Gerçekten öyle olabilir mi barışmak için açık kapımı bıraktılar sizce ben çok kotuyum ama gururum ağır basıyor aramiyorumzaman vermek istiyor olabilirler,benimde kardesim ayrildi ve bende kizi sIkmamasini biraz zaman tanimasini soyluyorum.bohcayi filan istemediklerine gore zamanin herseyin ilaci oldugunu dusunuyor olabilirler.
Haklısınız ama ne bilim kendime engel olamıyorum sürekli ağlama krizlerine giriyorum ben ne yaptım diye pişman olur mu diye salak gibi bekliyorumHelallik mi kaldı allaaşkına? Telefonla arayıp sözle "hadi hakkım helloş olsun" dese ne olur, demese ne olur? Dese bile gerçekten kastettiğini bilemezsin, formalitelere bu kadar anlam yüklemeyin.
Ne bilim hani çiftler ayrılırsa birileri araya girer düzeltmeye çalışır falan diye bekledim sanırım ama kimse de ses seda yokO bitirdiyse hala niye aramalarını bekliyosun
Gönder bohçalarını bitsin
Haklısınız ama işte ben hala onu çok seviyorum bana onca yaptığına rağmen hala deli gibi seviyorum ilk aşkım kendisi benim çok zor unutmamilla aramalarini beklemeyin.altin ve bohcalarini gonderin olsun bitsin. kimse bulunmas hint kumasi degil unutmayin
Gerçekten öyle olabilir mi barışmak için açık kapımı bıraktılar sizce ben çok kotuyum ama gururum ağır basıyor aramiyorum
Haklısınız ama işte ben hala onu çok seviyorum bana onca yaptığına rağmen hala deli gibi seviyorum ilk aşkım kendisi benim çok zor unutmam
Hemen kabullendim bitsin o zamab dedim bende salak gibi şimdi çok pişmanimAyrılalım lafını nişanlınız mı yazdı? Belki hemen kabullendiğiniz için o da size kırgındır. İnşallah barışırsınız.
Ne bilim hani çiftler ayrılırsa birileri araya girer düzeltmeye çalışır falan diye bekledim sanırım ama kimse de ses seda yok
Hemen kabullendim bitsin o zamab dedim bende salak gibi şimdi çok pişmanim
Öyle ama onlar heralde bitti diye kına yaktılar çok cimriler bilezigi hala nasıl istemediler sakinimZorla güzellik olmaz onlar düzeltmeye gelse sen dünden razısın ama evlilik bu çocuk oyuncağı değil, bitti diyosa bitir sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?