- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
bilmiyorum kabul mu etmek istemiyorum ben mi buna kafayı çok taktım.Kocanin , bebek istemiyorumun sessiz çığlığı. ..
bir insanin sozune degil hareketine bak derim...
aynı odada yatmıyorum.Benim ablam kucukken korkunca bana seslenip uyur gibi yapardi. Hem korkutucu hem sinir bozucu insan uyuyamiyo hemen denemelisin
bilmiyorum kabul mu etmek istemiyorum ben mi buna kafayı çok taktım.
tv de falan sevimli bi sıpa görünce ''bizim de böyle bi sıpamız olsun'' diyen bi adam, "çocuğumuz olunca en çok babamı seviyorum diyecek"diyen bi adam, ben takvim falan tutturmadığım zamanlarda "aşkım takvim takip ediyo musun " diyen bi adam... anlamıyorum gerçekten
Anladığım kadarıyla kocan senin kadar istekli değil bebek olayına.Öyle olsa senin kadar titiz davranırdı.Uykusu çocuk hasretinden ağır basıyor belliki.Selamlar uykusuzluk,
çok sinirliyim bağıra çağıra ağlamak istiyorum. 2 yıldır çocuk için tedavi oluyorum. tedaviyi olan benim. Eşim bir kez doktora gitti bu sürede.
neyse geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı. Bugün dr gittim yumurta takibi için. ptesi tekrar gidicem. Çarşamba da aşılama olcak her şey normal giderse.
Dr bugün ilişki olsun yarından sonra olmasın dedi. Dr dan çıkınca msj attım aradı sonra anlattım eşime. akşam eve geldi tekrar söyledim film izliyorduk bak uyursan başlamayalıım dedim yok dedi. sonra uyudu aptal adam. uyandırdım olmaz çok yorgunum dedi. Ben söylenince trip atma dedi. gene uyudu.
arkadaş zaten takvimle bu işi götürmek çok zor deli oldum.uyuyor beyefendi.
ya aşılama için spermlerin hareket sayısı önemli perhiz süresi var. matematiği var bu işin. şimdi onun da içine etti. ilişki olmasa da onun bugün kendisinin bir şey yapması lazımdı.
ya maddi manevi bir sürü baskısı var bu işin. nasıl sorumsuz olabilir bu kadar anlamıyorum.
kocası uyurken kızgın yağ falan döküp 3.sayfa haberlerine çıkanlara hak veriyorum . böyle deliriyoralar demek ki.
Belki de gerçekten yorgundur..bilmiyorum kabul mu etmek istemiyorum ben mi buna kafayı çok taktım.
tv de falan sevimli bi sıpa görünce ''bizim de böyle bi sıpamız olsun'' diyen bi adam, "çocuğumuz olunca en çok babamı seviyorum diyecek"diyen bi adam, ben takvim falan tutturmadığım zamanlarda "aşkım takvim takip ediyo musun " diyen bi adam... anlamıyorum gerçekten
ay aynı bizi yazmışsın canım bizde 12 ay boyunca hep takvime göre gittik eşimle aynı problemleri bende yaşadım.. ama hiç uymadığımız ay hatta sadece 2 3 kez ilişki yaşamıştık küsüşmüştük ve ben yine çok kızmıştım bu ay boşa gitti bir ay dha beklicem dye ama öyle olmadı ben hamile kaldım ve inandımki yumurtlama fasa fiso ben yumurtlama gnümde ilşkiye girmedim ama hamile kaldım :))Çok iyi anlıyorum ofkeni. Bnde uzunca bi sure sonra gebeyim ve bnde takvime gore gidiordum. Eşim o kadar sıkılmıltı ki takvimden bu dediğini bnde defalarca yaşadım. Ve en sonunda ne oldu bilio musun sadece içimizden geldiği için tek geceyle birlikte olduğumuz ve hiiç ummadığım ay gebeliğimi oğrendim.. Seni çok iyi anlıyorum bnde bu kadar kızgındım ama bi yerde erkekleride anlamk lazım. Bi gorevmiş gibi yapmk sıkıo onları
Selamlar uykusuzluk,
çok sinirliyim bağıra çağıra ağlamak istiyorum. 2 yıldır çocuk için tedavi oluyorum. tedaviyi olan benim. Eşim bir kez doktora gitti bu sürede.
neyse geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı. Bugün dr gittim yumurta takibi için. ptesi tekrar gidicem. Çarşamba da aşılama olcak her şey normal giderse.
Dr bugün ilişki olsun yarından sonra olmasın dedi. Dr dan çıkınca msj attım aradı sonra anlattım eşime. akşam eve geldi tekrar söyledim film izliyorduk bak uyursan başlamayalıım dedim yok dedi. sonra uyudu aptal adam. uyandırdım olmaz çok yorgunum dedi. Ben söylenince trip atma dedi. gene uyudu.
arkadaş zaten takvimle bu işi götürmek çok zor deli oldum.uyuyor beyefendi.
ya aşılama için spermlerin hareket sayısı önemli perhiz süresi var. matematiği var bu işin. şimdi onun da içine etti. ilişki olmasa da onun bugün kendisinin bir şey yapması lazımdı.
ya maddi manevi bir sürü baskısı var bu işin. nasıl sorumsuz olabilir bu kadar anlamıyorum.
kocası uyurken kızgın yağ falan döküp 3.sayfa haberlerine çıkanlara hak veriyorum . böyle deliriyoralar demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?