aslinda neden milletin bu tarz fikirlerini paylaşim sitelerinde paylaştiklarini anlamiyorum, nede olsa uzaktan ahkâm kesmek kolay oluyor
benimde bir görüşüm var, dogru olduguna inaniyorum! ve paylaşim sitemde bir tek cümle kurmadim bununla ilgili,
aslinda nasil mavi gözlü siyah gözlü sarişin esmer varsa, insanlarinda politik görüşlerinin farkli olmasi çok normal
ama sagolsun bizim milletimizde hoş görü diye birşey yok!!
banane ister kuzenim komşum MHP li olsun AKP li olsun CHP li olsun banane!! benim ülkeme, benim vatanima zarar vermesin yeter!!
bence burda sizdede suç var! neden bu duruma gelecek kadar uzattinizki, herkes fikrini söyleyebilir, yok sen haklisin yok sen haksizsin diye birşey yok!
benim şu anda kizginligim sadece milletin malina devletin mülküne verilen zarar, millet kimin için ne için protesto etmiş beni rahatsiz etmez!
bence sizde rahatsiz olmamaliydiniz bu durumdan, bence en kisa zamanda kuzenlernizle görüşün ve bu konunun lafini açmayin, bir yemek yiyin bitsin gitsin!
Farkıdaysanız arkadaş çıkıp sağduyu çağrısında bulunsa diyor, farklı şeyleri seyrettik sanırım
ya arkadaşlar polis görüşü ne olursa olsun görevini yapmak zorunda değil mi poliste halkta zarar görüyor maalesef niye polisten bu kadar nefret edildi bende onu anlamadım adama eylem yaptırmayacaksın deniyosa nasıl izin verebilir? gözümle gördüm bırak taksimi ankarada bile bi çok yer paramparça olmuş yanmış buna da müdahale edilmesin mi? bu şekilde hak savunulmaz şikayette bulun dilekçe yaz imza topla seçimde oyunu verme ama kırmak dökme ne diye ki?
Farkıdaysanız arkadaş çıkıp sağduyu çağrısında bulunsa diyor, farklı şeyleri seyrettik sanırım
10 yıldır evet bir çok faydasını gördük. . Ulaşım pahalılaştı , elektrik su doğalgaz ve benzine her geçen gün zam geldi
Maaşlar yerinde saydı. . . Birde diyor ki ben ofisimde otururken vapurdan inenleri görüyorum (giyim tarzından bahsediyor) sesimi çıkarmıyorum diyor. . Kusura bakmayın ama yok bide çıkarısaydı. . Herkes özgür kimi saçını açar kimi kolunu kimi bacağını . . Kafasını kapatıp tayt giyip kısa kollularla gezen kapalıdan daha iyidir böylesi . .
Yuh yasizin yaşınız küçük galiba tarihten bihabersiniz. Ecevit zamanında bırak doğalgazı falan ekmeğe hengi gün zam olacak diye beklerdik. her günümüz zamdı. Eve et tavuk ayda bir girerdi ne zamından bahsediyorsun. Hastahanede kuyruk, ilaçta kuyruk vardı, devalasyon yüzünden çok batan oldu . Zaten kapalılara takılmış durumda yok tayt giymiş yok kafasını kapatmış falan filan. Hani özgür bir ülkeydi o zaman tayt giymiş bir kapalıyla diğerlerini neden kıyaslıyorsun. Kusura bakmada çıplak bir millet olduk çıktık. utanma duygumuzu insanlığımızı özdeğerlerimizi kısacası herşeyimizi kaybettik insancıklar olmaya başladık.
Şimdi farklı mı? Herkes kredi kartı borclusu, herkesin kredi borcu var. Olmayan parayı yiyoruz.
Sosyal devlet gereği seyleri nasıl da yağlayıp ballamışlar sizi de inandırmışlar. Babasının parasıyla mı yapıyor? tabi ki yapacak, köy mü burası? 21. YYdayız. Millet 18. yy da hızlı tren kullanıyordu sen daha 3 hat acamadın?
Salak değiliz biz, bunları oy isteyip kömür dağıtırken anlatın!
Şimdi farklı mı? Herkes kredi kartı borclusu, herkesin kredi borcu var. Olmayan parayı yiyoruz.
Ayrıca bu Devleti istemiyorsanızda bi zahmet kamu kurulşlarında görev yapmayın..
Yuh yasizin yaşınız küçük galiba tarihten bihabersiniz. Ecevit zamanında bırak doğalgazı falan ekmeğe hengi gün zam olacak diye beklerdik. her günümüz zamdı. Eve et tavuk ayda bir girerdi ne zamından bahsediyorsun. Hastahanede kuyruk, ilaçta kuyruk vardı, devalasyon yüzünden çok batan oldu . Zaten kapalılara takılmış durumda yok tayt giymiş yok kafasını kapatmış falan filan. Hani özgür bir ülkeydi o zaman tayt giymiş bir kapalıyla diğerlerini neden kıyaslıyorsun. Kusura bakmada çıplak bir millet olduk çıktık. utanma duygumuzu insanlığımızı özdeğerlerimizi kısacası herşeyimizi kaybettik insancıklar olmaya başladık.
Ayrıca bu Devleti istemiyorsanızda bi zahmet kamu kurulşlarında görev yapmayın..
Yaşım küçük ablacığım yada teyzeciğim mi desem !!! Halkına çapulcu diyen sadece ona oy verenleri adam sayan birine üzgünüm bende saygı göstermiyorum desteklemiyorum . . Daha hafta sonu kapıma ellerinde anketleriyle kahve dağıtmak isteyen akp'yi DESTELEMİYORUM Destelemicem. . Ayrıca Senin Yuh kelimenide senin terbiyene veriyorum. .
peki basörtülüler imamhatipliler halk değil miydi zamanında da üniversiteye alınmadı...üniversiteler devletin değil sizinmiydi????
üzgünüm ama siz böyle böyle ayrımcılık bölücülük gerçekleştirdiniz bazı seyleri sindiremiyorsunz size karısan yok biz sadece olması gerekn gibi özgürlüğe kavustur herkes rahatta ..ama bizim rahatta olmamız size batıyorrrrr.....
Klavye basında size laf yetiştiremeyeceğim. Meydanlara iniyorum. sandıkta görüşeşeğiz nasılsa. Bu ülke mendres de gördü özal da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?