taktik

evet erkeklerın bu tavrı ınsanı kendını koyvermeye ıtıyo ama hayır daha cok kendımıze guvendıgımızı gorunce cazıp gormeme durumları olmuyo
evet o istekesizliği görünce içinden diyosun amaaan boşver nasılsa farkeden bişey yok nasılsa görmüyor ...sen salıyosun o da kendinii kanapeye salıyor günler geçiyor:)ama değişince değişiyor işallah konu sahibinin eşinin başka türlü bi problemi yoktur da ufak değişimlerle olayı hallederler

evet o istekesizliği görünce içinden diyosun amaaan boşver nasılsa farkeden bişey yok nasılsa görmüyor ...sen salıyosun o da kendinii kanapeye salıyor günler geçiyor:)ama değişince değişiyor işallah konu sahibinin eşinin başka türlü bi problemi yoktur da ufak değişimlerle olayı hallederler

inşallah hallederim

canım az evvel soledım gene soylucem forumdakı dıyet basarı oykulerıne,zayıfladıktan sonra nasıl gorunuyoruz motıvasyon ıcın resımlerımızı paylasalım topıklerıne sık sık bak ınanılmaz gaza gelıyor ınsan ben o topıklerden cok feyz aldım

canım bır doktora gıt bende ılk zamnalar verememıstım pko varmıs ondan verememısım doktora gıttım ınsulım dırencı engelmıs doktor ılac verdı ben kılo vermeye basladım ve toplamda 16 17 kg verdım yeterkı ıste verırsın doktora gıt kılo veremıyorum buna engel olan bır rahatsızlıgım varmı de
bende eskıden cok havalıydım kılolu oldugum donemelerde esım nerde eskı yasemın nerde sen derdı ama sımdı gene aynıyım havam 1500:21::32: ezıyom havamla esımı o bunu hakettı:27:

hahahah yasemin okuyunca kahkaha attım tatlım aynen bu ara benimde başım agrıyo :)))
adam neden deyip duruyor :D
heel şu havamla eziyorum demişsin ya aynen bazen diyoki süsleneyimde karımın yanına yakışayım ayyy havam batmasın diyorum gıcık gıcık gülüyorum evet kendimizi bırakmayalım kızlar

Son düzenleme:
hahahah yasemin okuyunca kahkaha attım tatlım aynen bu ara benimde başım agrıyo :)))
adam neden deyip duruyor :D
heel şu havamla eziyorum demişsin ya aynen bazen diyoki süsleneyimde karımın yanına yakışayım ayyy havam batmasın diyorum gıcık gıcık gülüyorum evet kendimizi bırakmayalım kızlar

Turkocum zaman ıntıkam zamanı:27:bırazcıkta onlar dusunsun bazı seylerı canım benım:51:

aynı dertten bizde muzdaribiz. Evlenmeden önce hiç bir sıkıntımız yoktu, sonra yavaş yavaş eşimin performansı düştü ama bunu ona hiç hissettirmedim, dönemsel birşeydir ya da stresli bir işi vardır dedim ona bağladım. Sonra artık kendisi de rahatsız olmaya başladı doktora gitti gerçekten de fiziksel bir problemi olduğu ortaya çıktı damar tıkanıklığı gibi bir şeymiş.tedavi olması gerekiyor ama işlerinden bir türlü fırsatını bulamıyor nerden baksan 10 gün evden çıkmıcam diyor aileme hissettirmeden bu ameliyatı olmam gerekiyor diyor. Bizde dişimimizi bıraz daha sıkıcaz anlayacağın...

kızlar,
bır erkek gec bosalıyor dıye;mılyarlarca erken bosalan adam dururken neden dr a görunsun kı?
Gec bosalma bır sorun degıl,esımde de var..Sadece kadın bıraz sıkılıyor hadı bıtsın artık dıye,
o kadar ..Yoksa bır sorun olarak görmeye gerek yok kı..Tam tersı tadını cıkart kalıtelı olsun:)

kızlar,
bır erkek gec bosalıyor dıye;mılyarlarca erken bosalan adam dururken neden dr a görunsun kı?
Gec bosalma bır sorun degıl,esımde de var..Sadece kadın bıraz sıkılıyor hadı bıtsın artık dıye,
o kadar ..Yoksa bır sorun olarak görmeye gerek yok kı..Tam tersı tadını cıkart kalıtelı olsun:)

Iyi ama konu sahibi 15 dk ya gec bosalma diyor

bence tam tersi
olsa olsa erken bosalmadir...

ama işte eşim cok gönülsüz olsun da bitsin,o kadar belli ki ön sevşme falan yok,bende zevk almadığım için haliyle onu takip ediyorum

ön sevişme olmadan sex yapıyor olmanız bu işi zevk için deil sadece birbirinize olan görevinizi yerine getirmek amacıyla yaptıgınızı belli ediyor.Geç boşalma deil sorun asla sorun birbirinizi cinsel çekim eksikligi bence sevgi vardır ,ama cinsel , ten çekimi varsa cinsel ilişki görev olmaktan baska bişey olmuyor.bence bunu oturup karsılıklı acık acık konusun ve bırlıkte çözüm bulursunuz ancak .

ön sevişme olmadan sex yapıyor olmanız bu işi zevk için deil sadece birbirinize olan görevinizi yerine getirmek amacıyla yaptıgınızı belli ediyor.Geç boşalma deil sorun asla sorun birbirinizi cinsel çekim eksikligi bence sevgi vardır ,ama cinsel , ten çekimi varsa cinsel ilişki görev olmaktan baska bişey olmuyor.bence bunu oturup karsılıklı acık acık konusun ve bırlıkte çözüm bulursunuz ancak .

haklısın aslında ama eşimle bu konuları konuşamıyorum,evlenmeden önce inanılmaz bir çekim vardı,evlendikten sonra nasıl böyle oldu anlamıyorum,tekrar eskisi gibi olur mu acaba

insan hiç bişey hissetmediği zaman bitsin diye dua ediyo,çok uzun geliyo

Özür dilerim amacım dalga geçmek değildi. :50:
Ben sadece uzun süre boşalmıyor dediğin için böyle
birşey yazmıştım haklısın severek ve isteyerek yapılmayan şeyler insana çok uzun gelir.
Senin derdine nasıl bir çare bulsak bilemiyorum.

Özür dilerim amacım dalga geçmek değildi. :50:
Ben sadece uzun süre boşalmıyor dediğin için böyle
birşey yazmıştım haklısın severek ve isteyerek yapılmayan şeyler insana çok uzun gelir.
Senin derdine nasıl bir çare bulsak bilemiyorum.

yoo önemli deil,düşünüyorum taşınıyorum,danışıyorum ama pek umudum kalmadı artık

mrb arkadaşlar daha önceki konularımdan bilirsiniz,eşimin isteksizliğinden ilgisizliğinden bahsetmiştim verdiğiniz önerileri uyguluyorum,yaklaşık 1 aydır ama pek gelişme yok gibi,hala isteksiz,ev işlerini falan aksatmıyorum güler yüzlü davranıyorum ama cinsel anlamda hiç yaklaşmıyorum,ondan bekliyorum o da haftada 1 anca canı isterse,1 yıllık evlyim,acaba bu taktik işe yayr mı,sanki hiç bir değişme yok adam hala aynı,utanmasa haftada 1 de olmucak bu yüzden beni sevmediğini düşünüyorum,onu umursamayarak sorunları halletmem çok zaman alır mı sizce,yada halledebilirmiyim

Anlattıklarını tekrar tekrar okudum.Bazı erkekler eşlerinin kendilerini baştan çıkarmasını severler
ondan beklerler bazen hep kendileri istiyormuş gibi gözümek istemezler mesela bende bazen eşime
sırnaşıp sevişmek istediğimi bariz belli ederim mini eteğimi giyip iş dönüşü onu kapıda beklerim güzelce süslenir
temizlenir onu baştan çıkarıp tahrik ederim süpriz yaparım yada onun göreceği yerde üstümü değiştiririm
oturduğu yerde ayağımla falan sağına soluna dokunurum yani taktik çok hiçbir erkek buna dayanamaz :17::17::17:
yok bunların hiç biri işe yaramıyorsa kesin doktor diyorum :1::1::1:

Anlattıklarını tekrar tekrar okudum.Bazı erkekler eşlerinin kendilerini baştan çıkarmasını severler
ondan beklerler bazen hep kendileri istiyormuş gibi gözümek istemezler mesela bende bazen eşime
sırnaşıp sevişmek istediğimi bariz belli ederim mini eteğimi giyip iş dönüşü onu kapıda beklerim güzelce süslenir
temizlenir onu baştan çıkarıp tahrik ederim süpriz yaparım yada onun göreceği yerde üstümü değiştiririm
oturduğu yerde ayağımla falan sağına soluna dokunurum yani taktik çok hiçbir erkek buna dayanamaz :17::17::17:
yok bunların hiç biri işe yaramıyorsa kesin doktor diyorum :1::1::1:

denedim %80 inde reddetti,gururumu kırdı,o yüzden bişeyde yapasım gelmiyo,dr a da gitmez nolcak böle bilmiyorum

Back
X