- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Coll sonradan olunmaz ki. Ya oylesindir ya değilsindir. Yani yanımda çok sırıtma. Heycanlandigini çok belli etme. Simarmasin sonraKizlar selam hoşlandigim bi cocuk var. surekli konusuyoruz ama cok degisik biri cool diyorlar ona artikbende degisik olmak onda iz birakmak istiyorum beni de cool yapin taktik verin ne yapayim bi erkegi nasil baglarim kendime . Kotu yorum yapcaklar yapmasin taktik istiyorum sadece
Ben kendim gini biri olsaydim asla bu kadar sevenim olmazdi vallahi cok guzel degiljm ama anlamadim asla plotonik askim cok olmadi hep sevildim diyebilirim bunu nasil yaptim dersen bir yemege cikariz ben cok sessiz dururum gulerken bile muntazam gulerim aglamadan once aynaya bakarim dedikodu yapmiyormus gibi davranirim. Cok hafif makyaj. Guzel kiyafetler bazen seksi. Deki normalde nasilsin. Eve gekirim suyah tayt ustune beyaz tisort. Bir kahkaha atatim ustten alttan fircayla vururlar. Ablalarim kuzenlerim komsu arkadaslarim oyle dedikodular varki bende vatsapta grup bile var. Aglayinca gozumu birak sumukelrim su gibi akar. Ama özüm bu. Evlenmeden oncede hep soylenirdi cok farkli aurasi var bu kizin diye. Bilseler normal halimi sence severlermi pesimden bunkadar kosulurmu. Disarda saclar belimde her daim fönlü şık cantalar hafif topuklu ayakabilar gozlukler. Heyyy yavrummm heyyyyyHiç böyle şeyler bilmem kikonuyu okuyunca bir gülme geldi
Kk'nın güzel hatunları belki yardımcı olur
Bu arada nacizane fikrim: olmadığın biri gibi olmak yerine, kendin olmaya devam et. Etkilenecek insan böyle etkilensin
Ben 15 yildir genc kizligimdan itibaren diyeyim cogu zaman özümü gormemistir gorseler beni bidaha gormek istemezlserSahte bir tarzı uzerinizde ne kadar taşıyabilirsiniz ki?
Ya öylesinizdir, ya degilsinizdir.
Bazi seyler sonradan olmaz...
Yazdiginizi anlayamadim. Ama Tarkani dinle, başkası olma kendin ol, boyle cok daha guzelsin...Ben 15 yildir genc kizligimdan itibaren diyeyim cogu zaman özümü gormemistir gorseler beni bidaha gormek istemezlser
Imzami atarım şu yoruma. En güzeli...kendin olmaktan çıkmak sürdürülebilir bir şey değil zaten.Ben hiç cool biri değilimdir hatta tanıştığım gün, aşık olup vedalasirken öpüştüğüm gün olur genelde. Hele bir aşık olayım, dolu dizgin koşar adım ilerlerim, ilk günden ellerimle beslerim falan:)) hele tatilde tanıştiysam dönüşte mutlaka yanımdan bır hediye bırakırım (bazen kolyemi anahtarligina eklerim, bazen hamagimi veririm, hiç bir şey yapamazsam tükenmez kalemle resim çizerim) dönüşte de mektup falan atarim
Yani dünyada Cool olacak son kişiyim. Ama çok etkileyici ve ayrıldıktan uzun yıllar sonra bile 'o neydi la' diye hatırlanan bir kadın olduğuma inanıyorum (hayatına girdiğim insanlar ısrarlı bir şekilde böyle söyler)
Yani karşıdakini etkilemenin cool olmakla, soğuk durmakla vs vs en ufak bir alakası yok. Kendin olman , doğal olman yeterli. Senden etkilenen insan zaten enerjinden etkilenecektir. Eğer ortada sen 'cool yapınca' sana gelen bir insan varsa, özüne döndüğünde o kişi senden soğumaya başlamaz mi?
Bence doğal ol, kendin gibi ol. Seni tamamen kendin olduğu için severse ne ala, sevmezse de 'sen daha iyilerine layiksin'
TesekkurleerTaktik maktik yok bam bam bamdiyesim geldi başlığı görünce
Erkekler eli ayağı yanında dolanan kızları hep kolaymış gibi görürler, umursamaz gibi davran. O zaman seni elde etmek için çabalar.
Ahhahaha tamam biz halledelim gerisi bendeBiz seni cool yapalım yapmasına da sen kul kedisi gibi özüne dönme çocuğu tavladiktan
Aklima geldi yeminleO da cool değil sadece taktik uyguluyorsa? :)
Yani boyle tip olarak tarz .hic uyumaz. konusmaz konustugunda ya iltifat eder ya da bilgi verir kizlarin cogu ilgileniyor farkindayimDegisik derken nasil yani?
Elde olmayan sebepten öturu oluyor ya kendimi durdurmaliyiiiimmColl sonradan olunmaz ki. Ya oylesindir ya değilsindir. Yani yanımda çok sırıtma. Heycanlandigini çok belli etme. Simarmasin sonra
Hah var ya şu anda o tam olarak oyle. O yuzden ilgimi cekti demekkiGizemli olacaksın.. Her aradığımda ulaşamayacak. Mesajlara geç cvp ver. Hayatının odağı o olmasın. Bazen de çok candan ol. Çözemediği için acaba derken aşık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?