taktik

işin zor sorun sadece sende olsa bi uzmana git derim ama erkekler istemez dr.a falan gitmeyi. bütün herşeyi denedim diyosun.bi kaç arkadaş da yazmış bi süre kendi haline bırak bakalım ne yapcak canı isteyecek mi özleyecek mi?diyelim ki sana yaklaştı sen de her zamanki halinden farklı olmaya çalış(artık istemiyorum diyosun haklısın ama çaba şart)kontrolü biraz ele al baktın değişiklik olmuyor konuşup sorunu halletmeli yada ayrılmalısınız cinsellik önemli çünkü .evlenmededn önce uzun süreli bi ilişkiniz mi oldu bıktınız mı birbirinizden ?

Günümüzde nadirde olsa görülmekte olan Geç Boşalma aynen Erken Boşalmada olduğu gibi Psikolojik veya Bedensel nedenlere bağlı olarak gelişmektir. Geç Boşalma sorunu genellikle aşağıdaki durumlar sonunda ortaya çıkmaktadır.

Mastürbasyon alışkanlığının penis üzerinde bulunan sinirleri daha az duyarlı hale getirmesinden,

* Fazla mastürbasyon neticesinde vücudun artık meni üretiminde sıkıntı yaşamasından,
* Performans Anksiyetesi adı verilen duruma bağlı olarak,
* Cinsel Partnere duyulan kızgınlık ya da tek taraflı doğum kontrol kararı gibi bazı sinirsel durumlara bağlı olabilir.

Geç boşalma süresi bazen bireyin kendisini ve cinsellik yaşadığı bayanı cinsellikten soğutma noktasında gelebilir. Çok fazla süren cinsel ilişkiler neticesinde hem kendi penisinde hem de kadının vajinasında tahriş meydana gelecektir.

Geç boşalma sorunu tedavisinde genellikle Psikolojik tedavi uygulanır. Sorunun şiddetine göre 3 hafta ile 3 ay gibi bir süre boyunca tedavi devam edebilir.

Geç boşalma sorununun tedavisinde Tek eşlilik ve Düzenli Cinsel Hayat önerilmekte ve kesinlikle Mastürbasyon yasaklanmaktadır.

Kişide Geç Boşalma olmuyor ve birey uzun süren ilişkilerde bile boşalamıyorsa bir doktor kontrolünde Psikolojik Tedaviden Bedensel Tedaviye geçmesi gerekecektir.

Geç boşalma sorunu yaşayan bireylerde Cinsel Organ ya da Bedensel Gelişme sorunu yoktur. Bu genelde Psikolojik bir oluşumdur.

(Alıntı)

zincirleme bir mutsuzluk yaşanıyor,kadın cinsel olarak istenmediğini hissederse gururu kırılır uzaklaşır.ben düşünemiyorum sevgilimin beni istemediğini. valla ayrılığa kadar gider.böyle bir durumda olsam sanırım ben de uzak dururum,gururumdan yanaşmam.hatta konu sahibi konuşmuş ben konuşmam bile ama o isteyene kadar yanaşmam da. uzak tutarım biraz kendimi. seksi giyinip karşısında gezerim pas vermem. bunlar şimdi aklıma geliveren şeyler.gerçekten kadın için ne kadar kırıcı üzücü bir durum istenmemek.adamlarda yetersizliklerinin bedelini kadınlara ödetmek zorunda mı yani,kadında bu sorun olsa adam kimbilir kaç kere yüzüne vurup üzerdi kadıncağızı. erkekliklerine yediremiyorlar böyle bir sorun yüzünden doktora gitmeyi.

zincirleme bir mutsuzluk yaşanıyor,kadın cinsel olarak istenmediğini hissederse gururu kırılır uzaklaşır.ben düşünemiyorum sevgilimin beni istemediğini. valla ayrılığa kadar gider.böyle bir durumda olsam sanırım ben de uzak dururum,gururumdan yanaşmam.hatta konu sahibi konuşmuş ben konuşmam bile ama o isteyene kadar yanaşmam da. uzak tutarım biraz kendimi. seksi giyinip karşısında gezerim pas vermem. bunlar şimdi aklıma geliveren şeyler.gerçekten kadın için ne kadar kırıcı üzücü bir durum istenmemek.adamlarda yetersizliklerinin bedelini kadınlara ödetmek zorunda mı yani,kadında bu sorun olsa adam kimbilir kaç kere yüzüne vurup üzerdi kadıncağızı. erkekliklerine yediremiyorlar böyle bir sorun yüzünden doktora gitmeyi.

evet dediğin gibi çok gururum kırıldı,nasıl düzelecek bilmiyorum

mrb arkadaşlar daha önceki konularımdan bilirsiniz,eşimin isteksizliğinden ilgisizliğinden bahsetmiştim verdiğiniz önerileri uyguluyorum,yaklaşık 1 aydır ama pek gelişme yok gibi,hala isteksiz,ev işlerini falan aksatmıyorum güler yüzlü davranıyorum ama cinsel anlamda hiç yaklaşmıyorum,ondan bekliyorum o da haftada 1 anca canı isterse,1 yıllık evlyim,acaba bu taktik işe yayr mı,sanki hiç bir değişme yok adam hala aynı,utanmasa haftada 1 de olmucak bu yüzden beni sevmediğini düşünüyorum,onu umursamayarak sorunları halletmem çok zaman alır mı sizce,yada halledebilirmiyim

Nicelik degil, nitelik derlerya. Haftada bir de olur yeterki o haftada birden mutlu musun. Ya da o mutlu mü

Özür dilerim hepsini okumamaisim forumun.yukarıdaki yorum saçma oldu.

Cok zor bir durum. Kocanız icinde, sizin icinde.uzmana ihtiyac var. Ama kabullenmesi lazım. Siz de cok cabalamissiniz. Taktiğe ihtiyacınız yok bilinçli ve sevgi dolu bir kadinsiniz belli ki bu kadar çabalıyorsunuz. Ama bir uzmana gidip sorununuz çözüleceğini ve ne kadar mutlu olacağınızı kabul ettirmeniz lazım sanırım. Gerekirse sorun bende diyip gerekirse seni mutlu etmem için uzmana gitmek istiyorum diyebilirsiniz. Kırmadan, kırılmadan, ikna etmek gerekli. Bir erkek için zordur. Hele ki toplumda kadınların illa doğurmak zorunda olduğu, erkeklerinde her zaman hazır olması veya cinsellikte başarılı olması gerektiği yanılgısı varsa zordur.
Sizi de tebrik ederim cabanız için. Her kadin vermiyor bu çabayı maalesef

evet dediğin gibi çok gururum kırıldı,nasıl düzelecek bilmiyorum

evlenmeden önce deli olurlar cinsellik için, evlenip istediklerini elde edince de sıkılıyorlar galiba. ne istediklerini bilmiyorlar. gururun düzelecek arkadaşım, şöyle ki sen kendine bakımlar yap ev içinde, süslen püslen kokularını sür giyin kuşan. minilerini giy, hiçç pas verme gayet doğal davran. mutlaka yanaşacaktır. yanaşınca da reddet gururun düzelsin belki yanlış ama en azından gururunu kurtarır.:ssz:

canım acaba esıne cekıcı gelmıyo olabılırmısın:5:fazla kıloların varmı bunlarda cok etkıler

evlenmeden önce 57 kiloydum boyum 170 cm,evlendikten sonra 80 kilo oldum suan kiloluyum,ama başlarda zayıftım başlardada böyleydi,sıkıntıdan böyle oldum zaten onun yüzünden,çok bakınlıydım evlenmeden önce ama suan hiçbirşey yapasım gelmiyo

Alann Aldı Satan Başından Savdı Oluyo ve Rahatlıyoz ama yanlıyoz bence :)

yokya öyle deil,ben daha öönnce spor yapardım geze r tozardım evlendiğim ilk aylarda öyleydi,sonra baktım adam beni hiç sallamıyo,dedimki zaten begenmiyo neden yapayım,özgüvenimi kaybettim ondan sonra böyle oldu,yoksa başlatrdada öyleydim

evlenmeden önce 57 kiloydum boyum 170 cm,evlendikten sonra 80 kilo oldum suan kiloluyum,ama başlarda zayıftım başlardada böyleydi,sıkıntıdan böyle oldum zaten onun yüzünden,çok bakınlıydım evlenmeden önce ama suan hiçbirşey yapasım gelmiyo

anlıyorum canım benım kendını salmak yok:20:ınadına kendıne daha cok bakıcaksın bak nedıcem ben evlenmeden 5ay evvel sıgarayı bıraktım ve 20kılo aldım benım esımde bır sure senın esıne benzer yanları vardı ama sonra ben azım yaptım 76 kgden 58kgye dustum sımdılerde hersey cok degıstı:17:basım agrıyoyu cok duyardım:1: kılolu oldugum donemlerde :41:sımdılerdede benım basım agrıyo zaman zaman:34:canım kendıne guvenının tam olması ıcın fazla kılolarını ver ve dımdık ol, ınan bana erkeklere bole kadınlara bayılıyolar
kılolu oldugum donemlerde, kendıme olan guvenım sıfırdı, makyaj yapasım bıle gelmıyordu hıcbırseyı uzerıme yakıstıramıyodum, esımınde benı begenmedıgını cekıcı bulmadıgını hıssedıyordum ve cok uzuluyordum, gıydıgım bırseyı uzerıme yakıstırmıyodu esım ben bakıslarından anlıyodum,hatta yolda bıkac kez guzel fızıklı bayanlara baktıgını gordumve kahroldum cunku ben esımı uzun yıllardır tanıyorum ve hep manken gıbıydım kımselere gozunun ucuyla bıle baktıgını gormemıstım:30:zayıfladıktan sonra nasıl gozukuyoruz topıgınde resımlerım var bak ıstersen orası cok motıve edıcı cok faydalı.ben hala spor yapıyorum gecen dısarı cıkıcaz hazırlandım esımın yanına geldım hadı yuru gıdıyoruz dedım esım kakmıyo oturdugu yerden ama nasıl ezık ezık bakıyo bana anlatamam:52::52::52::52:bır bana baktı bır kendıne baktı:9:suna bak neguzelde gıyınmıs bıde benım uzerımdekılere bak dedı:21::21:sonzamanlarda baya bı gobek yaptı kendını benım yanıma yakıstıramıyor:32:ohhhhhhhhhhhhh sefam olsun ben o duyguyu cok yasadım bırazda o yasasın zevkten dort kose oluyorum:ssz:sıze bır sey soyluyeyımmı ama esıme caktırmayın ben sekılcı bır ınsan degılım aslında esım b.k cukurunada dusse benım gozumde aynıdır onu her halıyle sevıyorum:16:fakat zamanında ben kıloluyken bana destek yerıne kostek oldugu ıcın onun bole hıssetmesı cok hosuma gıdıyor:27:

Son düzenleme:
anlıyorum canım benım kendını salmak yok:20:ınadına kendıne daha cok bakıcaksın bak nedıcem ben evlenmeden 5ay evvel sıgarayı bıraktım ve 20kılo aldım benım esımde bır sure senın esıne benzer yanları vardı ama sonra ben azım yaptım 76 kgden 58kgye dustum sımdılerde hersey cok degıstı:17:basım agrıyoyu cok duyardım:1: kılolu oldugum donemlerde :41:sımdılerdede benım basım agrıyo zaman zaman:34:canım kendıne guvenının tam olması ıcın fazla kılolarını ver ve dımdık ol, ınan bana erkeklere bole kadınlara bayılıyolar
kılolu oldugum donemlerde, kendıme olan guvenım sıfırdı, makyaj yapasım bıle gelmıyordu hıcbırseyı uzerıme yakıstıramıyodum, esımınde benı begenmedıgını cekıcı bulmadıgını hıssedıyordum ve cok uzuluyordum, gıydıgım bırseyı uzerıme yakıstırmıyodu esım ben bakıslarından anlıyodum,hatta yolda bıkac kez guzel fızıklı bayanlara baktıgını gordumve kahroldum cunku ben esımı uzun yıllardır tanıyorum ve hep manken gıbıydım kımselere gozunun ucuyla bıle baktıgını gormemıstım:30:zayıfladıktan sonra nasıl gozukuyoruz topıgınde resımlerım var bak ıstersen orası cok motıve edıcı cok faydalı.ben hala spor yapıyorum gecen dısarı cıkıcaz hazırlandım esımın yanına geldım hadı yuru gıdıyoruz dedım esım kakmıyo oturdugu yerden ama nasıl ezık ezık bakıyo bana anlatamam:52::52::52::52:bır bana baktı bır kendıne baktı:9:suna bak neguzelde gıyınmıs bıde benım uzerımdekılere bak dedı:21::21:sonzamanlarda baya bı gobek yaptı kendını benım yanıma yakıstıramıyor:32:ohhhhhhhhhhhhh sefam olsun ben o duyguyu cok yasadım bırazda o yasasın zevkten dort kose oluyorum:ssz:sıze bır sey soyluyeyımmı ama esıme caktırmayın ben sekılcı bır ınsan degılım aslında esım b.k cukurunada dusse benım gozumde aynıdır onu her halıyle sevıyorum:16:fakat zamanında ben kıloluyken bana destek yerıne kostek oldugu ıcın onun bole hıssetmesı cok hosuma gıdıyor:27:
çok haklısın kilo vermem gerekiyuor,özgüvenimi kazanmak için,ama hjiçbirşey yemediğim halde neden kilo veremiyorum anlamıyorum,yoksa diete başladım,eşim sürekli eskiden cok havalıydın falan diyo

oooooo artık senin başın ağrıyor ha:)bayıldım walla süpersin

yokya öyle deil,ben daha öönnce spor yapardım geze r tozardım evlendiğim ilk aylarda öyleydi,sonra baktım adam beni hiç sallamıyo,dedimki zaten begenmiyo neden yapayım,özgüvenimi kaybettim ondan sonra böyle oldu,yoksa başlatrdada öyleydim

cok yanlıs yapmıssın kendıne cekı duzen ver hersey duzelebılır bu bırazda senın elınde yuvayı dısı kus yapar,kadınlar evlendıgınde kendılerını salarak cok buyuk hata yapıyorlar bunu bende dahıldım ama sonra farkettım ve toparlandım sendede hatalar var hatalar tek kısılık degıldır :20:cabalamayı babuk bırakmıssın bunalıma gırmıssın hangı erkek bole bır kadını cekıcı bulur
kendıme olan guvenım nezaman geldı nezaman dımdık durmaya basladım esım pesımde kosmaya basladı ınan bana:34:

çok haklısın kilo vermem gerekiyuor,özgüvenimi kazanmak için,ama hjiçbirşey yemediğim halde neden kilo veremiyorum anlamıyorum,yoksa diete başladım,eşim sürekli eskiden cok havalıydın falan diyo
bizde başlarda buna benzer sorunlar yaşadık ben kilolu deildim şimdide değilim hatta eski halimden daha iyyim ama yinede yaşadık bu isteksizlik durumlarını bence bu erkeklerin psikolojisinden kaynaklanıyor elde edince pek cazip gelmiyor belki de ama yine de sana tavsiyem eski havalı günlerine dönmen

canım bır doktora gıt bende ılk zamnalar verememıstım pko varmıs ondan verememısım doktora gıttım ınsulım dırencı engelmıs doktor ılac verdı ben kılo vermeye basladım ve toplamda 16 17 kg verdım yeterkı ıste verırsın doktora gıt kılo veremıyorum buna engel olan bır rahatsızlıgım varmı de
bende eskıden cok havalıydım kılolu oldugum donemelerde esım nerde eskı yasemın nerde sen derdı ama sımdı gene aynıyım havam 1500:21::32: ezıyom havamla esımı o bunu hakettı:27:

cok yanlıs yapmıssın kendıne cekı duzen ver hersey duzelebılır bu bırazda senın elınde yuvayı dısı kus yapar,kadınlar evlendıgınde kendılerını salarak cok buyuk hata yapıyorlar bunu bende dahıldım ama sonra farkettım ve toparlandım sendede hatalar var hatalar tek kısılık degıldır :20:cabalamayı babuk bırakmıssın bunalıma gırmıssın hangı erkek bole bır kadını cekıcı bulur
kendıme olan guvenım nezaman geldı nezaman dımdık durmaya basladım esım pesımde kosmaya basladı ınan bana:34:

haklısın,bende başlıcam artık,eğer sorun oysa düzelir,yoksa SORUN FARKLI

bizde başlarda buna benzer sorunlar yaşadık ben kilolu deildim şimdide değilim hatta eski halimden daha iyyim ama yinede yaşadık bu isteksizlik durumlarını bence bu erkeklerin psikolojisinden kaynaklanıyor elde edince pek cazip gelmiyor belki de ama yine de sana tavsiyem eski havalı günlerine dönmen

evet erkeklerın bu tavrı ınsanı kendını koyvermeye ıtıyo ama hayır daha cok kendımıze guvendıgımızı gorunce cazıp gormeme durumları olmuyo

Back
X