Yok laflar gitmedi onlar bana ailem bana söyleyip durdu cimri olduğunu sadece 10 bine herseyi yaptigimiz halde kiraladigim gelinlik için bu kadar pazarlık yapmasına bağlıyorum artık öyle bir haldedi ki pazarlıkta ben utandım kirası bin lira sadeceCimrili
Bunu cimrilik le bağdaştırmayın. Anlaşılan karşılıkla laflar gitti geldi. Aileler işin içine girince. Karşılıkla inatlaşma oldu. Bence yolunuza bakın artık bu kadar yaşanmışlıkla ilerde de problem çıkar. İki tarafta ders çıkarmış olur yaptıklarından.
Haklısınız ama nisanlim çok aileci oldugu icin diyorum yani aileden habersiz biz dışarı çıkamazdik nikah önce yapalım diyoduk biz annesi razi gelmedi diye bekliuordumseni yanlışlıkla arayan ablasını ara ve adres iste. sende neyi var neyi yoksa yolla geri.
bi de şu cümleler çok yanlış geldi bana. "aramıyolar,bitirdiler,yapmıyolar,etmiyolar"
canım sen onun ailesiyle değil çocuğun kendisiyle nişanlıydın. ailesi değil çocuk bitirmiş.
o aramıyo o bitirdi diye düşün bence. he tabi belki ailesi baskı yapmıştır falan bilemem ama ne bileyim o tarz düşünce yanlış geldi bana..
Hayır o nisan atti bitsin bu iş dedi ben sana layık değilim sürekli tartışma oluyor dedi bende tamam istemiyorsan dedim ama niye böyle takıntı yaptım onu bilmiyorum başkası bana sorsa unut gitsin derdim ben unutamiyorum sürekli rüyalarıma giriyorBlöf yapmışsınız ama ters tepmiş.Ya herşeylerini göndereceksiniz ya da bekleyeceksiniz.Anlamadığım madem ayrılmak istemiyordunuz neden hemen nişan attınız ki? siz sandınız ki hemen ararlar peşimden koşarlar ama umdugunuz gibi olmadı. yanlış yapmışsınız bence.
Arkadaslar nisanlim nisan atalı 11 gün geçti ben pişman olurlar ararlar dedim ama o gün bu gündür arayan soran yok arada watsaptan ablaları yanlışlıkla arıyorlar başka birşey yok yani ne altın için ne bohçası için ne helallik için kimse aramadi kendimi çok kötü hissediyorum resmen ağlama krizlerine giriyorum onun icjn bu kadar basit miydi hersey ailesi icjn bu kadar mj basitti ki canım çok yanıyor benim
İşte her ne kadar bitti desen de içinde bir yerde hep aramasini pişman olmasını bekliyorum bende takıntı yaptım resmen çok canım acıyor sizin gibi kimse aramiyor beni de sanki ne yaptım bu kadar kolay vazgeçtiler2 aydan fazla oldu nişanımız bozulalı. benzer saçmalıklar yüzünden. kimse ne aradı ne sordu, sanki sevgiliydikte ayrıldık gibi umursamadılar çünkü amaçları buydu.. bende yollamadım bohçaları madem çok adet usül takıyolar nişan bozan taraf hiçbişey isteyemez. iki dünya biraraya gelse barışamayız artık biliyorum ama Psikolojik olarak hala atlatamadım işte en azından nişanlımdan bir telefon mesaj bişey bekledim ama yokk. unutmaya çalışmakta başka çare de yok.
İşte her ne kadar bitti desen de içinde bir yerde hep aramasini pişman olmasını bekliyorum bende takıntı yaptım resmen çok canım acıyor sizin gibi kimse aramiyor beni de sanki ne yaptım bu kadar kolay vazgeçtiler
nisanlim çok aileci oldugu icin diyorum yani aileden habersiz biz dışarı çıkamazdik
Insan bi seyi bitsin diye bitirir niye arasin ki zaten nisani o atmis. Dur ben nisan atayim sonra ararim geri takariz mi diyecekti ayAileler işin içine girince nisanlim çok değişti saçma sapan muhabbet döndü biz yıprandık sonra düğün ertelendi derken nisan atılma ya kadar geldi durum kendi telefonda bitsin artık dedi bitirdi o gün bu gündür ne arayan ne soran
evet bende de takıntı var.Önceleri umursamadığım şey sonradan sonraya derinleşmeye başlıyor.İstersen doktara git,ilaç tedavisi gör,daha da derinleşmeden.(Ayrıca belki bohçayı istemeyecekler,çünkü genelde nişan bozulunca kızda kalabiliyor.Zaten erkek bırakmış.Geri isteyeceklerini sanmıyorum.)Neyse sonra otur bol bol dua et.Allah bir kapı açacaktır elbet.Allah'a bırak işini düşünüp düşünüp kuruntu yapma.Allah yazdıysa olur geri gelir.Yazmadıysa akıl almaz engeller çıkar.Kendine meşguliyet bul,telefondan uzak dur.Bende yeni yeni atlatıyorum çok şükür.Allah'a dayan.Allah yardımcın olsunHayır o nisan atti bitsin bu iş dedi ben sana layık değilim sürekli tartışma oluyor dedi bende tamam istemiyorsan dedim ama niye böyle takıntı yaptım onu bilmiyorum başkası bana sorsa unut gitsin derdim ben unutamiyorum sürekli rüyalarıma giriyor
Böyle olduğunu nişanlandiktan sonra anladım ama ne yapayım seviyorum hala öyle olacağını bile bile pişman olsun istiyorumArasalar sorsalar geri dönecek misiniz ki
Bakın ne yazmışsınız:
Böyle adamlarla niye nişanlanıyorsunuz bilmem ki
Bir kere daha böyle oldu bitsin dedi sonra kendi düştü peşime Blöf yaptığını beni korkutmak istediğini söyledi ama şimdi ciddi gerçekten hoc aramadiInsan bi seyi bitsin diye bitirir niye arasin ki zaten nisani o atmis. Dur ben nisan atayim sonra ararim geri takariz mi diyecekti ay
Boyle adamin nesine guvenip evleneceksin? Nisanlilk esi ve aileyi tanima surecidir olmamis iste kurtulduguna sevin kotu evlilik yasasan daha mi iyiydi cetele tutup gun saymayi birak hayatina odaklan benceİnşallah canim Rabbim sabır versin onu unutacak güç versi
Bir kere daha böyle oldu bitsin dedi sonra kendi düştü peşime Blöf yaptığını beni korkutmak istediğini söyledi ama şimdi ciddi gerçekten hoc aramadi
Ben de aynı şeyleri yaşadım canım ayrıldık baristik nişanlandik oda telefonda olmuyor ben seni üzerim falan filan saçma sapan bahaneler gerçekten eskiler doğru demiş balık baştan kokar diye.seni çok iyi anlıyorum cokkkk zor biz kadinlar icin zor. bende 3 aydır mahvoldum ama dayanıyorum sen de bırak olursa olur zaten sen arama sakin oluruna bırak öyle daha iyi olucaksin gör bak dua edicem senin içinHaklısınız ama işte ben hala onu çok seviyorum bana onca yaptığına rağmen hala deli gibi seviyorum ilk aşkım kendisi benim çok zor unutmam
Allah sizden razi olsun çok teşekkür ederim dua edin bana atlatayim şu süreci çok zor ağlama krizleri anneme belli etmemek için boğazımda kalan düğümleriBen de aynı şeyleri yaşadım canım ayrıldık baristik nişanlandik oda telefonda olmuyor ben seni üzerim falan filan saçma sapan bahaneler gerçekten eskiler doğru demiş balık baştan kokar diye.seni çok iyi anlıyorum cokkkk zor biz kadinlar icin zor. bende 3 aydır mahvoldum ama dayanıyorum sen de bırak olursa olur zaten sen arama sakin oluruna bırak öyle daha iyi olucaksin gör bak dua edicem senin için
Ağla istediğin gibi içinde yaşama sıkma kendini acini yasa böyle geçer bide gönder herseylerini böyle senin için daha zor olur ve şunu unutma kimse senden daha kıymetli değil allahim kalbine içine ferahlık iyilik versin inşallah sabır dua herseyin ilacıAllah sizden razi olsun çok teşekkür ederim dua edin bana atlatayim şu süreci çok zor ağlama krizleri anneme belli etmemek için boğazımda kalan düğümleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?