- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Sakin ol ..Selamlar uykusuzluk,
çok sinirliyim bağıra çağıra ağlamak istiyorum. 2 yıldır çocuk için tedavi oluyorum. tedaviyi olan benim. Eşim bir kez doktora gitti bu sürede.
neyse geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı. Bugün dr gittim yumurta takibi için. ptesi tekrar gidicem. Çarşamba da aşılama olcak her şey normal giderse.
Dr bugün ilişki olsun yarından sonra olmasın dedi. Dr dan çıkınca msj attım aradı sonra anlattım eşime. akşam eve geldi tekrar söyledim film izliyorduk bak uyursan başlamayalıım dedim yok dedi. sonra uyudu aptal adam. uyandırdım olmaz çok yorgunum dedi. Ben söylenince trip atma dedi. gene uyudu.
arkadaş zaten takvimle bu işi götürmek çok zor deli oldum.uyuyor beyefendi.
ya aşılama için spermlerin hareket sayısı önemli perhiz süresi var. matematiği var bu işin. şimdi onun da içine etti. ilişki olmasa da onun bugün kendisinin bir şey yapması lazımdı.
ya maddi manevi bir sürü baskısı var bu işin. nasıl sorumsuz olabilir bu kadar anlamıyorum.
kocası uyurken kızgın yağ falan döküp 3.sayfa haberlerine çıkanlara hak veriyorum . böyle deliriyoralar demek ki.
adam 3.uykuya geçti. çok sinirimi bozdu yapamam kiBuraya yazmakla uğraşma gitetkileyici bir koku süre kulağına fisilda uyandir
Kulağına üfleadam 3.uykuya geçti. çok sinirimi bozdu yapamam ki
allah sağlıkla almayı nasip etsin. ee bizi de sıkıyor da oyun bozanlık yapmıyoruz.Çok iyi anlıyorum ofkeni. Bnde uzunca bi sure sonra gebeyim ve bnde takvime gore gidiordum. Eşim o kadar sıkılmıltı ki takvimden bu dediğini bnde defalarca yaşadım. Ve en sonunda ne oldu bilio musun sadece içimizden geldiği için tek geceyle birlikte olduğumuz ve hiiç ummadığım ay gebeliğimi oğrendim.. Seni çok iyi anlıyorum bnde bu kadar kızgındım ama bi yerde erkekleride anlamk lazım. Bi gorevmiş gibi yapmk sıkıo onları
o oturma odasında uyudu kaldı top atsan uyanmaz uyanmasın da zaten pişman edicemBir yandan evlat sahibi olmak için çırpınan
Öbür yanda yok etmeye uğraşanlar , Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Bırak dinlensin uykuyu alınca yaklaşır , sakin ol
YApabilirsin sana guveniyorum. Erkek bu 4 .uykuda bile ksyitsiz kalamaz basi seylere.hayalgucunu dinle :)adam 3.uykuya geçti. çok sinirimi bozdu yapamam ki
yok sinirlerim zıpladı çok öfkeliyim nazendeYApabilirsin sana guveniyorum. Erkek bu 4 .uykuda bile ksyitsiz kalamaz basi seylere.hayalgucunu dinle :)
yok sinirlerim zıpladı çok öfkeliyim nazende
ay valla çocuk çocuk diyenlere tek kişiyle olmuyor diyesim varSakin ol ..
Aynı şeyleri yaşıyoruz. .
Tedavi süresi zaten stres. .
Erkekler önemsemiyor. .
ama çok pişman edicem. kızgın yağ mı döksem acabaYenilgiyi kabul edip uyucaksin o halde
Haklısın . .ay valla çocuk çocuk diyenlere tek kişiyle olmuyor diyesim var
doktorlara giden ben, ilaçları içen ben, tuvalette adet oldum mu olmadım mı diyen ben hiç umrunda değil yahu. "olmazsa olmaz aşkım dünyanın sonu mu sakin ol rahat ol" diyor adam üstüne gidince. tamam olmasın da sen üstüne düşeni yapıyor musun? sanıyor ki her birlikte olduğunda ihtimal yüksek. almıyor mu kafası işine mi gelmiyor bilmiyorum.Ne hakla sıkılıyorlarmis erkekler neyine hak verilsin Allah askina isin ucunda hic cocuk sahibi olamamak var. Zorla yaptir o isi ardindan da agzinin ortasina bir tane gecir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?