir çok şey sabır taştı artık sen baskı yaparsan karşıdakine karşıdakide bir gün patlar bu işte öyle oldu....

gezi parkında ,masumca eylemine başlayan çadır kuran kitap okuyanlara onlar hiç bir taşkınlık yapmadan bibez gazı sık,sonrada olaylar neden büyüdü de bu durumda tek suçlu orantısız güç kullanan polisler

Son düzenleme:
ben de basortuluyum ama onlar 100 bin toplarsa ben 1 milyon toplarim diyen bir basbakan istemiyorum. olsun yine mecliste ama ana muhalefet lideri olsun. zira sadece kendine oy verenleri vatandas sayan hic kimseden basbakan olmaz.

bir de su var, bu ulkede hertarafa esit yaklasabilen adamlar degil basbakan milletvekilligine bile giremezler malesef. ben basbakan olacaktim ki ah hepinizi bagrima basardim

Demokrasi diye diye yırtınıyosunuz..

İnsanların demokrasiyle oy verip başa getirdiği insanları sürekli zorbalıkla, darbelerle altetmeye çalışıyorsunuz.

Bu mu sizin demokrasi anlayışınız..? Ama yıl olmuş 2013 artık ne özal ne menderes zamanı..Artık bunun rüyasını görürsünüz..

Canım istediğini diyebilirsin ben yaşım 33. Sana kimseyi destekle demiyorum ki bu beni ilgilendirmez ama biraz araştırarak konuş ki boşa gitmesin sözlerin. yuh kelimesine gelince bu bir hakaret değil şaşkınlığımı anlattan bir cümle terbiyem konusunda hiç şüphem yok Allahıma şükürler olsun. Herkesin küfürleri havalarda uçuşurken müsade edinde bizde bu kadarını söyleyelim Destekleme ablacım çünkü senin oyunada onların ihtiyacı yok bunca kesimi arkalarına almışlarken hoşçakal mutlu kal....

bir dönem akp ye oy verdim geçen dönem oy kullanmadım şimdi ne yapcam; inadına akp ye oy vercm benim gibi düşünen yüzlerce insanla konuştum

asparagas haber bültenine hoş geldiniz yapılan haberler tamemen hayal ürünüdür mevcut iktidarı karalamak amaçlıdır....

hey yavrum hey sosyal medyanın yeni trendi

amacım tartışma cıkarmak yada birilerini savunmak değil kesinlikle bunu belirteyim....

şahşi hak ve özgürlüklerine karışılmasından rahatsızım demişssin nedir bunlar??? gerçekten yardımcı olmak seni anlamk için soruyorum evet yanlışlar var ve bu söylendi orantısız güç kullanıldı denilidi ve mahmeke kararı ile durdurulduğu halde hala eylem oluyorsa buna dur denilmesi gerekmez mi ve kalkıp devletin polisine oradaki vatandaşların esnafların ekmek parası kazandığı yerlere zarar vererek mi eylem yapılıyor ....bu vatan hainliği değil mi ağaç korumaya gidiyorsun ama devletin polisine saldıryorsun onların ne sucu var.... yasananların hiçbirinn yasanmmaasını kimsenin (buna oradaki masum eylemcilerde dahil...bölücü fitne fesatlar hariç) zarar görmesini kim ister ki???

asparagas haber bültenine hoş geldiniz yapılan haberler tamemen hayal ürünüdür mevcut iktidarı karalamak amaçlıdır....

hey yavrum hey sosyal medyanın yeni trendi

Ever sosyal medyada asparagas haber çoktur, doğru. Ancak benim söylediğim herşey birebir görüntülüdür, birebir yaşamadığım veya görmediğim hiçbirşeyi yazmadım/yazmam. Siz görmek istememeye, gözlerinizi kapatmaya devam ediniz.

BDV, siyasi topiklerin açıldığı, siyasi görüşlerin yer aldığı bir bölüm değildir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…