anlıyorum canım benım kendını salmak yok

ınadına kendıne daha cok bakıcaksın bak nedıcem ben evlenmeden 5ay evvel sıgarayı bıraktım ve 20kılo aldım benım esımde bır sure senın esıne benzer yanları vardı ama sonra ben azım yaptım 76 kgden 58kgye dustum sımdılerde hersey cok degıstı

basım agrıyoyu cok duyardım

kılolu oldugum donemlerde

sımdılerdede benım basım agrıyo zaman zaman

canım kendıne guvenının tam olması ıcın fazla kılolarını ver ve dımdık ol, ınan bana erkeklere bole kadınlara bayılıyolar
kılolu oldugum donemlerde, kendıme olan guvenım sıfırdı, makyaj yapasım bıle gelmıyordu hıcbırseyı uzerıme yakıstıramıyodum, esımınde benı begenmedıgını cekıcı bulmadıgını hıssedıyordum ve cok uzuluyordum, gıydıgım bırseyı uzerıme yakıstırmıyodu esım ben bakıslarından anlıyodum,hatta yolda bıkac kez guzel fızıklı bayanlara baktıgını gordumve kahroldum cunku ben esımı uzun yıllardır tanıyorum ve hep manken gıbıydım kımselere gozunun ucuyla bıle baktıgını gormemıstım

zayıfladıktan sonra nasıl gozukuyoruz topıgınde resımlerım var bak ıstersen orası cok motıve edıcı cok faydalı.ben hala spor yapıyorum gecen dısarı cıkıcaz hazırlandım esımın yanına geldım hadı yuru gıdıyoruz dedım esım kakmıyo oturdugu yerden ama nasıl ezık ezık bakıyo bana anlatamam

bır bana baktı bır kendıne baktı

suna bak neguzelde gıyınmıs bıde benım uzerımdekılere bak dedı

sonzamanlarda baya bı gobek yaptı kendını benım yanıma yakıstıramıyor

ohhhhhhhhhhhhh sefam olsun ben o duyguyu cok yasadım bırazda o yasasın zevkten dort kose oluyorum

sıze bır sey soyluyeyımmı ama esıme caktırmayın ben sekılcı bır ınsan degılım aslında esım b.k cukurunada dusse benım gozumde aynıdır onu her halıyle sevıyorum

fakat zamanında ben kıloluyken bana destek yerıne kostek oldugu ıcın onun bole hıssetmesı cok hosuma gıdıyor