taktik vermek istiyorum:)

nikimbenim

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
7
0
16
Ankara
kızlar suan yasadıklarıma dayanarak ilişkilerinizdeki olumsuzluklardan şikayetçiyseniz olumlu taktikler vermek istiyorum ama lütfen kısa ve öz yazın:) sizde bana verın ben cok şey bılmıyorum ama ama siz yardımcı olursanız bende olurum:)

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni üyelik ve ilk konu ......

acaba taktik vermek amacıyla mı açıldı ..

yoksa mesaj sayısını arttırmak için mi...

yoksa bu bir gizemli üye mi ...

kısacası bu üye ne yapmaya çalışıyor? :26:

evet yeni üyeyim sorunlara çözüm bulmaya çalısmak iistiyorum kendımce isteyen sorar isteyen sormaz sorgulamanıza gerek yok burda herkez bıseyler paylasıyor

evet yeni üyeyim sorunlara çözüm bulmaya çalısmak iistiyorum kendımce isteyen sorar isteyen sormaz sorgulamanıza gerek yok burda herkez bıseyler paylasıyor

taktik isteyen olursa yazar tabi ama söylemeden geçemeyeceğim 'herkez' değil 'herkes' ...

Son düzenleme:
o zaman tecrübelerine dayanarak bi kaç taktik ver bakalım, soru sorulmadanda bişeyler yazabilirsin

Tamam o zaman siz yardımcı olmak istiyorsanız aklınızdaki bütün taktikleri yazın.
Ayrılıkta böyle, tartıştığınızda şöyle davranın gibi..
Hem zaten sorunu olan kendine özel konu açıyor.
Siz kendi bilgilerinizi (taktiklerinizi) paylaşın öyle daha iyi olur

Bu erkek milletini nasil adam ederiz?

nacizane fikrim onlar 7 sinde neyse 70 indede odur biraz düzelir gibi oluyorlar sonra gene aynılar yada işlişkinin başlarında iyiler onra hop aramamalar geç cvp vermeler.. onları adam etmeyız ama onlara sevecen davranıp kızmalarımızı hep seveceklıkle anlatınca kız tırıplerıne gırmemıs oluruz

Saf ayagina yatalim yani?

erkekleri kendimize bağlama yollarından bahset bakalım napçeezzz? :121:

burdaki herkez dalga geçiyor söyle bakalım ne dıyosun bakalım neyse arkadaslar özürdilerim bu konuyu actıgıma pişman oldum ben yazmıyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…