Tam 5 yıl sonra Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

Şafak sayma vakti artık

Çoook duygulandım okuyunca çok da mutlu oldum hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

sizi tanımıyorum ama okuyunca bende çok sevindim, Allah sağlıklı hayırlı bir evlat etsin.. ne güzell

CANIM YA TEBRİK EDERİM ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN BENDE 5YILDIR EVLADIMIN YOLUNU GÖZLÜYORUM sen beni bilmezsin ama ben seni önceki konulardan hatırlıyorum.çok sevindim.sağlıcakla al kucağıNA insallah.bende yeni tedavi oldum bugun 8 günüm varmı yokmu bilmiyorum ama Rabbim izin verirse bir gün banada anne olmayı nasip edecek insallah.ne demişler hayAtta her an bir mucizeyle karşılaşabilirmişiz.buna bütün kalbimle inanıyorum.yeter ki RABBİM OL DESİN.

canım öncelikle seni tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inş.bende o mucizeyi yaşayan bir anne adayıyım benimde 7 yıl olmadı onca tedavi ya olmassa diyordum içimden sürekli 2013 mayıs ayında tüp bebek için randevu aldım bizimde sorunumuz sebepsiz infertilite herneyse ve 2013 şubatta olması gereken hiç şaşmadan olan adetim olmadı müthiş bir açlık sürekli yemek yeme isteği yorgunluk hayatımda hiç olmadığı kadar sık idrara çıkma vs ama ben olmıcak diye kendimi okadar adapte etmişimki hamile olduğum aklıma dahi gelmiyor.adetim 8 gün geçince acaba mı dedim eşimlealışverişten dönerken baktım nöbetçi eczane biraz bekle deim bir test aldım öylesine yapcam olmaz ama dedim eşime neyse eve gidince yaptım işten geldik açtım yemeğe koyuldum başımı çevirdim 2 çizgi inanamadık test yanlıştır dedik 11 gün oldu hala adet olmadım ve kan tahlili yaptırdım sonuç çıktı bakmadan çıktım hastanaeden nasıl olsa yoktur diye onca tedavi sonuç hüsran hayal kırıklığı negatif sonuçları elime alıp dönmek boğazımda koca bir düğüm gözlerin dolarak oradan ayrılmak nedir çok iyi biliyorum o yüzden bakmadım sonuca dışarı çıkınca neyse dedim kendi kendime bak sonuca alıştın nasılolsa dedim açtım sonuç bthcg 1859 inanamadım hemen hastaneye girdim tekrar sıra aldım doktor çağırdı hamilesiniz tebrik ederim deyince ben şoka girdim ağlıyorum herkes işini bırakıp beni sakinleştirmeye çalışıyordu dr defalarca sordum gerçekmi diye herskes şok oldu neyse 30dk sonra kendime geldim ve keseyide gördüm biliyorum çok uzun oldu kususra bakmayın arkadaşın dediği gibi 7 yılın birikimi rabbim isteyen hasretle bekleyen emek veren herkese en kısa zamanda böylesine güzel olan mucizesini herkese tattırsın allah herkesin gönlüne göre versin...

bugün sürekli ALLAH'IMIN MUCİZELERİNİ OKUYORUM. RABBİM SEN BÜYÜKSÜN.CANIM YA TEBRİK EDERİM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.DARISI BEN VE BENİM GİBİ BEKLEYENLERİN BAŞINA OLSUN İNSALLAH.SAĞLICAKLA AL YAVRUNU KUCAĞINA NE MUTLU SANA

amin canıminş rabbim biran önce sanada nasip eder çok zor bir sınav mevlam yrdımcımız olsun özel olmassa size sorun olarak ne söylediler

sebepsiz infertilile lafından çok bıktım. açıkca görülen bir sorun olunca müdahale şansı artıyor ve sorun üzerine yoğunlaşıyorlar sebepsiz olunca klasik tedavi uygulanıyor çünkü sorunun ne olduğunu bilmiyorlar bu yanı çok kötü.

hevuuuuuk
bir bakayim dedim sonuc aldinmi diye konu bile acmissin anacimmm ay cok sevindimmm ya MASALLAH MASALLAH saglikla kucagina alirsin INSALLAH yavrum yaaaa ay cokkkk sevindimmmmmm

Allah razı olsun kızlar sevincimi paylaştığınız için
Sizlerinde en çok istediğiniz şeyler umarım birgün sizin sizinle olurr..

Şafak sayma vakti artık
Şafağımız biraz uzun inşallah çabucak geçer sen nerdesinki acaba seninle görüşmeyi çok isterim..
Canım bak Yusufburak arkadaşımızda neler yazmış inşallah Rabbim sanada nasip eder sebepsiz çok zor gerçekten insan ne yapıcağını bilemiyorkii tedavi açısından inşallah Rabbim yüzünü güldürsün seninde hatırladım seni canım ama hangi kanudaydık hatırlayamadımmm inşallah hep dualarımdasınız..

O kadar benziyorki yaşadıklarımız bende inanamadımkii halada öyle benim belirtilerimde bunlardı açıkıyordum yemek yemeği hiç sevmem birde.Sık sık idrar birde ağzım sulanıyo herşeye yemek olarak görüyorum herşeyi farklı bir yeme isteği oluyor..
Ben henüz keseyi görmedim yarın gidicem inşallah benim dr randevuları 6 mayısa kadar doluymuş başka biryere gidicem inşallah kucağımıza alırızz bebeklerimizi..

hevuuuuuk
bir bakayim dedim sonuc aldinmi diye konu bile acmissin anacimmm ay cok sevindimmm ya MASALLAH MASALLAH saglikla kucagina alirsin INSALLAH yavrum yaaaa ay cokkkk sevindimmmmmm
Eşim dayanamadı canım gecenin 2 sinde hastaneye gittik Allah razı olsun inşallah çifte sevinç yaşarız canım senin güzel haberlerinide alırız çok istiyorum seninde hemen olsun Bana dua edin ne olur okadar korkuyorumki şaka gibi değişik birşeyler yaşıyorum..

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım[/QUOTE

Teşekkürler bilge sörr..Amin inşallah inşallah..

Konu başlıklarını okurken bana kadar geldi coşkunuz maşallah:))Hayırlı olsun sağlıklı, huzurlu güzel alınyazısı versin Rabbim hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

Çok duygulandım ya, Rabbim inşallah bebeğinizi korusun büyütsün sağlıklı kılsın ve birbirinizden hiç ayırmasın.
Çok mutlu oldum okuyunca çok çok tebrikler.

canımm cok tebrik ederim. gercekden cok sevındım. saglıkla tamamına erdirsin Allah ınsallah ben. 26 haftalık hamileyim. ama cevremde senın gıbı bebek ısteyen okdr cok sevdgm dostlarım varkı onlar adına sana yazıyorum. tekrar tekrar tebrik ederim darıısı tum ısteyen annelern basına Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın

Hevuk canım Arkadaşım tebrik ediyorum seni
Çok çok sevindim inan ki.Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Dikkat et kendine lütfen öpüyorum seni Allah'a emanet olun
Artık iki kişisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…