Hayır ben esyasinin en küçük parçasını bile istemiyorum annaneme namazlik getirmişlerdı onu bile istedim verecem ama ben ev adreslerini bile bilmiyorum ayrı şehir de sonuçta d.bakırda is yerine göndermek de hakaret gibi olsun istemiyorum bide ailem gelsin nasıl getirdiler se götürsun diyorlar yoksa adet ayağına ben hicbirsey yaptırmadım bohçası da istemedim onların adeti diye getirmistiNeden ayrıldığında altın ve bohçaları yollamadın ? Illa arayıp geri ver mi demeleri lazım ?
Hic istemeseler ustune mi yatacaksin esyaların.
Garip insanlarsiniz valla ben şahsen bittiyse illa insanlarin telefonla beni arayip esyalarimizi geri verin demesine bırakmazdım.Utanmicak misin istetene kadar beklemeye.
Edit: Bu adetten ,yok atan arar,atan almaz işlerinide sacma buluyorum sonuçta onların malı.. bir sekilde verilmeli. Doğrusu budur.
Onların haberi vardir bu zamana kadar aramadilar sormadılar hiç benim zoruma gidiyornişanlının ailesinin haberi varmı bu ayrılıktan.şahsen karşı taraf nişanı atsa istelerde takıları vermem.yıllarımı verdim oğullarına hakkım o takılar.üstüne bir de dava açarım çünkü nişanlanmak evlenmek vaadiyle olur ve nişan bozulması senin isteğin dışındaysa suç.bu şekilde dava açıp tazminat alanlar var.
diyeceksin ki uğraşamam onlarla ben olsam uğraşırım iyi niyetle yaklaşıp masraf yaptırmamışssın ki oğullarıda sürecekti o sefayı.şimdi alırım paranızı tek başıma sürerim sefayı der kapak yapardım
Hayır ben esyasinin en küçük parçasını bile istemiyorum annaneme namazlik getirmişlerdı onu bile istedim verecem ama ben ev adreslerini bile bilmiyorum ayrı şehir de sonuçta d.bakırda is yerine göndermek de hakaret gibi olsun istemiyorum bide ailem gelsin nasıl getirdiler se götürsun diyorlar yoksa adet ayağına ben hicbirsey yaptırmadım bohçası da istemedim onların adeti diye getirmisti
Nişanlının evini biliyorum ama adresi bilmiyorum ben ailemin üzülmesini istemiyorum haklısınız biliyorum ama ben ailemi şimdiye kadar çok ezdirdim artık ezdirmek istemiyorumKendi aklınızla hareket etseniz daha iyi kac yasinda insanlar annem sunu diyo o bunu diyor derseniz evlenseydinizde huzur bulamazdiniz zaten o kiside ayni sekilde.
Nisanlandigin insanin ev adresini dahi bilmemek apayri bir iş. Ben yinede ayıp olmasin diye adres isterdim verirse verir vermesse daha birsey demezdim ama esyalarimizi geri ver diye telefon beklemezdim.sen bilirsin
Bohçası var altını var o yüzden arasın diyorum bide bir hafta öncesinden sen ne derse öyle olsun biliyorum ailem sıkıntılı ayrı şehirde yaşayacağız seni üzdum gelinliği bile özel diktirecem diyen adam bir hafta da bahane yokken neden terketti canımı çok yakıyor bu durumBitirmisneden arasinki ?
Topla esyasini bohcasini herseyini yolla madem öyle yada bosver gitsinBohçası var altını var o yüzden arasın diyorum bide bir hafta öncesinden sen ne derse öyle olsun biliyorum ailem sıkıntılı ayrı şehirde yaşayacağız seni üzdum gelinliği bile özel diktirecem diyen adam bir hafta da bahane yokken neden terketti canımı çok yakıyor bu durum
CimriliÖyle ama insan arar adam gibi bohçasıni ister bu kadar cimri insanlar altının peşine kaç kere düşmüştu ailem gönderme isteyen gelir alır diyo bende kararsız kaldim
Öyle ama insan arar adam gibi bohçasıni ister bu kadar cimri insanlar altının peşine kaç kere düşmüştu ailem gönderme isteyen gelir alır diyo bende kararsız kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?