- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.139
- 53
Ama onun dediğinin dışına nasıl çıkabilirim arkadaşım olsun istemiyor birine gideceksem ona sormam lazım eşim hayır gitme derken nasil gideyim yada bir arkadaşım bana gelmek istiyor neden geliyor gelmesin diyorsa nasıl yapabilirim yani dışarıdan konuşmak çok kolay gercekten
Arkadaşım hayatından memnun musun ? Değilsin. Hayatını değiştirmek istiyor musun ? İstiyorsun. O zaman sen de değişmeye mecbursun. Arkadaşın dediği gibi manipülasyon sürecinden çıkman lazım. Mağdur olduğun zamanlar elbet vardır ama kendi hataların olduğunun farkında var. Yoksa ömür boyu debelenirsin.Ya nasıl acimasizsiniz nasıl hemde ben bu durumdayken bumu yazılır Allah aşkına kalkıp birde üstüme toprak atın bari. İlk çocuğum 3 yaşındayken ise girdim kreşe verdim oğlumu kresi bastı 4ay anca çalışabilirim direttigim için boşanma durumuna geldik aldığım para bize yetmiyordu babam da benden para istemeye başladı baktım olmuyor nasıl yazıyorsunuz ya şuan Allaha havale ediyorum sizi
Ya nasıl acimasizsiniz nasıl hemde ben bu durumdayken bumu yazılır Allah aşkına kalkıp birde üstüme toprak atın bari. İlk çocuğum 3 yaşındayken ise girdim kreşe verdim oğlumu kresi bastı 4ay anca çalışabilirim direttigim için boşanma durumuna geldik aldığım para bize yetmiyordu babam da benden para istemeye başladı baktım olmuyor nasıl yazıyorsunuz ya şuan Allaha havale ediyorum sizi
Yahu 9 yıl aradan sonra böyle bit adamdan niye 2.cocugu yaptınız o zaman?Ama onun dediğinin dışına nasıl çıkabilirim arkadaşım olsun istemiyor birine gideceksem ona sormam lazım eşim hayır gitme derken nasil gideyim yada bir arkadaşım bana gelmek istiyor neden geliyor gelmesin diyorsa nasıl yapabilirim yani dışarıdan konuşmak çok kolay gercekten
Tam bu cümleleriniz sorunun temel sebebi. İşinizden ayrılmışsınız zaten e cevrenizden de soyutlamış görüşme demiş görüşmemişsiniz size saygısı kalmamış. Buradaki konuları okuyun bir kadının ne kadar duruşu varsa o kadar seviliyor bir kadın ne kadar kocası için bir şeylerden fedakarlık ediyorsa o kadar hor görülüyor. İlk yapmanız gereken şey kendi çevrenizi oluşturmanız ve adam döndüğnde dik bir tavır sergilemeniz. Bakın o zaman nasıl hizaya geliyor. Şu an sizi kaybetmekten korkmuyor ki. Bana muhtaç nasılsa gitsem de eziyet etsem de sürüne sürüne arayacak nasılsa diyor ki bunu yapıyorsunuz da zaten.Canım Çocukların biri 9 diğeri 1 yaşında ehliyetim var aslında ama pratiğim yok bunun için eşimden Çok kez yardım istedim ama hiç gönüllü olmadı arkadaş çevremin olmamasının nedeni de yine Eşim Çünkü bütün arkadaşlarıma karışıyor kimseyle arkadaşlık etmemi isteyen biri değil arkadaşlarımla bir yere Gitmeme de izin vermiyor
Şimdi çıkmıyor mu sizce adam evde yokYa ama nasıl olabilirdim mesela gitme diyor gideyim mi gelmesin diyor gel mi diyim arkadaslarima e böyle yapsam sonra daha büyük huzursuzluk cikar
İzin vermiyor derken? Sahibiniz mi bu adamCanım Çocukların biri 9 diğeri 1 yaşında ehliyetim var aslında ama pratiğim yok bunun için eşimden Çok kez yardım istedim ama hiç gönüllü olmadı arkadaş çevremin olmamasının nedeni de yine Eşim Çünkü bütün arkadaşlarıma karışıyor kimseyle arkadaşlık etmemi isteyen biri değil arkadaşlarımla bir yere Gitmeme de izin vermiyor
Vermiyor işte gidebilir miyim diyorum hayır diyor siz yani siz derken buna şaşıran sinirlenen herkese soruyorum sizler eslerinizden izin almıyor musunuz direkt gidiyormusunuz hiç sormadan etmeden bende mi hata varİzin vermiyor derken? Sahibiniz mi bu adam
Almıyoruz arkadaşım almıyoruz. Belli bir yaştan sonra insan arkadaşı ile buluşmak için anne ve babasından bile izin almaz yahu. Evet , siz de hata var. Niye çocuk gibi izin istiyorsunuz ? Siz izin isterseniz o da kendini veliniz zanneder...Vermiyor işte gidebilir miyim diyorum hayır diyor siz yani siz derken buna şaşıran sinirlenen herkese soruyorum sizler eslerinizden izin almıyor musunuz direkt gidiyormusunuz hiç sormadan etmeden bende mi hata var
Kendinize bı kahve yapın camdan dışarı bakın ve aslında hayat çok güzel deyin ve hayatın merkezine kocanizi değil kendinizi koyun mutlu edin kendiniziAynen yanlış duymadınız tam tamına 10 sene en son 2013 te yazmışım gel gelelim 2023teyiz. Rabbım sağlık sıhhat versin gerisi boş vesselam beni takip edip hala Nişanlilik evresindeki konularımin tarihine bakmadan yazanlara ne yaptın diyenlere msj atam herkese dönüş yapıyorumevet tam tamına 10 yıl oldu evlenelimiz 2 tane çocuğumuz var. Rabbım olmayan herkese nasip etsin. Bazen tatsız bazen tatlı geçen 10 sene. Çok mücadeleler verdim sağlık açısından cok kötü şeyler yaşadım ama ayaktayım allahin izniyle çok şükür. Şuan da da bir krizin içindeyiz. Eşim evi terketti 2 gün oldu yok eve gelmiyor çok üzülmüyorum aslinda çok bunaldım çünkü, sürekli bağırıyorum, yardım istiyorum aslında ama kimse sesimi duymuyor bende duyulmak icin daha cok bagiriyorum çocuklar beni çok zorluyor. eşim sadece 2 dk cocuklari sever okadar gerisi hep bende.... kendime 5dk bile ayıramıyorum bunaldım eşimle tartıştık ve gitti bende onu heryerden engelledim ulasamasin bana diye annesini aradım bahsetmeden ağzını aradım orda da yokmuş nerde bu adam benim tek kalmaya biraz çocuklardan uzak kalip kafa dinmemeye ihtiyacım var adam gitti evden. Günlük hayatımda da bekarken çalışıyordum çoluk çocuk olunca bıraktım işi. Öyle komşuya gitme vs huyumdan yoktur. Gelen gidenim de pek olmaz yani iyice kafayı yemek üzereyim.iyi birseyler yazinda duzeleyim yorumları okuyorum da lütfen ciddi olabilirmiyiz rica ediyorum ciddi bir konu
Vallahi hayretler içinde okuyorum ve madem merak ediyorsunuz ben de 12senelik evliyim ne eşim benden izin aldı ne de ben eşimden biz yetiskiniz ya hani tabi ki sabah kahvaltı yapıyoruz mesela eşim diyor ki akşam iş yemeğim var yokum ya da anı birşey çıktı hemen yazar arar ben de aynı şekilde mesela bunaldım evde ya da haftasonu çocuklarla hadi hop şuraya gidelim diye düşünürüz eşimi aradım bu kadar izin nedir siz o kadar manipüle edilmissiniz ki bu sizin gerceginiz olmuş ama yetişkin bir insan gidebilir miyim diye izin almaz haber verir bunun normali budur ne demek arkadaşım gelemez ben gidemem izin vermez nasıl birsey bu vallaha tüylerim ürperdiVermiyor işte gidebilir miyim diyorum hayır diyor siz yani siz derken buna şaşıran sinirlenen herkese soruyorum sizler eslerinizden izin almıyor musunuz direkt gidiyormusunuz hiç sormadan etmeden bende mi hata var
Ama böyle yani. Oda gitmez bensiz bir yere arkadaşı yoktur. İşten arkadaşları var ama işte kalır hepsi yani beni bırakıp hafta sonu onlarla bulusamaz gitmez 10 yıl olacak evleneli belki 2 kere anca gitmiştir.
Şaka gibisinz cidden. İzin almak ne alaka yahu 30 küsür yaşında insanım ben kimle görüşeceğime karar verebilrm heralde.Vermiyor işte gidebilir miyim diyorum hayır diyor siz yani siz derken buna şaşıran sinirlenen herkese soruyorum sizler eslerinizden izin almıyor musunuz direkt gidiyormusunuz hiç sormadan etmeden bende mi hata var
Çok şaşkınımVermiyor işte gidebilir miyim diyorum hayır diyor siz yani siz derken buna şaşıran sinirlenen herkese soruyorum sizler eslerinizden izin almıyor musunuz direkt gidiyormusunuz hiç sormadan etmeden bende mi hata var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?