taktik

mutluluk06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
323
1
26
Ankara
mrb arkadaşlar daha önceki konularımdan bilirsiniz,eşimin isteksizliğinden ilgisizliğinden bahsetmiştim verdiğiniz önerileri uyguluyorum,yaklaşık 1 aydır ama pek gelişme yok gibi,hala isteksiz,ev işlerini falan aksatmıyorum güler yüzlü davranıyorum ama cinsel anlamda hiç yaklaşmıyorum,ondan bekliyorum o da haftada 1 anca canı isterse,1 yıllık evlyim,acaba bu taktik işe yayr mı,sanki hiç bir değişme yok adam hala aynı,utanmasa haftada 1 de olmucak bu yüzden beni sevmediğini düşünüyorum,onu umursamayarak sorunları halletmem çok zaman alır mı sizce,yada halledebilirmiyim

mrb arkadaşlar daha önceki konularımdan bilirsiniz,eşimin isteksizliğinden ilgisizliğinden bahsetmiştim verdiğiniz önerileri uyguluyorum,yaklaşık 1 aydır ama pek gelişme yok gibi,hala isteksiz,ev işlerini falan aksatmıyorum güler yüzlü davranıyorum ama cinsel anlamda hiç yaklaşmıyorum,ondan bekliyorum o da haftada 1 anca canı isterse,1 yıllık evlyim,acaba bu taktik işe yayr mı,sanki hiç bir değişme yok adam hala aynı,utanmasa haftada 1 de olmucak bu yüzden beni sevmediğini düşünüyorum,onu umursamayarak sorunları halletmem çok zaman alır mı sizce,yada halledebilirmiyim

demekki ona göre haftada bir normal, bence başka evliliklerdeki sayılara takılma, kimisine hergün normaldir, kimisine 15 günde bir
bence genel huzurunuzda bi sorun yoksa, seni sevmediğini düşünmen yanlış

demekki ona göre haftada bir normal, bence başka evliliklerdeki sayılara takılma, kimisine hergün normaldir, kimisine 15 günde bir
bence genel huzurunuzda bi sorun yoksa, seni sevmediğini düşünmen yanlış

ama sık sık gece bşmalarının olması bana ona yeterli gelmediğini düşündürüyor,genel huzurumuz ıı sayılır

cinselliği kaliteli yaşa haftada 1 yaşa

canım görev gibi görüyor ve geç boşalıyor

Ayyy tespitim de yanlış cıktı :1: İlişkilerde genelde erken boşalma sorunu var ama geç boşalmak kötü bişi mi acaba?

Aslında hep karşı tarafı sucluyoruz, siz birlikteliğinize heyecan katmak icin birşey yapıyor musunuz?

Ayyy tespitim de yanlış cıktı :1: İlişkilerde genelde erken boşalma sorunu var ama geç boşalmak kötü bişi mi acaba?

Aslında hep karşı tarafı sucluyoruz, siz birlikteliğinize heyecan katmak icin birşey yapıyor musunuz?

aslında en başta cok yaptım baktım işe yaramıyor artık hiç bişey yapasım gelmiyo,bende hiç birşey hissetmiyorum

evet katılıyorum ama ,sağlık sorunları olduğunuda kabul etmiyor,sorun yok diyo

cinselliğin evlilikte cok cok önemli oldugunu düşünürüm ,kaliteli olmaması da boşanma sebebıdır çunku bu bır ıhtıyactır ve karsılanamadıgı taktırde boşanma kacınılmazdır,bunda kabul etmeyecek bir şey yok bıraz sabırlı davranıp sakınce suclamadan konusup ikna yolları aramalısın hem senın ıcın hem esın ıcın göz göre göre mutsuzluga sürüklenmeyın

Back
X