neden böyle şeyler söylediniz ki birbirinize?
Niye birbirinize giriyorsunuz? Güzel güzel tartışamıyormusunuz sülalecek?
Niye birbirinize giriyorsunuz? Güzel güzel tartışamıyormusunuz sülalecek?
Tahrik içeren gönderiler hazmedilemeyen paylaşımlar vs vs
akrabalarımı geçtim arkadaşlarımda dahi bir bölünmüşlük var.
Şu an faceimi kapatmış durumdayım.
herkes birbirini siliyor arkadaşlıktan çıkarıyor
fikirlerinden dolayı yargılıyor. bakın dikkat edin eleşirmek demedim YARGILIYOR.
tabiki bu ülkede herkesin aynı yönbde düşünmesi beklenemezde ne durumlara geldik ben ona şaşırıyorum.
Düğünümüze gelen arkadaşlarımız mezuniyet coşkusunu yaşadığımız arkadaşlarımızla dahi
bu durumdayız.
Sebep ne mi? herkesin kendince haklı gördüğü bir mevzuyu karşı tarafa kabullendirme çabası
bunu yaparkende zorbaca sarfedilen yazılan cümleler
sanki bu ulkede guzel guzel tartisabilen var mi ki onlarin sulalesi tartissin.
Bir gazi de benim =)))
Ben alamıyorum ya insanlar kendi düşüncelerini savunurken oo süper haklılar yer gök inliyor ben bir şey diyince Tayyipçi geri kafalı oluyorum..anlamıyorum ya
içki yasağı bugün bir çok ülkede var..
sigara yasağı bugün bir çok ülkede var..Rusya ciddi önlemler alıyor cezayı arttıyor..
zina büyük günahlardan biri..
arkadaşım kalmış bunları savunuyor bana gelde yorum yapma..
Niye Müslüman bir ülke elin gayrimüslimi kadar olamıyor ya protestolar yakıp yıkmalar niye sen zaten müslüman bir ülkedesin neyi savunuyorsun sen..Atatürkçüymüş pehhh sen benim kadar milliyetçi ol Atatürkçü ol bakalım..Atatürk mü diyor için s. dağıtın camilere ayakkabılar ile girin biralar için adiler..ATAMIN adını ağzınıza alarak kirletmeyin...!!!!
Bir gazi de benim =)))
Ben alamıyorum ya insanlar kendi düşüncelerini savunurken oo süper haklılar yer gök inliyor ben bir şey diyince Tayyipçi geri kafalı oluyorum..anlamıyorum ya
içki yasağı bugün bir çok ülkede var..
sigara yasağı bugün bir çok ülkede var..Rusya ciddi önlemler alıyor cezayı arttıyor..
zina büyük günahlardan biri..
arkadaşım kalmış bunları savunuyor bana gelde yorum yapma..
Niye Müslüman bir ülke elin gayrimüslimi kadar olamıyor ya protestolar yakıp yıkmalar niye sen zaten müslüman bir ülkedesin neyi savunuyorsun sen..Atatürkçüymüş pehhh sen benim kadar milliyetçi ol Atatürkçü ol bakalım..Atatürk mü diyor için s. dağıtın camilere ayakkabılar ile girin biralar için adiler..ATAMIN adını ağzınıza alarak kirletmeyin...!!!!
Bazı şeyler birikim...
Halkı koyun gibi gütmeye çalışan biri tarafından yönetilmeye çalışıyoruz...
Tamam içki yasağı bi çok ülkede var..Bazı ülkeler kurallar ülkesi...
Ama burda bazı şeyler var ki artık milletin gözü açıldı.
Yakında ülkeyi satıcak bu adam.
Ayrıca bi dediği bi dediğini tutmayan bi konuşmasından diğer konuşması farklı zıt cümleler kuran birini savunmakta çok saçma.
Üç maymunu oynayan bi çok insanın gözü açılırken bazılarıda hala üç maymun konumunda.
ya arkadaşlar polis görüşü ne olursa olsun görevini yapmak zorunda değil mi poliste halkta zarar görüyor maalesef niye polisten bu kadar nefret edildi bende onu anlamadım adama eylem yaptırmayacaksın deniyosa nasıl izin verebilir? gözümle gördüm bırak taksimi ankarada bile bi çok yer paramparça olmuş yanmış buna da müdahale edilmesin mi? bu şekilde hak savunulmaz şikayette bulun dilekçe yaz imza topla seçimde oyunu verme ama kırmak dökme ne diye ki?
10 yıldır ülkeyi satacak diyosunuz daha hayrından başka bişi göremedik.
Gaybı Allahtan başkası bilemez.. Biz yaptıklarına bakarak onu seçtik, sandıkta konuşsun herkes..
Milletn %50'sinin oyuyla başa gelmiş bi hükümet için bu kadar insafsız olunmaması gerek diye düşünüyorum.
Ha ayrıca sırf aynı fikirde değilsiniz diye insanlara koyun yakıştırması yapan sizler gelip de sağduyudan hoşgörüden bahsetmeyin bi zahmet!
Sanatci halkin yaninda olmali acil suraya yardim acil buraya gidelim die mesaj atinca olay baska oluyor..... bende arkadaslarimla ayni degilim ama kimse kimseyi galeyana getirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?