- 11 Aralık 2018
- 41.420
- 257.506
- 598
Anne babanızın kafa yapısını, düşüncelerini, inanışlarını kendi hayatınıza oturtmaya çalışıyorsunuz. Ama oturmaz, biz onların yaşadığı dünyada yaşamıyoruz çünkü.Kendini gerceklestiren kehanet diyorsun yani olabilir mutasip bir ailede yetiştim ne kadar eğitim görsem de bazı şeyler içine isliyor
Evet ama karşıma çikan erkekler de annemi doğrular hareketler yapıyor ben de doğru mu söylüyor diye düşünmeden edemiyorumAnne babanızın kafa yapısını, düşüncelerini, inanışlarını kendi hayatınıza oturtmaya çalışıyorsunuz. Ama oturmaz, biz onların yaşadığı dünyada yaşamıyoruz çünkü.
Cook teşekkür ederim umarım sizin karşınıza çıkmıştır böyle biri.Bu arada bana birini bulanlara annem öyle bir carliyor ki kadınlar neye uğradığını sasiriyorSanırım uzun süre evlilik yaptınız? Bende 15 senenin sonunda boşandım. Aynı şeyleri deneyimledim. İşler hiçte benim bıraktığım gibi değildi. Bunda yaş faktörü var. 20’li yaşlarda cafeye, sinemaya gidilirdi ama 30’lardaki yetişkin insanlar ilişki yaşadıklarında doğal olarak cinsellikte bekliyor. Bir de artık sosyal medya yüzünden karşı cinse ulaşmak çok kolay. Kimse kimseye emek harcamak istemiyorum. Riske atmak istemiyorsanız görücü usulü tanışmalar yapabilirsiniz. O zaman taraflar daha ciddi ve temkinli hareket ediyor. Ama boşanan ve kötü şeyler yaşayan kadınlar sevgiye, aşka hasret oluyor. Bunu elde etmek içinde tekrardan yeşil sahalara dönmeniz lazıminşAllah gönlünüze göre birini bulursunuz
Merhaba, sizlik bir durum yok adam gibi adam çok az bu zamanda , son dediğiniz kişi ağzıyla resmen sizden faydalanmak istediğini söyleyivermis , sizde uyanık çıkınca topuklamış, acele etmeyin inşallah sizi hakeden biri çıkacaktır karşınıza, içinize sinmeyen kimseyle bir yola çıkmayın derim, zaman öyle bir zaman ki kurtlar kuzu postu giymiş geziyorlar ortalıkta...Merhaba hanımlar,
Yaklaşık bir sene önce çok rezil bir şekilde boşandım.Eski kocam başkasına aşık oldu malını mülkünü bırakıp defoldu. Zaten cok kötü ve sorunlu bir evliliğimiz vardı asla değer görmediğim hep son plânda olduğum sevilip sayilmadigim ailesi ve kendisi tarafından ekonomik ve psikolojik şiddete uğradığım bir evlilikti.O zamanlar uzulsem de su an utanmasam iyi ki aldatmis diyecegim cunku baska turlu ben ondan ve ailesinden kurtulmaya cesaret edemezdim.Uzunca bir süre "hepinizden tiskiniyirum" modunda gezsem de ben de birine ihtiyaç duymaya başladım.Sevip sevilmeyeli cook uzun zaman oldu kalbimin yerini unuttumBu süreçte karşıma birçok kişi çıktı.Direkt gelip söyleyen ya da birilerinden haber gönderenler oldu ama süreç hep aynı ilerledi.Normal bir şekilde konuşurken daha ortada flortlesme bile yokken yani tanışma aşamasında erkekler çok ilginç bir şekilde cinsellik konuşmaya çalışıyor.Tabi yüz bulamadıkları için ilerleyemiyorlar ama yok"Keske yanımda uyusan seni kucağıma alsam" vs.Baslarda salak gibi konuşarak değiştirmeye çalışıyordum artik bir kerede anlamazsa engeli basıyorum.
Her neyse bunların arasında benim de gönlümün kaydığı biri oldu aynı okulda çalışıyoruz benden 3 yaş küçük ve daha önce hiç evlenmemiş.Enerjisi epey yüksek onun da ilgisinin olduğunu ilk haftadan anladım zaten.Her neyse beni sosyal medyadan ekledi watsapp derken biz baya konuştuk.Konusurken konu yemeğe geldi ben de sende yiyip yiyip kilo almayan bir tıp var dedim.Yok ya kilom var dedi.1.5 iskenderi yersin yiyemezsin mevzunundan bana birden dönüp konuştuklarımız aramızda kalsın kimse bilmesin, dedi.Ben de zaten ne var ki konuştuklarımizda biri bilsin dedim.Işte birbirimize yanlış şeyler hissedersek hoş olmaz orası iş yeri engel olmayabiliriz kendimize dedi.Bende de eski eşten kaynaklı pısırık arkamda durmayan erkekten nefret ederim.O an birden soğuma geldi kendimi geri çektim bir süre sonra da açık açık durumu anlatıp konuşmaya devam ettiremeyecegimi söyledim.Boyle deyince de kıymete bindim tabi.Hala derdinin ne olduğunu anlayamadım ama.Bana karşına iyi biri çıkarsa tekrar evlenir misin dedi.Ben de düşünmediğimi söyledim bundan kaynaklı mi bilmiyorum ama konuyu değişik yerlere çekti.Bana karşı fiziksel çekim hissettin mi?Yanında uyumami istedin mi?gibi şeyler sordu ben de hayır dedim ikisine de.Bana hırs yaptiriyorsun çok güzelsin reddedince daha çok hırslanıyorum yapma dedi.Ben de taktik gibi bir amacim olmadığını bir gün ona karşı öyle bir şey hissedersem söyleyeceğimi söyledim.Cok bozuldu.Samimiyeti keselim o zaman burada dedi.Cunku birbirimizi gördükçe ve konuştukça ben dayanamayacağım seni de kendimi de bu durumdan korumak istiyorum dedi.Kimse bilmesin deme sebebi de okuldakiler onun benden faydalanacağını dusunurmus(!) Ben de bunlar onların değil senin fikrin olmasın dedim.Aklinda böyle yer etmek istemiyorum faydalanacak olsam muhabbeti burada kesmezdim dedi ve o şekilde bitti.
Amacı cinsellik miydi aynı işyerinde olduğumuz için veya benim tavrimdan dolayı böyle bir şey yapamayacağını anladı mi ne oldu bilmiyorum.
Sadece bu sektörden çok uzak kaldimArtık işler böyle mi yürüyor? Ukalalik olarak algılamayın ama standartın bir tik üstü güzel sayılırım.Yani yolda yürürken bile gözlerin bana döndüğünü hissedebiliyorum ama kesinlikle duruşu olan biri olduğumu düşünüyorum.Yani herkesle hemen samimi oluveren her lafı söyleyip her lafı kaldırabilecek bir insan değilim.Bunlar nereden buluyorlar bu cesareti? Yoksa boşanmış bir kadın olduğum için bedel ödemeden bir şeyler yaşayabilecekleri biri olarak mi görüyorlar? Bu zamana kadar çoğu hiç evlenmemiş insanlardı boşanmış biriyle görüşsem böyle olmazdı diyorum bazen.Duygusal olarak birine çok ihtiyaç duyarken onların daha ben bir şey hissedemeden konuyu buraya getirmeleri beni soğutuyor.Birine rahatsız olduğumu söyleyince imamla konuş dedi hatta Bunlar bosanmis kadin olmanin bedeli mi yoksa karsima boyleleri mi çıkmış hep?
Aradığım cevap buydu aslında çünkü bu arakadaş bir şeyleri bahane edip yazmaya devam edecek eminim.Evlilikle ilgili ben de konuşmak istemiyorum ama direkt böyle bir soru sorunca cevapladimBir kere aramızda kalsın kimse bilmesin kesinlikle kaypak, yalancı ,aldatma potansiyeli yüksek erkek davranışı.Bunu siz deseniz anlarım da bir erkek ilişkisini neden saklar bizimki gibi bir toplumda üstelik? Yerinizde olsam o adama tamamen kaparım kendimi gereksiz biri ve evet amacı salt cinsellik olan biri .Ben sizi gayet anladım içinde nikahın olmadığı ama evlilik gibi ciddi, sevgi, saygı cinsellik vs olan uzun soluklu birşey istediğiniz yaslanacak bir omuz. Ama karşı cins evlilik istemiyorum diye set çeken bir kadını F*** body arıyorum şeklinde anlaması gayet olası bence.Evlilik konusunu gündeme getirmeyip akışa bıraksanız sanki daha iyi olur
Annenizi doğrulamıyor aslında. İnsanlar cinsellik yaşamak isteyebilir. Bu onları tü kaka kötü insanlar yapmaz ya da sizin boşanmanızın bu durumla bir ilgisi yok. Bekar, hiç evlenmemiş bir insan da cinsellik yaşamak isteyebilir ya da insanlar sadece cinsellik üzerine bir ilişki başlatabilir. Bunlar anne babanızın yaşadığı çağ için korkunç, kabul edilemez, ahlaksız şeyler. Bizim yaşadığımız çağ için gayet normal, olağan, herkesin yaşadığı şeyler.Evet ama karşıma çikan erkekler de annemi doğrular hareketler yapıyor ben de doğru mu söylüyor diye düşünmeden edemiyorum
Ben de öyle düşünüyorum artik hatta evlenilecek kimsenin kalmadığını dusunuyorumMerhaba, sizlik bir durum yok adam gibi adam çok az bu zamanda , son dediğiniz kişi ağzıyla resmen sizden faydalanmak istediğini söyleyivermis , sizde uyanık çıkınca topuklamış, acele etmeyin inşallah sizi hakeden biri çıkacaktır karşınıza, içinize sinmeyen kimseyle bir yola çıkmayın derim, zaman öyle bir zaman ki kurtlar kuzu postu giymiş geziyorlar ortalıkta...
Kimseyi kendinize yarabandı yapmayın, çalışan güçlü bir kadınsınız, doğru kişi gelince de evlilikten korkmayın, sanırsam ağzınız yanınca biraz korkmuş ve geri çekilmişsiniz, her erkek aynı değildir iyi insanlar da var , saygılı, efendi , amacı sadece cinsellik olmayan bireyler de var , umarım iyi birine denk gelirsinizBen de öyle düşünüyorum artik hatta evlenilecek kimsenin kalmadığını dusunuyorum
Hayatınıza girecek olana siz karar verirsiniz anneniz degil.dolayisiyla annenizi katmayin görüşmelerinizeCook teşekkür ederim umarım sizin karşınıza çıkmıştır böyle biri.Bu arada bana birini bulanlara annem öyle bir carliyor ki kadınlar neye uğradığını sasiriyor
Evet ama karşıma çikan erkekler de annemi doğrular hareketler yapıyor ben de doğru mu söylüyor diye düşünmeden edemiyorum
evlilik kadar boşanmaktadır normal siz kendinizce bunu çok büyük bir sorun olarak görüyorsunuz ama değil karşınıza çıkan her insanda ilk başta cinsellik isteyecek diye bir şey yok bunlar zamanla tanıdıkça olağan şeyler kendinize güvenin ozguninizi bu kadar aşağı çekmeyin aslinda size kötü bir yaklaşımı olmamış birisi kötü diye her karşınıza çıkanı da kotuyle kıyaslamayın zaman verin tanıyınHayır tabii ama takdir edersiniz ki hiç evlenmemiş ve boşanmış biriyle birliktelik yaşamak aynı şey değil erkek gözünde biz kadınlar olaya duygusal baksak da onlar cinsel ve mantıksal bakiyorlar
Evlenmeyi düşünmediğimi açık açık söylüyorum ondan mi oluyor acaba
Bunu soylediginiz icin karsi tarafta ister istemez o zaman gezip egleniriz, carsaf kismi da sorun olmaz dusuncesi geliyordur. Siz bu imaji, kendiniz cizmissiniz.Evlenmeyi düşünmediğimi açık açık söylüyorum ondan mi oluyor acaba
Allah’a şükür boşandıktan 4 sene sonra 2. Evliliğimi yaptım. Şimdi mutlu ve huzurluyum. Ama o 4 sene çektiklerimi bir ben bilirim. En kötü günlerde bile Allah’ın bir yerlerde benim için planı olduğunu, hiçbir kulunu unutmayacağına inandım. Sizde kısmetinizi kimsenin kapatmasına izin vermeyin. Dış görüntünüzün dikkat çekici olduğunu yazmışsınız. Bu sizin için çok avantaj. İnsanlar dışını merak etmediği birinin içini de merak etmezmiş. Emin adımlarla sağlam ilerleyin. İnşAllah kalbinize göre birini bulursunuzCook teşekkür ederim umarım sizin karşınıza çıkmıştır böyle biri.Bu arada bana birini bulanlara annem öyle bir carliyor ki kadınlar neye uğradığını sasiriyor
Ben katmıyorum hatta anlatmıyorum.bile ama akrabalar falan önce ona gidiyor o da tersliyor herkesi.Tekrar üzülmemi istemiyor haklı olarak ama kismetimi de kapatiyorHayatınıza girecek olana siz karar verirsiniz anneniz degil.dolayisiyla annenizi katmayin görüşmelerinize
Önce siz ne istiyorsunuz, buna karar verin sonra görüşün tanışın evlenecekseniz de buna siz karar verir ailenizle de paylasirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?