- 2 Temmuz 2019
- 229
- 251
- 103
- 35
- Konu Sahibi Rahatlikbatti
Merhaba
Üst kat komşumla sıkıntım var. Evde hamam takunyası ile gezdiklerini düşünüyorum artık. Kendilerini defalarca uyarmama rağmen hala devam ediyor. En son dün apartman grubuna terliklerinin ses kaydını attım. Ev bir anda sessizleşti ancak tekrar devam etti. Buna artık çözüm yukarı çıkıp terliklerini zorla gasp edip çöpe atıp sonra show tv haberlerine çıkacağım
gece kendimi zor tuttum kapılarına dayanmamak için. Adamlar bunu bir sıkıntı olarak görmüyorlar. Ama benim beynimi şey ediyorlar. Video sesi var tak tak tak acaba diyorum ben mi abartıyorum ama yok yani gece 1 olmuş ne yapıyorsun tepemde evi tavaf ediyor. Hangi odadan nereye geçiyor hepsini istemeden de olsa biliyorum. Böyle sorun yaşayanlarınız var mı nasıl durumu tolare ettiniz. Ben evimden soğudum artık her an kulağım tetikte ister istemez dikkat kesiliyorum lanet terliklerinin sesine
( isteyene sesi atabilirim bana bir hakemlik yapın
Üst kat komşumla sıkıntım var. Evde hamam takunyası ile gezdiklerini düşünüyorum artık. Kendilerini defalarca uyarmama rağmen hala devam ediyor. En son dün apartman grubuna terliklerinin ses kaydını attım. Ev bir anda sessizleşti ancak tekrar devam etti. Buna artık çözüm yukarı çıkıp terliklerini zorla gasp edip çöpe atıp sonra show tv haberlerine çıkacağım