İkiniz de biraz kafa dinleyin.Sinirle ani kararlar almayın.Sakinlesince eşiniz gelecektir.O zaman konuşur bir yol bulursunuz.Hem uzak kalınca hislerinizi de anlarsınızAynen yanlış duymadınız tam tamına 10 sene en son 2013 te yazmışım gel gelelim 2023teyiz. Rabbım sağlık sıhhat versin gerisi boş vesselam beni takip edip hala Nişanlilik evresindeki konularımin tarihine bakmadan yazanlara ne yaptın diyenlere msj atam herkese dönüş yapıyorumevet tam tamına 10 yıl oldu evlenelimiz 2 tane çocuğumuz var. Rabbım olmayan herkese nasip etsin. Bazen tatsız bazen tatlı geçen 10 sene. Çok mücadeleler verdim sağlık açısından cok kötü şeyler yaşadım ama ayaktayım allahin izniyle çok şükür. Şuan da da bir krizin içindeyiz. Eşim evi terketti 2 gün oldu yok eve gelmiyor çok üzülmüyorum aslinda çok bunaldım çünkü, sürekli bağırıyorum, yardım istiyorum aslında ama kimse sesimi duymuyor bende duyulmak icin daha cok bagiriyorum çocuklar beni çok zorluyor. eşim sadece 2 dk cocuklari sever okadar gerisi hep bende.... kendime 5dk bile ayıramıyorum bunaldım eşimle tartıştık ve gitti bende onu heryerden engelledim ulasamasin bana diye annesini aradım bahsetmeden ağzını aradım orda da yokmuş nerde bu adam benim tek kalmaya biraz çocuklardan uzak kalip kafa dinmemeye ihtiyacım var adam gitti evden. Günlük hayatımda da bekarken çalışıyordum çoluk çocuk olunca bıraktım işi. Öyle komşuya gitme vs huyumdan yoktur. Gelen gidenim de pek olmaz yani iyice kafayı yemek üzereyim.iyi birseyler yazinda duzeleyim
Baska erkekler kadını evden kovuyorAynen yanlış duymadınız tam tamına 10 sene en son 2013 te yazmışım gel gelelim 2023teyiz. Rabbım sağlık sıhhat versin gerisi boş vesselam beni takip edip hala Nişanlilik evresindeki konularımin tarihine bakmadan yazanlara ne yaptın diyenlere msj atam herkese dönüş yapıyorumevet tam tamına 10 yıl oldu evlenelimiz 2 tane çocuğumuz var. Rabbım olmayan herkese nasip etsin. Bazen tatsız bazen tatlı geçen 10 sene. Çok mücadeleler verdim sağlık açısından cok kötü şeyler yaşadım ama ayaktayım allahin izniyle çok şükür. Şuan da da bir krizin içindeyiz. Eşim evi terketti 2 gün oldu yok eve gelmiyor çok üzülmüyorum aslinda çok bunaldım çünkü, sürekli bağırıyorum, yardım istiyorum aslında ama kimse sesimi duymuyor bende duyulmak icin daha cok bagiriyorum çocuklar beni çok zorluyor. eşim sadece 2 dk cocuklari sever okadar gerisi hep bende.... kendime 5dk bile ayıramıyorum bunaldım eşimle tartıştık ve gitti bende onu heryerden engelledim ulasamasin bana diye annesini aradım bahsetmeden ağzını aradım orda da yokmuş nerde bu adam benim tek kalmaya biraz çocuklardan uzak kalip kafa dinmemeye ihtiyacım var adam gitti evden. Günlük hayatımda da bekarken çalışıyordum çoluk çocuk olunca bıraktım işi. Öyle komşuya gitme vs huyumdan yoktur. Gelen gidenim de pek olmaz yani iyice kafayı yemek üzereyim.iyi birseyler yazinda duzeleyim
Adamın gitmesine değil çocukları size bırakmasına kızgınsınız enteresan
Ya bu nasıl bir yorumAdamın gitmesine değil çocukları size bırakmasına kızgınsınız enteresan
Valla bunu yaşayan bilirAdamın gitmesine değil çocukları size bırakmasına kızgınsınız enteresan
Dün bayram diye çocuklarımı kırmızı beyaz giydirdim ellerimize bayraklarımızı aldık çok güzel bir şekilde meydanlara gittik Biraz dolaştık Ama hasta olmalarından korktuğum için Tabii ki çok duramadım ama benim hayalim eşimle beraber hazırlanıp Çocuklarımızı da yanımıza alıp hep beraber gitmekte Ve ben bunu ona bir aydır söylüyordum O da sürekli bunu reddediyordu istemiyordu yani bayramda meydana gitmeyi yani daha doğrusu söyle bana soruyordu Nereye gitmek istiyorsun diye ben de gitmek istediğim yere söylüyordum O beni oraya götürmek yerine kendi istediği yere götürüyor sonra da seni memnun edemiyorum deyip kavga çıkıyorBence bunu fırsata çevirin kendinizle çocuklarınızla vakit geçirin alın onları parka götürün onların bir suçu yok. Uyku eğitimi vermeye çalışın yaşları kaç bilmiyorum ama geceleri kendinize zaman ayırın açın film izleyin bırakın ev dağınık kalsın. Biraz ayrılık her zaman iyi gelir. Aynı evin içinde birbirinizi yemektense iki taraftan birinin uzaklaşması taraftarıyım öteki türlü saygı kalmıyor. Engelleri de kaldırın.
Canım Çocukların biri 9 diğeri 1 yaşında ehliyetim var aslında ama pratiğim yok bunun için eşimden Çok kez yardım istedim ama hiç gönüllü olmadı arkadaş çevremin olmamasının nedeni de yine Eşim Çünkü bütün arkadaşlarıma karışıyor kimseyle arkadaşlık etmemi isteyen biri değil arkadaşlarımla bir yere Gitmeme de izin vermiyorÇocuklar kaç yaşında? 10 yıllık evlilikte çocukların büyümüş olması gerekmiyor mu… araba kullanabiliyorsanız alın parka, avmye falan götürün. İşte keşke kendinize bir kaç arkadaş bulsaydınız. Çocuklu biri olurdu belki, siz kahve içerken çocuklar oynardı, hasta olunca falan bırakırdınız 1 saatliğine…
Eski konudan bahsedince merak ettim hangisiyle evlendiniz?Aynen yanlış duymadınız tam tamına 10 sene en son 2013 te yazmışım gel gelelim 2023teyiz. Rabbım sağlık sıhhat versin gerisi boş vesselam beni takip edip hala Nişanlilik evresindeki konularımin tarihine bakmadan yazanlara ne yaptın diyenlere msj atam herkese dönüş yapıyorumevet tam tamına 10 yıl oldu evlenelimiz 2 tane çocuğumuz var. Rabbım olmayan herkese nasip etsin. Bazen tatsız bazen tatlı geçen 10 sene. Çok mücadeleler verdim sağlık açısından cok kötü şeyler yaşadım ama ayaktayım allahin izniyle çok şükür. Şuan da da bir krizin içindeyiz. Eşim evi terketti 2 gün oldu yok eve gelmiyor çok üzülmüyorum aslinda çok bunaldım çünkü, sürekli bağırıyorum, yardım istiyorum aslında ama kimse sesimi duymuyor bende duyulmak icin daha cok bagiriyorum çocuklar beni çok zorluyor. eşim sadece 2 dk cocuklari sever okadar gerisi hep bende.... kendime 5dk bile ayıramıyorum bunaldım eşimle tartıştık ve gitti bende onu heryerden engelledim ulasamasin bana diye annesini aradım bahsetmeden ağzını aradım orda da yokmuş nerde bu adam benim tek kalmaya biraz çocuklardan uzak kalip kafa dinmemeye ihtiyacım var adam gitti evden. Günlük hayatımda da bekarken çalışıyordum çoluk çocuk olunca bıraktım işi. Öyle komşuya gitme vs huyumdan yoktur. Gelen gidenim de pek olmaz yani iyice kafayı yemek üzereyim.iyi birseyler yazinda duzeleyim yorumları okuyorum da lütfen ciddi olabilirmiyiz rica ediyorum ciddi bir konu
Eşinizin arkadaşlarınıza gönlü olsun diye beklerseniz daha çok yalnız kalırsınız.Canım Çocukların biri 9 diğeri 1 yaşında ehliyetim var aslında ama pratiğim yok bunun için eşimden Çok kez yardım istedim ama hiç gönüllü olmadı arkadaş çevremin olmamasının nedeni de yine Eşim Çünkü bütün arkadaşlarıma karışıyor kimseyle arkadaşlık etmemi isteyen biri değil arkadaşlarımla bir yere Gitmeme de izin vermiyor
Nişanlım olanla evlendim antepli olanla değilEski konudan bahsedince merak ettim hangisiyle evlendiniz?
Bir de aileniz yakınsa çocukları bir sürü ailenize yatılı bırakıp kafa dinleyebilirsiniz.
Ama onun dediğinin dışına nasıl çıkabilirim arkadaşım olsun istemiyor birine gideceksem ona sormam lazım eşim hayır gitme derken nasil gideyim yada bir arkadaşım bana gelmek istiyor neden geliyor gelmesin diyorsa nasıl yapabilirim yani dışarıdan konuşmak çok kolay gercektenEşinizin arkadaşlarınıza gönlü olsun diye beklerseniz daha çok yalnız kalırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?