Taktin verin :)

Sanki beni anlattin bende oyleyim .hatta kuzenlerim disardaki halimi gordukten sonra eve gelince yine feriha oldun derler

Cok sevdim yazınızı cok tesekkurler :))

Deneyecegiiimm:))

Tesekkur ederim :)

cool ne ben biliyorum, soğuk demek. Ve işin açığı onlar kadınların açığını bulmuş erkekler o yüzden kadınları umursamıyor soğuk davranıyorlar. aynı zamanda birine cool deniyorsa bu "kurnaz jonhy sins" diyemedikleri içindir. boşver tatlım coollar zengin kız alıp yollarını bulmaya çalışıyorlar en sonunda hepsi zengin birini alıp yolunu buluyor.

örn: burak özçivit, kıvanç, türkiye yakışıklısı bir oğlan

öyle gidip kendini görünce heyecanlanan kadınlarla olmadı bu coollar

kadınlar hayatı görüp geçirmiş işlerinde zirveye tırmanmış yada tırmanmakta olan kadınlardı

yani eğer mesleğiniz yoksa daha hiç ümitlenmemelisin

Bence konuşma sırasında kasılmak yerine keyifli vakit geçirme odaklı olmalı ama iletişiminiz yokken onda olmadığını hissettirmelisin onun dışında seni olduğun gibi tanısın ama ben illa taktik istiyorum diyorsan esra ezmecinin kadınlar sıcak sever erkekler soğuk kitabında sağlıklı ilişki için iletişim becerileri anlatılıyor

Cool olmak her babayiğidin harcı değil anam babam martta tek gomlek giymesi lazım anca ikna olurum.

Kurnaz johny sins yani evet şimarik oluyorlar genelde

Hemen araştiriyorum tesekkurler :)

Bizim sinifta bi cocuk vardi. Kimseyle muhattap olmaz falan. Dimdik yurur, oturur, dinler, bazen 1 2 kilit soru sorar, dimdik yurur cikar gider.
Cok cool bulurdum, neyse bir gun beni retweet etti falan ben nasil sok. Biraz konustuk falan, cool degil net asosyalmis. Hic arkadasim olmadigi icin sinifta konusmuyorum, not bulursan bana da verir misin demisti
Imaj gözümde tavandan tabana

Neyse esim de ekstra kremali white chocolate mocha cocuguydu ama ilk tanistigimizda hep espresso icerdi, aa derdim ne cool beni kandirdi döndü bol soslu kremali white mochasina

Cok şeetmemek lazim.

Ben de asosyalim, burnum havada sanıyorlar beni mcmmvmvmvövmb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…