Tam 4 yaş var

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.548
1.522
83
En son ki konumdan sonra sizi dinleyip sürekli beni aramayan benim aradıgım ilişkimi düzelttiğim adamdan uzaklaştım.

Bir süredir benimle ilgilenen biri vardı dedim bi şans vereyim. Konusunca anladık ki benden 4 küçük. Sanırım benim yaşımı göstermemem sebebiyle tahmin edemedim.

O diyor ki ne olacak hiçbir şey olmaz ben kişiyi çoo begenmeme ragmen geri çekilmemin ilerisi için daha iyi olacağını düşünüyorum ama o kadarda tatlı ki☺️
Bir de size sorayım istedim. Bu konuda düşünceniz nedir?

Yaşlar o 93 ben 89 luyum. yani 28 32

Edit: boyu da biraz kısa 🙈🙈🙈

Son düzenleme:
En son ki konumdan sonra sizi dinleyip sürekli beni aramayan benim aradıgım ilişkimi düzelttiğim adamdan uzaklaştım.

Bir süredir benimle ilgilenen biri vardı dedim bi şans vereyim. Konusunca anladık ki benden 4 küçük. Sanırım benim yaşımı göstermemem sebebiyle tahmin edemedim.

O diyor ki ne olacak hiçbir şey olmaz ben kişiyi çoo begenmeme ragmen geri çekilmemin ilerisi için daha iyi olacağını düşünüyorum ama o kadarda tatlı ki☺️
Bir de size sorayım istedim. Bu konuda düşünceniz nedir.
4 yaş için geri çekilme bence..
4 bu 40 değil..

Bir de size sorayım istedim. Bu konuda düşünceniz nedir.
Yaşlarınız kaç?
20-24 çok fark ederken 30-34 o kadar fark etmeyebilir

Yaşlar kaç ki? Yaş konuşulmasa farketmeyip devam edeceğiniz bir ilişkiymiş yaş neden sorun olsun? 4 yaş abartılacak bir yaş değil. Arkadaşım eşinden 8 yaş büyük çok mutlular. Eşi 30 kendisi 38 yaşında uzun yıllardır da birlikteler.

Aklıma geldi.
4 yaş kesinlikle problem değil de bunu bazı ortamlarda dile geirirse o hoş olmuyor..
Unutma hayatım ,sen benden 4 yaş büyüksün gibilerinden açıklamalar yapmayacaksa problem olmaz.
Çevremde böyle konusmalara şahit olmuslugum var.Ne ayıp ne utanalisi bir durum yok ama böyle bir konusmaya gerek de yok.

Aklıma geldi.
4 yaş kesinlikle problem değil de bunu bazı ortamlarda dile geirirse o hoş olmuyor..
Unutma hayatım ,sen benden 4 yaş büyüksün gibilerinden açıklamalar yapmayacaksa problem olmaz.
Çevremde böyle konusmalara şahit olmuslugum var.Ne ayıp ne utanalisi bir durum yok ama böyle bir konusmaya gerek de yok.

Hiç istemem böyle bir şeyi o değilde ailesi sorun yapar gibi hissediyorum ben. Geleneksel bi aile yapısı var

Bir de size sorayım istedim. Bu konuda düşünceniz nedir?

Yaşlar o 93 ben 89 luyum. yani 28 32

Edit: boyu da biraz kısa 🙈🙈🙈
4 yaşta ne var 😊 gayet güzel benimde eşimle aramda 1 yaş var . Ki bir arkadaşım ile eşi arasında 8 yaş var çokta mutlular. Aslında konu yaş değil karşılıklı olarak sizin ne kadar mutlu olabildiğiniz ...
Ki şuan evli değilde bekar olsaydım yine benden küçük değil ya aynı yaş ya da küçük biriyle de flört ederdim ,erkekler en pis şekilde kendilerinden 10 yaş ,15 ,20 yaş küçüklere karşı iğrenç psikolojilerindense bizim kadınların ki masumanedir.

İlişki de ille erkek büyük olacak diye bir şey yok. Önemli olan kafaların uyuşması. Geleneksel aile yapısı var demişsiniz ama adam kararlı olduktan sonra ailesi kabullenir bence sadece küçük olması reddetmek için yeterli bir neden değil

Eşimin ailesi de geleneksel aile yapısına sahip idi ... Eşimden 1 yaş büyük olduğum halde beni sanki 20 yaş büyükmüşcesine saçma halleri görmedim değil.89luyum eşim 90 li 🤷🏻‍♀️ ne var ki büyük oğlu bizden sonra nişanlandı kendisinin küçücük yaşta kızlara zaafından bence çünkü ona göre biraderin 10 yaş küçük olması lazım kadın dediğinin 😖 kendisi 35 yaşında nişanlısı 24 idi ,ne mi oldu ? Ayrıldılar.

Kendi kişisel fikrimi yazmayacagim ama genel olarak 4 yaş fark çok değil gayet oluru var. İkiniz de kucuk degilsiniz zaten, hani adam 19-20 yaşinda değil.
Boy kısalığı da sizin göz zevkinize kalmış artik. 😬

Olgunluk yaşlarına gelmişsiniz artık o yaşlarda birkaç yaş büyükmüş küçükmüş dile getirilmesi dahi geri kalmışlıktır(sizin için demiyorum, üçüncü şahısları kastediyorum)

Bence gayet yakin yaslar. Ex esim benden 3 yas kucuktu ancak onemli olan olgunluk seviyesi, ailesini bosverin derim cunku madem geleneksel yapida sahislar eminim ki hic 1 seyden memnun olmazlar. Yas olmasa da baska problemler bulurlar. Muhim olan sevdiginiz adamin, size herkese karsi destek olmasidir.

Bence gayet yakin yaslar. Ex esim benden 3 yas kucuktu ancak onemli olan olgunluk seviyesi, ailesini bosverin derim cunku madem geleneksel yapida sahislar eminim ki hic 1 seyden memnun olmazlar. Yas olmasa da baska problemler bulurlar. Muhim olan sevdiginiz adamin, size herkese karsi destek olmasidir.

Özel değilse neden ayrılmıştınız acaba.

Back
X