- 20 Temmuz 2019
- 1.562
- 2.848
- 133
- 38
- Konu Sahibi Rahatlikbatti
Benim üst kat komşum kadın gece çığlık çığlığa bağırarak cinselliğini yaşıyor . Sevişiyor yani . Uykumdan uyanarak sıçrıyorum . Son aylarda bu durum oldu . Ertesi gün erken kalkmam gerekiyor . Yarım saat bağırdığı için uyumak mümkün değil . Sonra da benim uykum kaçıyor zaten . Hiç uyuyamıyorum . Kronik hastalıklarım da var . Yani uyku önemli . Tüm gün gider uyumadığım vakit
Yani şaşırıyorum . İnsan düşünmez mi ? İncecik bir duvar var . Bu kadar bağırmak nedir .
Şimdi yüksek lisans yapmaya çalışıyorum . Aynı gün 5 sınava gireceğim . O gece de başlarsa ne yaparım bilemiyorum .
Medeniyetsizler . Çocuk olsa ağlasa falan çocuktur derim geçerim . Kocaman afedersiniz eşek kadar insanlar keyifleri için ses yapıyorlar . İstediği cinsel yaşamı sesine dikkat ederek de yaşayabilir . Böyle yapması tamamen keyfi .
Yani şaşırıyorum . İnsan düşünmez mi ? İncecik bir duvar var . Bu kadar bağırmak nedir .
Şimdi yüksek lisans yapmaya çalışıyorum . Aynı gün 5 sınava gireceğim . O gece de başlarsa ne yaparım bilemiyorum .
Medeniyetsizler . Çocuk olsa ağlasa falan çocuktur derim geçerim . Kocaman afedersiniz eşek kadar insanlar keyifleri için ses yapıyorlar . İstediği cinsel yaşamı sesine dikkat ederek de yaşayabilir . Böyle yapması tamamen keyfi .
Son düzenleme: