Tam 11 Gün Geçti Ne Arayan Var Ne Soran

nişanlının ailesinin haberi varmı bu ayrılıktan.şahsen karşı taraf nişanı atsa istelerde takıları vermem.yıllarımı verdim oğullarına hakkım o takılar.üstüne bir de dava açarım çünkü nişanlanmak evlenmek vaadiyle olur ve nişan bozulması senin isteğin dışındaysa suç.bu şekilde dava açıp tazminat alanlar var.
diyeceksin ki uğraşamam onlarla ben olsam uğraşırım iyi niyetle yaklaşıp masraf yaptırmamışssın ki oğullarıda sürecekti o sefayı.şimdi alırım paranızı tek başıma sürerim sefayı der kapak yapardım

Neden ayrıldığında altın ve bohçaları yollamadın ? Illa arayıp geri ver mi demeleri lazım ?
Hic istemeseler ustune mi yatacaksin esyaların.
Garip insanlarsiniz valla ben şahsen bittiyse illa insanlarin telefonla beni arayip esyalarimizi geri verin demesine bırakmazdım.Utanmicak misin istetene kadar beklemeye.
Edit: Bu adetten ,yok atan arar,atan almaz işlerinide sacma buluyorum sonuçta onların malı.. bir sekilde verilmeli. Doğrusu budur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır ben esyasinin en küçük parçasını bile istemiyorum annaneme namazlik getirmişlerdı onu bile istedim verecem ama ben ev adreslerini bile bilmiyorum ayrı şehir de sonuçta d.bakırda is yerine göndermek de hakaret gibi olsun istemiyorum bide ailem gelsin nasıl getirdiler se götürsun diyorlar yoksa adet ayağına ben hicbirsey yaptırmadım bohçası da istemedim onların adeti diye getirmisti

Onların haberi vardir bu zamana kadar aramadilar sormadılar hiç benim zoruma gidiyor

e iyi de seni düşünmeyeni sen niye bu kadar önemsiyorsun? yolla bohçanı belki olayın ciddiyetini anlar rezil oluyorsa da olsun iş yerine. bu kadar ince düşünme

Kendi aklınızla hareket etseniz daha iyi kac yasinda insanlar annem sunu diyo o bunu diyor derseniz evlenseydinizde huzur bulamazdiniz zaten o kiside ayni sekilde.
Nisanlandigin insanin ev adresini dahi bilmemek apayri bir iş. Ben yinede ayıp olmasin diye adres isterdim verirse verir vermesse daha birsey demezdim ama esyalarimizi geri ver diye telefon beklemezdim.sen bilirsin

ha şunu da söyleyim ne kadar alttan alırsan o kadar ezilirsin. dik durmalısın yanında olmak isteyen zaten olur. nişan atan ilk insan sen değilsin son da olmayacaksın. insanlar düğün günü ayrılıyorlar her şey kısmet. daha da bağlanmadan koptuğun için şükret bence.

Adam bitirmishse niye arasin ki tekrar.kendini mahv etme onune bak bence

Nişanlının evini biliyorum ama adresi bilmiyorum ben ailemin üzülmesini istemiyorum haklısınız biliyorum ama ben ailemi şimdiye kadar çok ezdirdim artık ezdirmek istemiyorum

Bitirmisneden arasinki ?
Bohçası var altını var o yüzden arasın diyorum bide bir hafta öncesinden sen ne derse öyle olsun biliyorum ailem sıkıntılı ayrı şehirde yaşayacağız seni üzdum gelinliği bile özel diktirecem diyen adam bir hafta da bahane yokken neden terketti canımı çok yakıyor bu durum

Topla esyasini bohcasini herseyini yolla madem öyle yada bosver gitsin
Seni istemeyeni sen 2 kere isteme bence arada konusmamalisin zaten

O halde annesini ablasını vs arayıp adres isteyin ve yollayın derim ben. Yani ben olsam öyle yapardım.

aileler biliyor mu
bilmiyorsa öncelikle kendi ailenize açıklayınız bence
sonra hakkınızda hayırlısı olsun
bu şekilde değişen adam sizi ilerde daha çok üzer

Öyle ama insan arar adam gibi bohçasıni ister bu kadar cimri insanlar altının peşine kaç kere düşmüştu ailem gönderme isteyen gelir alır diyo bende kararsız kaldim
Cimrili
Öyle ama insan arar adam gibi bohçasıni ister bu kadar cimri insanlar altının peşine kaç kere düşmüştu ailem gönderme isteyen gelir alır diyo bende kararsız kaldim

Bunu cimrilik le bağdaştırmayın. Anlaşılan karşılıkla laflar gitti geldi. Aileler işin içine girince. Karşılıkla inatlaşma oldu. Bence yolunuza bakın artık bu kadar yaşanmışlıkla ilerde de problem çıkar. İki tarafta ders çıkarmış olur yaptıklarından.

seni yanlışlıkla arayan ablasını ara ve adres iste. sende neyi var neyi yoksa yolla geri.
bi de şu cümleler çok yanlış geldi bana. "aramıyolar,bitirdiler,yapmıyolar,etmiyolar"
canım sen onun ailesiyle değil çocuğun kendisiyle nişanlıydın. ailesi değil çocuk bitirmiş.
o aramıyo o bitirdi diye düşün bence. he tabi belki ailesi baskı yapmıştır falan bilemem ama ne bileyim o tarz düşünce yanlış geldi bana..

bence bohça ve altınları geri yollayın.

Bence de bohçayı sen gönder bu ilişkide sen bayan olmana rağmen bekleyen taraf olmuşsun lütfen bi bayan olarak kendine bunu yapma onlar büyük ihtimalle bohçalar da kalsın önemli değil diye düşünmüşlerdir.Altınlar da sendeyse yarısını ve bohçalarını geri yolla.Ne kendi ne aile onuruna laf ettir.Seni istemeyeni de sen hiç isteme.

Ben gelinliğimi bile alıp vermiştim kendilerine... Tek kuruşları kalmasın diye. Hakkımı da helal etmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…