Tam 5 yıl sonra Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

hevuk

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
7.065
361
363
Bana çok uzak geliyordu hiç bir zaman anne olamıycam diyordum
ama Rabbim nasip etti ve ben hamileyim onca tedaviden tüp bebekten sonra hiç birşey yapmadığım bir ayda
Hemde 1 kez ilişkiyle hemde hemde bi çok imkansızlıklara Rağmen Hamileyim
Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Mevlam gönderdiği mucizeyi..
Aslında son regli tarihimi bile hatırlamıyorum herşey bir armutla başladı
O kadar açıktımki dışarıda oldugum birgün
Kuzenile dışarıdaydık çantamda armut var aa bak al ye dedi şimdi hemen yemek yeriz normalde çok zayıfım ve açıkmam.
O armut bana sanki Cennet meyvesiymiş gibi geldi.
Sonra şüphelenmeye başladım ama ihtimal vermedim.
2 gece evvel Annem bendeydi onu eve bıraktık dönerken baktım nöbetçi eczane
Eşime test alalım dedim öylesine eşim aldı eve geldim
Testi yaptım oda ne 2. çizgi pembe ama koyu pembe hemen 2.yi yaptım oda pembe
Eşime gösterdim var dedi pembee buuu
dün resmi tatildi alamadık test gece eşim yine nöbetçi aczaneye gitmiş kadın çıkmışsa eşiniz hamiledir demiş
Aradı aşşağıya in hadi die biz hastaneye gittik sonuca baktım yandada 07 yazıyordu yok ki dedim .
Dr yanına gittik gebesin ilaç yazmayalım dedi neeeeee dedim gebesin nasıl olur benim çocugum olmuyor dedim eşim ağlamaya başladı zaten orada biz hala inanamıyoruz değerim 500 çıktı Allahım inşallah sağlıklı eksiksik kusursuz doğurmayı nasip etsin olmayanlarada inşallah nasip etsin kimseye evlat hasreti çektirmesin Mevlam.
Uzun oldu ama 5 senenin birikimi

Tebrikler:).Bekleyip kafana takmadığın için olmuşdur.Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın

resmen mucinein adı sen ve bebeğin :)

tebrik ederim arkadaşım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

aaayyyyy tüylerim diken diken oldu yaaa Allah kucağınıza almayı nasip etsin. eşinizle bebeğinizle size uzun ve hayırlı ömürler versin inşallah. ne güzel şimdi ayaklarınız yere basmıyodur
ne olur bizim içinde dua edin bizde bebeklerimize kavuşalım

ayy canım benim senin mutlulugunu çok iyi bilemiyorumm..ne güzel bir haber bu yaaaa...bende 3 yıldır bekliyorum hala olmadı..henüz aşılama yada tüp yaptırmadık çünkü herşey normal seninki gibi sebebsiz kısırlık..bir umtu hep bekledik bakalım önümüzdeki ay aşılama düşünüyoruz..inş..ona kalmadan bende mucize haberi alırım mayısta...inan senin adına çok mutlu oldumm...sağlıkla kucagına alırsın inşallah..

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum

Hevukkkk nasıl mutlu oldum konunu okuyunca anlatamam
Rabbim sağ salim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sanki öz kardeşim hamile kalmış gibi bişey oldu
Meleğine ve kendine iyi bak annesi

çookk sevındımm hayırlı ugurlu olsun rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsin
allahım olmayanlarada versin..herkesı evlat sahıbı etsın
senı tanımıyorum ama ınan o kadar heyecanlandımkı okurken anlatamam

Tebrikler:).Bekleyip kafana takmadığın için olmuşdur.Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın
Teşekkür ederim aslında takmıyordum yada öyle olduğunu düşünüyordum nasıl oldu anlayamıyorum hala inanamıyorum ben.İnşallah kucağıma almayıda nasip eder Rabbim.
resmen mucinein adı sen ve bebeğin :)

tebrik ederim arkadaşım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Evet gerçekten mucize birde eşim yoğun iş temposunda çalışıyor son zamanlar o gün ereksiyon olmamıştı stresten o kadar güldikki biz o espiriler yaptı yani imkansızdı ama Rabbim ol demiş Şükürler olsun.

Allah razı olsun canım.Ben hala inanamıyorum ama eşim öyle dün sabaha kadar ağladı ben aptalca bi gülümsemeyle ona baktım sadece
İnanamıyorum çünkii.
Kalp atışlarını görünceye yada kucağıma alıncaya kadar sevinemiycem sanırım..

Canım garip bir his inanki hala kendimde değilim.Herşeyin bir vakti varmış inşallah Mevlam sanada nasip eder Rabbim ol der ve seninde mucizen gelir okadar dua ediyorumki duyduğum ilk anda olmayan herkesede yaşat diye dua ettim sakın ümidini yitirme diycem ama ben asla olmaz diye düşünüyordum oldu inşallah darısı sana..
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum

Çoook teşekkür ederim.Amin inşallah...

Allah razı olsun canım Ya gülüp gülüp duruyorum nasıl değişik birşey Rabbim herkese tatırsın inşallah.
Kardeşim olurmusun ozaman benim ailem biraz soğuktur o nedenle candan bir kardeşim olsun çok isterimm

Amin inşallah sağolasın.
Fazla uzatamadım sıkılırsınız diye yoksa yaşadıklarımızı anlatsam aptal gibiydik ya sabah ezanına kadar arabayı sürdü eşim nereye gittiğini bilmeden Rabbim inşallah inşallah hep böyle dua edicem ediyorumda herkese yaşatsın bu duyguyu
Okadar iyi biliyorumki kötü insanların nasılda kan ağlattıklarını bebeklerini sakladıklarını.
Arkadaşım var benim yeni bebeği oldu okadar güzelki hep sarıldım kokladım sevdim hergün o bana tekrar umut oldu
Vazgeçmişken geldi dünyamı aydınlattı ve mucizeme de kavuştum aydınlığa çıkınca..

canım senin adına çok ama çok sevindim..Allah tan umut kesilmez dememişler boşuna..rabbim nelere kadir.bebğini sağlıkla kucağına alman dileğiyleee

Seve seve olurum kuzucum
Dikkat et kendine. Sakın ev işlerine verme kendini azıcık relax ol bırak herşeyi zamana
Nasıl bi mucizeye örneksin sen farkındasın değil mi?

gözlerim doldu okurken Allahım seni ve meleğini korusun hamilelerin duası kabul olurmuş benim içinde dua eder misin

canım senin adına çok ama çok sevindim..Allah tan umut kesilmez dememişler boşuna..rabbim nelere kadir.bebğini sağlıkla kucağına alman dileğiyleee
Allah razı olsun sanda hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim evet gerçekten mucizenin adı buu..Kimse kesmesin ümidini Allahım okadar büyükki yoktan var ediyorr..
Seve seve olurum kuzucum
Dikkat et kendine. Sakın ev işlerine verme kendini azıcık relax ol bırak herşeyi zamana
Nasıl bi mucizeye örneksin sen farkındasın değil mi?

Gel sana sımsıkı sarılıyım ozaman
Ev işleri yapmam artık zaten canım sadece toparlıyorum biraz evi artık bişekilde hallaur..
Farkındayım sanırım öyle bir mucize nasip ettiki Rabbim Hayallerim ötesinde birşey ve ben inanamıyorum..

hiçbirşey imkansız değildir derler ya, sizin hikayenizde buna örnek.
gözlerim doldu,her konuda umudumuzu hiç kaybetmemek üzere ölene kadar mücadele edelim,
yarının bize ne getireceği bilinmez...herkese mutluluklar

Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

CANIMMMM,

MSLLH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BEBĞİNİE SAĞLIKLA KUAVUSURSUN İNSLLH...
BEKLEMEK ZOR BENDE 15 AY BEKLEDİM AMA DEGER

ÇOK DİKKAT ET KANDİNE SAKIN İŞ YAPMA ÇOK ÖNEMLİ ZAMANLAR BUNLAR BEN YOKMUŞ GİBİ DAVRANDIM BİRAZ SIKINTI YAŞADIM
AMA GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR İŞİ GÜCÜ BOŞVER YAT DİNLEN 8 AY SONRA ZTN YETERİNCE YORULCAN :))) NAZLANMA ZAMANI ŞİMDİ

Herkese umut oluyosun. Okuduğumda çok şükür dedim. Bebeğinle çok mutlu ol inşallah. Benimde duaya ihtiyacım var duana benide katarsan cok sevinirirm.

hevuk seni tanımıyorum ama okurken o kadar sevindim ki senin adına:) inşallah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip eder Allah. şimdiden tebrik ederim seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…