- 23 Aralık 2015
- 234
- 162
- 18
- Konu Sahibi kesenmakas
-
amin isteyen herkese hayırlısı nasip olsunBi ekilde uyandır bnce. Senı cok iyi anlıyorum. aynı süreçlerden şuan bnde geciyorm. İnşallah en kısa zamanda bi evladın olur kardeşim
çok güldüm buna. ama şu an adamı getirsem ben taş kalırım. kravat ı ağzına tıkmalı belki deellerini kravatla bağla. çeke çeke yatakodasına götür
çok istiyor. anlamadımçocuk istemiyormu bu adam?
su perisi onu da yaptım. söylemediğim zamanda denk getiremediğim oldu. Bu sefer aşılama için söylemeliydim çünkü aşılama için alcakları örnek 4 - 7 gün arası perhiz gerektiriyor. Bu durumda örnek aldıklarında süre çok geçicek. yarın bişi olursa da perhiz süresi kısa olduğundan Sperm hareket ve sayısında sorun olcakbilmiyorum ki mesela böyle günlerde de arayıp sevişmemiz lazım demek yerine güzel yemek güzel geceliklerle buna onu motive etseniz olmaz mı ki
adam da görevmiş gibi görmez
bencede olabilirZorla sahip ol
ne diyeceğimi bilmiyorum gerçektensu perisi onu da yaptım. söylemediğim zamanda denk getiremediğim oldu. Bu sefer aşılama için söylemeliydim çünkü aşılama için alcakları örnek 4 - 7 gün arası perhiz gerektiriyor. Bu durumda örnek aldıklarında süre çok geçicek. yarın bişi olursa da perhiz süresi kısa olduğundan Sperm hareket ve sayısında sorun olcak
Zorla sahip ol
Uygulamayazsin cnm muhtemelen.Eğer kararımı uygulayabilirsem Dr'a gitmeyeceğim. aşılama da yaptırmayacağım
Gece gece cok guldum yaZorla sahip ol
Benim ablam kucukken korkunca bana seslenip uyur gibi yapardi. Hem korkutucu hem sinir bozucu insan uyuyamiyo hemen denemelisinSelamlar uykusuzluk,
çok sinirliyim bağıra çağıra ağlamak istiyorum. 2 yıldır çocuk için tedavi oluyorum. tedaviyi olan benim. Eşim bir kez doktora gitti bu sürede.
neyse geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı. Bugün dr gittim yumurta takibi için. ptesi tekrar gidicem. Çarşamba da aşılama olcak her şey normal giderse.
Dr bugün ilişki olsun yarından sonra olmasın dedi. Dr dan çıkınca msj attım aradı sonra anlattım eşime. akşam eve geldi tekrar söyledim film izliyorduk bak uyursan başlamayalıım dedim yok dedi. sonra uyudu aptal adam. uyandırdım olmaz çok yorgunum dedi. Ben söylenince trip atma dedi. gene uyudu.
arkadaş zaten takvimle bu işi götürmek çok zor deli oldum.uyuyor beyefendi.
ya aşılama için spermlerin hareket sayısı önemli perhiz süresi var. matematiği var bu işin. şimdi onun da içine etti. ilişki olmasa da onun bugün kendisinin bir şey yapması lazımdı.
ya maddi manevi bir sürü baskısı var bu işin. nasıl sorumsuz olabilir bu kadar anlamıyorum.
kocası uyurken kızgın yağ falan döküp 3.sayfa haberlerine çıkanlara hak veriyorum . böyle deliriyoralar demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?