Takvim ve uymayan koca

[QUOTesenmakas, post: 44516004, member: 628383"]ama çok pişman edicem. kızgın yağ mı döksem acaba[/QUOTE]

:) once sakinleş bi kafani dinle son bi deneme yap ama gorevmis gibi değil severek yap ise yaramassa kızgın yağı dok:)

Bi ekilde uyandır bnce. Senı cok iyi anlıyorum. aynı süreçlerden şuan bnde geciyorm. İnşallah en kısa zamanda bi evladın olur kardeşim

bilmiyorum ki mesela böyle günlerde de arayıp sevişmemiz lazım demek yerine güzel yemek güzel geceliklerle buna onu motive etseniz olmaz mı ki
adam da görevmiş gibi görmez

Canim inan bizde ayni durumdayiz.sakin kocana kizma.cunku biseyin icine zorunluluk girince ters tepiyo.evet kesinlikle haklisn ama zorlama ile insanin hic istegi olmuyo.benim iki kaybim var tek tup.doktor iki gunde bir duzenli iliski olcak dedi.doktor demeden once biz zaten iki gunde bir oluyodu.doktor dedi ya artik kocami goresim gelmiyo onunda beni.sabir canim cok zooor ama yalniz deilsin

bilmiyorum ki mesela böyle günlerde de arayıp sevişmemiz lazım demek yerine güzel yemek güzel geceliklerle buna onu motive etseniz olmaz mı ki
adam da görevmiş gibi görmez
su perisi onu da yaptım. söylemediğim zamanda denk getiremediğim oldu. Bu sefer aşılama için söylemeliydim çünkü aşılama için alcakları örnek 4 - 7 gün arası perhiz gerektiriyor. Bu durumda örnek aldıklarında süre çok geçicek. yarın bişi olursa da perhiz süresi kısa olduğundan Sperm hareket ve sayısında sorun olcak

Banada istemiyor gibi geldi sonuçta olması için uymanız gereken belli bir takvim var çok saçma

Eğer kararımı uygulayabilirsem Dr'a gitmeyeceğim. aşılama da yaptırmayacağım

ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten
maalesef odun bir ırkla uğraşıyoruz.
İnşallah tez zamanda istediğiniz olur hayırlı bir evlat nasip eder RABBİM

Eğer kararımı uygulayabilirsem Dr'a gitmeyeceğim. aşılama da yaptırmayacağım
Uygulamayazsin cnm muhtemelen.
Biz kadinlarda annelik akla bi dustumu cikmak bilmiyor.
Daha bu sabah esime bu aydan sonra tedaviyi birakiyorum dedim.(klomen ve ovitrelle 2. Ayim)druma gore tek problem morfoloji oda gunde ictigi 2 paket sigaradan kaynakli.
Icme dedikce adam iciyor cildirmak uzereyim.
Ama biliyorum ki tipis tipis onumuzdeki ay devam edecegim tedavime.

Kocanin , bebek istemiyorumun sessiz çığlığı. ..
bir insanin sozune degil hareketine bak derim...

Benim ablam kucukken korkunca bana seslenip uyur gibi yapardi. Hem korkutucu hem sinir bozucu insan uyuyamiyo hemen denemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…