taktik

nasıl oluyor bu ben anlamıyorum insan sevişme esnasında boşalmanın hesabını yapamazki. sevişrisn sevişirsin sevişirsin. sevişmenin dakkasımı olur.
siz sevişmiyor onun boşlaması içinmi uğraşıyorsunuz.:44:

işte sorun o eşim onun hesabını yapıyor,ya beni sevmiyor,büyük bir ihtimallede zevk almıyoı

temizliğime cok önem veririm,beni sevdiğini düşünüyodum ama artık düşünmüyorum

bu iş hiç normal değil bence,,,bence ciddi bir sorun var ortada
ama ne?? :26:

bir müddet sende isteme, kendısı konusunu açmadan sende açma.
birazda kendi düşünsün ''bu kadın neden istemiyor '' diye.

bu taktiği denedın mı? eğer 2 veya 3 hafta boyunca denediysen,,,bir 3 hafta daha dene
ve sonunda ciddi anlamda konuş onunla
ortada mutlaka bir şey var.

sanki konsantrasyonunu kaybedecek gibi,olsunda hemen bitsin

neyin konsantrasyonu ki ben anlamadımm
eşin bu sevdiğin adam niye konsantra olsunki sevişmeye
aşkla olur bu iş sevgiyle zamanı mı varmış ayarı mı varmışş
bence sende cok fazla takılıyosun biras rahat bırak adamı
arkadaşların coğu söylemiş herkes aynı değildir
kimisini gunde 2-3 tatmin edemezken kimisini haftada yada 10 gunde bir tatmin olur
bu kadar zorlama dk falanı filan
haa ben zevk almıyorum diosun esas problem buysa eşinle konuş bi doktora gidin

15 dakıka gec degıl aksıne erken bıle sayılabılır,ama sen buna gec dedıgıne göre aceleye getırıyorsun sıkılıyorsun sanırım o münasebetten

ama işte eşim cok gönülsüz olsun da bitsin,o kadar belli ki ön sevşme falan yok,bende zevk almadığım için haliyle onu takip ediyorum

ama işte eşim cok gönülsüz olsun da bitsin,o kadar belli ki ön sevşme falan yok,bende zevk almadığım için haliyle onu takip ediyorum

ön svişmeyi genelde erkekler kadınlardan beklerler. daha doğrusu tavırlarından etkilenirler. siz onu ön sevişmeye tahrik ediyormusnuz.

bu iş hiç normal değil bence,,,bence ciddi bir sorun var ortada
ama ne?? :26:

bir müddet sende isteme, kendısı konusunu açmadan sende açma.
birazda kendi düşünsün ''bu kadın neden istemiyor '' diye.

bu taktiği denedın mı? eğer 2 veya 3 hafta boyunca denediysen,,,bir 3 hafta daha dene
ve sonunda ciddi anlamda konuş onunla
ortada mutlaka bir şey var.

1 aydır deniyorum,1 ay daha denicem

ee yani ya iilk defa buralarda duyuyorum üşenmeden süre tutuyorlar geç dedıgın zaman 1-2 saat arasıdır ya da ilişkiden sonra alakasız bir zamanda boşalmasıdır

Hakkatten hayy ağzına sağlıkkk arkadaşımmm
demekki bu işin hesap kitabı varmış biz bilmiyomuşuzzz :ssz:
bak bizim hiç aklımıza gelmeemiiş süre tutmak lazımmışş zaar:ssz:

o zaman biraz renklendırmeye calıs ne bılım fantezi şeyler al bakımlarını yap ve eşinle bunları konus ayıp degıl kı cınsellıkten ne beklıyorsun o senden ne beklıyor ön sevişme olmadan zevk alamasın tabı

1 aydır deniyorum,1 ay daha denicem

evet dene canım.
hatta konusunu bile açma,sen mücadeleni ver gerisini bekle.
en azından ileride kendini savunacak cümlelerin olur.

allah yardımcın olsun.

aldatma gibi bir şey olabilir mi sence?aklına hiç geldi mi böyle bir şey?

Hakkatten hayy ağzına sağlıkkk arkadaşımmm
demekki bu işin hesap kitabı varmış biz bilmiyomuşuzzz :ssz:
bak bizim hiç aklımıza gelmeemiiş süre tutmak lazımmışş zaar:ssz:

yani birde boşalması ya da boşalmaması zevk aldıgı ya da almadıgı anlamına gelmez önemlı olan aslında ön sevişmenin kalitesi

o zaman biraz renklendırmeye calıs ne bılım fantezi şeyler al bakımlarını yap ve eşinle bunları konus ayıp degıl kı cınsellıkten ne beklıyorsun o senden ne beklıyor ön sevişme olmadan zevk alamasın tabı

defalarca konuştum,böyle direk olunca zevk almıyorum diye tamam dedi h,iç birşey değişmedi

beni defalarca reddettiği, için hiç birşey yapmıyorum artık o kadar soğudum ki öpmüyorum bile uzun zamandır,o öper

bu kadar kopuk bi evlilik olamazz..
insan sevdiğine eşine dokunmadann aynı evin içinde olur yaaa
bence acilen destek almanız lazım biz ne desek sana faydası olmıcaktır
türlü seyler öneriyo arkadaşlar ama sen hep ben yapsam o kabul etmez diosun
yada başka bişey var bunun altında insan kocasını öpmezmi karısını istemezmiyahuu
ama ayda bir ama haftada bir bi şekilde bi isteği olur yaiii:ssz:

beni defalarca reddettiği, için hiç birşey yapmıyorum artık o kadar soğudum ki öpmüyorum bile uzun zamandır,o öper

her erkek bir olacak diye bir kural yok. demekki cinsellik konusunda onun durumu farklı. ama 15 dk geç değil. çok kısa dermişim:9:

Back
X